2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Katı diyet mi yaptın neleri kestin cnm ne zmn normalle döndü

Aslında pek düşünmüyordum ama bilmemnenin torunu 3 ay olmadan 7,5 kilo olmuş da kayınvalidemden duydum bugün
Her bebegin gelisimi kendine goredir hepimiz ayni boy ve kiloda olmadigimiza gore bebeklerimiz de oyle olamazlar. Doktora gidiyosn o sana kilo alimi iyi diyosa iyidir. Burda da var 3 ay olmadan 7.5 kilo olan bebek. Benimki de 3 aylikken 5660ti. Zaten benimki 3090 dogdu baska bebek 3900 doguyor. Ayni anne babanin cocuklariy ben 3300 dogmusm kardesim 3900 dogmus o mesela 3 ay olmadan 7 olmustr ama ben minyon gittm hep

Canım 3 ve 4 ayda kaç gram aldı bide büyük kızda nasıl bir yol izledin
3.ayda 600gr 4ayda 200 almış benim tartışma göre malesef bakalım doktorumuz ne diyecek. İlk kızımda sadece diyet yaptım canım 1 yaşından sonra düzeldi tamamen
Çok sevdin Ocak ayında doğumu herhalde test sonucunu merak ettim
1.kasım 2. Aralık 3.de ocak oluversin napalım şaka bir yana çok korkuyorum testi eşim alacaktı oda iftarı dışarıda yapacak bugün gelmedi bekliyorum

Saat 3tennberi ağlıyo uyutamadık anası babası olarak. Annem ayağında uyutuyodu günde 2 defa birer saat en azından, ben beceremiyorum meme dışında uyutmayı, kucağıma aldığım gibi mızıldanmaya aranmaya başlıyo, süt kokusu mu arıyo nedir ?
Sabah 7ye 10 kala uyandık 1er saatten 3 kez babasuna verdim sadece, allahtwn o ilk 1 saat spor yapöaya gittm biraz hava aldım, ikinci 1 saat öyle bola geçti beşki 40 dkdır, son 1 saatte de ütü yaptım, o da 40 dkdır. Bezdim bugün gerçekten ağlayacak duruma geldim. Banyoya soktuk şimdi de yatar pozisyona geçtim uyku müziklerini açtım loş ortam bakalım uyur artık inşallah. O ağladıkça karı koca birbirmize düşücez biz de az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…