Benimki de 48 cm doğdu bizde en son 61-62 falandı bakalım bu ay kaç cm olacak boyu güzel uzadı ama ben kısa kalacak diyordumAma benimki de boya veriyo galiba 48 cm doğdu 3. Ay 62ydi
Kız niye üzüldün takılıyorum öyle sanaYok bee ayıp ettin
Yok bee yanlış anlamadımKız niye üzüldün takılıyorum öyle sanaemoji koymayınca yanlış anlaşıldı sanırım
Hay masalllahhhhBenim abim 5700 doğmuşyani kaç kilo doğduğuyla da alakalı 3. Ayında kaç kg olacağı
Boş konuşma birdeZaten erkeklerın 3 cümlesi ne alakası var saçmalıyorsun uzatma bide küfür sözcük haznelerı beyınlerı gibi darfeminist ruhum alevlendi benımki küfür asla etmez de yanımdada etmez ama şu 3cümle sürekli ağzında
Bennnnnnn gaz olayı bitmesi gerekmiyor muydu ya bizde hortladı bu hafta iki gündür akşamları inanilmaz kivranmaya başladı cocukİlki kız ikincisi erkek olanların gözü yaşlı
Canım çocuğun mizacı budur bnm ilk kızımda asla aglamazdi hala da ağlamaz acıkınca aglamaz kaka yapar ağlamaz ben fark etmesem kakayi kalırdı öyle poposunu kanarken bile gördüm gene aglamiyordu biraz büyüdü parmaklarını çekmecelere sıkıştırır di gene aglamazdi anne diye seslenir di gider bakardım ben öyle görürdüm uykusu çok güzeldi hala da öyledir yanına uzanirdim iki pıt pıt uyurdu bazen dokunmazdim bile kendisi uyurdu güvenli bağlanma ile alakası yok bence hatta biz ihtiyaclarini onlar talep etmeden karsiladigimiz için bilmiyorlar belki de ağlamayı bnm kız sırf mama ile beslendi uc saatte bir o istemeden ben hep teklif ettim verdim. Sende beslenme sorunu da varmış sanırım şimdi gördüm bu konuda bence doktora gitmelisin bir sorunu olabilir aglamamasina takılma. Şimdi ikincisi oğlum aman Allahım herşeye aglio kızım bile diyor ne kadar çok ağlıyorsun sen ağlamasana herşeye bu ne ya dio oğlan da anlamio ama ablasına gülüyorEvet ilk çocuk aslında ben çocuğumu normal görüyordum ama çevrem niye bu çocuk böyle diye çok söylediler görümcem fln geldi bütün gün bizdeydi hiç ağlamadı benim çocuk o da bi sıkıntısı mı var ndn ağlamıyor hani gazı olur bişey olur ağlar dedi ses çıkartıyor ama ağladığını ilk zamanlardan hatırlıyorum çok sakin yapısı bu da düşündürüyor beni yani çevreye hak veriyorum bi çocuk ağlamaz mı kendi kendine uyur mu bana güvenli baglanamadı mı acaba hiçbir sıkıntısını bildirmiyor gaz acıkma yada ne bileyim kucağa al diye bi derdi yok
ToptantokamalzemeleriAyy hergun giriyorum neler konusmussunuz tam bitircem sayfaları çocuk durmuo birakiorum sonra bidha girdiğimde gene bir dünya sayfa bir muhabbete dahil olamıyorum fakr Instagram açacağım sırf sizi takip etmek için kızlar bu tokanin sayfasını bana da soyleyin açıp takip edeyim
Cnm az önce yazan arkadaşın olayı gibi sağa sola bakmaktan yemiyor bi bakıyorum perdeye gözünü dikiyor bi bakıyorum duvara aynaya ne görürse ona takılıkalıyor 1 aydır öyle öncesinde arada zorlamalarım dışında iyi kötü yiyordu şimdi hepten yemiyorBoş konuşma birde
Bennnnnnn gaz olayı bitmesi gerekmiyor muydu ya bizde hortladı bu hafta iki gündür akşamları inanilmaz kivranmaya başladı cocuk
