• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu ay benim bebeğim de az emiyor ve çok huysuz. Sürekli heyecanlanıyor bu arada kızıyor geriliyor.... Emmek istemiyor ne yazikki. İnternetten araştırırken emzirme kolyesi diye birşey varmış, bebeğin emerken bir eliyle kolye ile meşgul olup emmeye devam etmesi icin kullanılması tavsiye ediliyordu. Benim de kehribar bir kolyem var onu takip deneyeceğim. Zaten boynumdaki altın kolyeyi çekiştirip duruyordu koparacak diye korkuyordum çıkartırım kehribar takarım ben de😄

Screenshot_2022-04-30-21-30-33-121_com.android.chrome.jpg

Zaten erkeklerın 3 cümlesi ne alakası var saçmalıyorsun uzatma bide küfür sözcük haznelerı beyınlerı gibi dar 😂 feminist ruhum alevlendi 😂😂😂 benımki küfür asla etmez de yanımdada etmez ama şu 3cümle sürekli ağzında
Boş konuşma birde
İlki kız ikincisi erkek olanların gözü yaşlı 😢
Bennnnnnn gaz olayı bitmesi gerekmiyor muydu ya bizde hortladı bu hafta iki gündür akşamları inanilmaz kivranmaya başladı cocuk
Evet ilk çocuk aslında ben çocuğumu normal görüyordum ama çevrem niye bu çocuk böyle diye çok söylediler görümcem fln geldi bütün gün bizdeydi hiç ağlamadı benim çocuk o da bi sıkıntısı mı var ndn ağlamıyor hani gazı olur bişey olur ağlar dedi ses çıkartıyor ama ağladığını ilk zamanlardan hatırlıyorum çok sakin yapısı bu da düşündürüyor beni yani çevreye hak veriyorum bi çocuk ağlamaz mı kendi kendine uyur mu bana güvenli baglanamadı mı acaba hiçbir sıkıntısını bildirmiyor gaz acıkma yada ne bileyim kucağa al diye bi derdi yok
Canım çocuğun mizacı budur bnm ilk kızımda asla aglamazdi hala da ağlamaz acıkınca aglamaz kaka yapar ağlamaz ben fark etmesem kakayi kalırdı öyle poposunu kanarken bile gördüm gene aglamiyordu biraz büyüdü parmaklarını çekmecelere sıkıştırır di gene aglamazdi anne diye seslenir di gider bakardım ben öyle görürdüm uykusu çok güzeldi hala da öyledir yanına uzanirdim iki pıt pıt uyurdu bazen dokunmazdim bile kendisi uyurdu güvenli bağlanma ile alakası yok bence hatta biz ihtiyaclarini onlar talep etmeden karsiladigimiz için bilmiyorlar belki de ağlamayı bnm kız sırf mama ile beslendi uc saatte bir o istemeden ben hep teklif ettim verdim. Sende beslenme sorunu da varmış sanırım şimdi gördüm bu konuda bence doktora gitmelisin bir sorunu olabilir aglamamasina takılma. Şimdi ikincisi oğlum aman Allahım herşeye aglio kızım bile diyor ne kadar çok ağlıyorsun sen ağlamasana herşeye bu ne ya dio oğlan da anlamio ama ablasına gülüyor 😄

Ayy hergun giriyorum neler konusmussunuz tam bitircem sayfaları çocuk durmuo birakiorum sonra bidha girdiğimde gene bir dünya sayfa bir muhabbete dahil olamıyorum fakr Instagram açacağım sırf sizi takip etmek için kızlar bu tokanin sayfasını bana da soyleyin açıp takip edeyim

Ayy hergun giriyorum neler konusmussunuz tam bitircem sayfaları çocuk durmuo birakiorum sonra bidha girdiğimde gene bir dünya sayfa bir muhabbete dahil olamıyorum fakr Instagram açacağım sırf sizi takip etmek için kızlar bu tokanin sayfasını bana da soyleyin açıp takip edeyim
Toptantokamalzemeleri 😀
Burdq konusuyoruz ama😅

