2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gece de ayaklı giydiriorm çorap yok sadece penye battaniye atıyorum dediğin gibi uyandığında üstünde bulamıyorum havalarda sıcak uyku tulumu giydireyim ilk defa böyle bsey yaşadık bina kalkti kızım yan odada uyanmadı ah kızım sen ne kolay bir bebekmissin ( şimdi bir fırlama )

Ben de her emzırmede muhakkak gırıyorum kulübe bbayram kosturması var sanırım heekeste
Ben de hep emzirirken bakardm da eskiden saatlerce emerdi simdi 5 dakka anca emiyo snr merakli merakli etrafa bakmaya baslio bi bakiyo bi emiyo bi bakiyo bi emiyo:) elimde tel varsa o da dikkatini cekiyo pek almiyorm

Basladı mı kesiflereaferın kuzucuga..
Saron B Bade1115 TurkuaZveMoR nerelerdesınız canlar
Ben 18 Nisandaydim, 130 sayfa var okumam gereken
Etiketi görünce bi anda zamanda atlama yaptım
2 küçük çocukla çok zorlanıyorum.birini biraksam hemen diğerine.. Küçüğü uyuttum mu hemen ev işleri çamaşır temizlik yemek büyüğü ihmal etmemek için onunla oyunlar.. Kendime 15 dk vaktim yok
Büyük on ikide uyuyo onla yatıyorum en iyi sabahta 6 da 7 de küçükle kalkıyorum ve daha uyku yok maraton basliyo

Evet ya zor 2 cocukla ustelık heryere yetmeye calısırken kendımıze ezıyet edıyoruz. Bayramdan sonrra temızlık ıcın bırını cagırmaya karar verdım gercekten yetısemıyorum

Günaydın tatlı anneler!!!

Hepimizin bayramı mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah en yakın zamanda.
Yavrularla ilk bayramımız! Ne kadar şanslıyız, şükürler olsun, Rabbim hep şükredenlerden eylesin inşallah.
Ramazan çok tatlıydı.
Bu sene 3 gün kaybım var, bayram sonrası hemen telafi edeceğim inşallah.
Hep sağlık ve mutlulukla eşlerimizle, yavrularımızla nice güzel bayramlarımız olsun inşallah.
Allah’ıma emanet olun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…