Canım çocuğun mizacı budur bnm ilk kızımda asla aglamazdi hala da ağlamaz acıkınca aglamaz kaka yapar ağlamaz ben fark etmesem kakayi kalırdı öyle poposunu kanarken bile gördüm gene aglamiyordu biraz büyüdü parmaklarını çekmecelere sıkıştırır di gene aglamazdi anne diye seslenir di gider bakardım ben öyle görürdüm uykusu çok güzeldi hala da öyledir yanına uzanirdim iki pıt pıt uyurdu bazen dokunmazdim bile kendisi uyurdu güvenli bağlanma ile alakası yok bence hatta biz ihtiyaclarini onlar talep etmeden karsiladigimiz için bilmiyorlar belki de ağlamayı bnm kız sırf mama ile beslendi uc saatte bir o istemeden ben hep teklif ettim verdim. Sende beslenme sorunu da varmış sanırım şimdi gördüm bu konuda bence doktora gitmelisin bir sorunu olabilir aglamamasina takılma. Şimdi ikincisi oğlum aman Allahım herşeye aglio kızım bile diyor ne kadar çok ağlıyorsun sen ağlamasana herşeye bu ne ya dio oğlan da anlamio ama ablasına gülüyor
Ay bizim de artıyor gaz azalacağı yere neden böyleBoş konuşma birde
Bennnnnnn gaz olayı bitmesi gerekmiyor muydu ya bizde hortladı bu hafta iki gündür akşamları inanilmaz kivranmaya başladı cocuk
Canım çocuğun mizacı budur bnm ilk kızımda asla aglamazdi hala da ağlamaz acıkınca aglamaz kaka yapar ağlamaz ben fark etmesem kakayi kalırdı öyle poposunu kanarken bile gördüm gene aglamiyordu biraz büyüdü parmaklarını çekmecelere sıkıştırır di gene aglamazdi anne diye seslenir di gider bakardım ben öyle görürdüm uykusu çok güzeldi hala da öyledir yanına uzanirdim iki pıt pıt uyurdu bazen dokunmazdim bile kendisi uyurdu güvenli bağlanma ile alakası yok bence hatta biz ihtiyaclarini onlar talep etmeden karsiladigimiz için bilmiyorlar belki de ağlamayı bnm kız sırf mama ile beslendi uc saatte bir o istemeden ben hep teklif ettim verdim. Sende beslenme sorunu da varmış sanırım şimdi gördüm bu konuda bence doktora gitmelisin bir sorunu olabilir aglamamasina takılma. Şimdi ikincisi oğlum aman Allahım herşeye aglio kızım bile diyor ne kadar çok ağlıyorsun sen ağlamasana herşeye bu ne ya dio oğlan da anlamio ama ablasına gülüyor
Bu sorun şu an hemen hemen hepimizde var sanırım, gelişiminin bi parçası aslında sorun da denemez.
Anam 3 günde doğurmuş abimi giden gelen doğurtmaya çalışmış en son burda ünlü bir doktor var İbrahim döven o gelmiş o dogurtmus anamıHay masalllahhhh
Ben benimkini çıkaramadım kafası büyük diue
Bunlar nasıl doğmuşlar helal olsun
Anam 3 günde doğurmuş abimi giden gelen doğurtmaya çalışmış en son burda ünlü bir doktor var İbrahim döven o gelmiş o dogurtmus anamıhemide normal sonra tövbe etmiş ben ve kız kardeşim sezeryan ben 3200 kız kardeşim 3400 dogmuss
Ayy çocuğun kafası upuzun gelmişte sonra elleriyle duzeltmisler , bez falan halletmisler hala uzun yuzludur kendisiofff iyi sağ salim doğmuş
Kız korktumAyy çocuğun kafası upuzun gelmişte sonra elleriyle duzeltmisler , bez falan halletmisler hala uzun yuzludur kendisi
Bende korkumdan kesin beni dedimKız korktumaman iyiki dr beni cok ugrastirmadan sezeryana almis
Kesmeeee beniiiii diye bağıra bagira ameliythaneye aldilar
Yarın hemen aciyorum instagramToptantokamalzemeleri
Burdq konusuyoruz ama
Bu gelişimlerinin normal bir parcasi değil mi zTen Kusura bakma bilmediğim den soruyorumCnm az önce yazan arkadaşın olayı gibi sağa sola bakmaktan yemiyor bi bakıyorum perdeye gözünü dikiyor bi bakıyorum duvara aynaya ne görürse ona takılıkalıyor 1 aydır öyle öncesinde arada zorlamalarım dışında iyi kötü yiyordu şimdi hepten yemiyor
Hiç bilmiyorum acaga gaz ilacı mi fayda etmio çocuğu ince giydirmeye korkar oldum gaz başlayınca hemen ayağına kalın çorap takiyorumAy bizim de artıyor gaz azalacağı yere neden böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?