Boş konuşma birde

Bennnnnnn gaz olayı bitmesi gerekmiyor muydu ya bizde hortladı bu hafta iki gündür akşamları inanilmaz kivranmaya başladı cocuk

Canım çocuğun mizacı budur bnm ilk kızımda asla aglamazdi hala da ağlamaz acıkınca aglamaz kaka yapar ağlamaz ben fark etmesem kakayi kalırdı öyle poposunu kanarken bile gördüm gene aglamiyordu biraz büyüdü parmaklarını çekmecelere sıkıştırır di gene aglamazdi anne diye seslenir di gider bakardım ben öyle görürdüm uykusu çok güzeldi hala da öyledir yanına uzanirdim iki pıt pıt uyurdu bazen dokunmazdim bile kendisi uyurdu güvenli bağlanma ile alakası yok bence hatta biz ihtiyaclarini onlar talep etmeden karsiladigimiz için bilmiyorlar belki de ağlamayı bnm kız sırf mama ile beslendi uc saatte bir o istemeden ben hep teklif ettim verdim. Sende beslenme sorunu da varmış sanırım şimdi gördüm bu konuda bence doktora gitmelisin bir sorunu olabilir aglamamasina takılma. Şimdi ikincisi oğlum aman Allahım herşeye aglio kızım bile diyor ne kadar çok ağlıyorsun sen ağlamasana herşeye bu ne ya dio oğlan da anlamio ama ablasına gülüyor 😄
Cnm az önce yazan arkadaşın olayı gibi sağa sola bakmaktan yemiyor bi bakıyorum perdeye gözünü dikiyor bi bakıyorum duvara aynaya ne görürse ona takılıkalıyor 1 aydır öyle öncesinde arada zorlamalarım dışında iyi kötü yiyordu şimdi hepten yemiyor

Boş konuşma birde

Ay bizim de artıyor gaz azalacağı yere neden böyle 😣

Hay masalllahhhh
Ben benimkini çıkaramadım kafası büyük diue🙈🥴😂
Bunlar nasıl doğmuşlar helal olsun
Anam 3 günde doğurmuş abimi giden gelen doğurtmaya çalışmış en son burda ünlü bir doktor var İbrahim döven o gelmiş o dogurtmus anamı 🤣 hemide normal 🤣 sonra tövbe etmiş ben ve kız kardeşim sezeryan 🤣 ben 3200 kız kardeşim 3400 dogmuss 😂😂😂😂😂😂

Anam 3 günde doğurmuş abimi giden gelen doğurtmaya çalışmış en son burda ünlü bir doktor var İbrahim döven o gelmiş o dogurtmus anamı 🤣 hemide normal 🤣 sonra tövbe etmiş ben ve kız kardeşim sezeryan 🤣 ben 3200 kız kardeşim 3400 dogmuss 😂😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣 offf iyi sağ salim doğmuş 😅

Toptantokamalzemeleri 😀
Burdq konusuyoruz ama😅
Yarın hemen aciyorum instagram
Cnm az önce yazan arkadaşın olayı gibi sağa sola bakmaktan yemiyor bi bakıyorum perdeye gözünü dikiyor bi bakıyorum duvara aynaya ne görürse ona takılıkalıyor 1 aydır öyle öncesinde arada zorlamalarım dışında iyi kötü yiyordu şimdi hepten yemiyor
Bu gelişimlerinin normal bir parcasi değil mi zTen Kusura bakma bilmediğim den soruyorum
Ay bizim de artıyor gaz azalacağı yere neden böyle 😣
Hiç bilmiyorum acaga gaz ilacı mi fayda etmio çocuğu ince giydirmeye korkar oldum gaz başlayınca hemen ayağına kalın çorap takiyorum

Gece artık kimse kalkmıyor mu biz gaz sancısı dan bir saattir ağlıyoruz şimdi uyudu bütün binayı kaldırdı bizim bey kulağını tikio nie aglio bu git içeri diye gece gece sinirlendim söyledim kalktı havlu ısıttı şu günleri sağ salim atlatalim bn başka bsey istemiyorum Allah'tan

Back