Kakası nasıl peki beyaz pütürler var mı yoksa su gibi mi? Bizde sadece su gibi yeşil ve mukuslu büyük kızımda da böyle oluyordu doktor emdiği sütü sindiremiyor o yüzden hemen çıkıyor ve ona tokluk dışında bi faydası yok demişti. Bizimde kilo alımı durdu neredeyse insan üzülüyor emiyor ama bi faydası yok diye
Az da yemiyorGece 2 den sonra pes edip yattım uyanırsa yesin dedim sabah 8 e kadar aç durdu sabah zorla 120 cc içirdim 6 saat fln beklicem isteyince vermek istiyorum istemiyor
Uyku saatine geçince uyandırmaman lazım büyümesi için uyuması faydalı. Uykudayken yiyemez zaten sen ne kadar vermek istersende gündüzleri iyi yiyorsa keyfine bırak . Ben gece uykusuna geçince hiç ellemiyorum demekki huzurlu aç değil uyumak istiyor . Bazen saat başı kalkıyor emiyor bazen kalkmıyor bir gün gece 10 da uyudu sabah 6 da uyanıp istedi hiç uyandirmadim . Doktorumuz gece uykusunda kendi uyanana kadar uyandırma demişti
Uyanıkken 1-2 cekiyor memeyi sağıp 3 saatte 60cc vermeye çalışıyorum gece 2-3 saatte 1 uyandırıp vermeye çalışıyorum yemiyor gece 1 sefer yedirirsem iyi günümüzdeyizdir genelde hiç yemiyor bende sürekli teklif ediyorum önce meme almayınca sağıp teklif ediyorum onu da almayınca mama deniyorum bütün bu çabalara gündüz 3 saatte 60 içerse gecede 1 sefer 60 içerse iyi çoğu zmn onuda içmiyor cünkü
Yeni gördüm mesajını gündüz içmediğini bilmiyordum o zaman haklısın acaba o verdiğin miktarı saatte bir vermeye denesen yiye yiye alismazmi ayına göre bana az geldi
Yemeğini yese memnunum durumumdan kim ne derse umursamayacağım artık acaba diyorum gazdan mi yemiyor bütün gün gegiriyor sizinkilerde öyle mi yattığı yerde konuşuyorum gegiriyor hikaye okuyorum gegiriyor gülmekten çok gegiriyor sorun bu mu acaba
Kakası nasıl peki beyaz pütürler var mı yoksa su gibi mi? Bizde sadece su gibi yeşil ve mukuslu büyük kızımda da böyle oluyordu doktor emdiği sütü sindiremiyor o yüzden hemen çıkıyor ve ona tokluk dışında bi faydası yok demişti. Bizimde kilo alımı durdu neredeyse insan üzülüyor emiyor ama bi faydası yok diye
Kızım emmiyor bir yandan büyük kızım ilgi istiyor hengamenin içinde farkettim ki 5gün reglim gecikmiş ayyy düşünmek bile istemiyorum çok korkuyorum bugün test alıp yapıcam bakalım
Yeni gördüm mesajını gündüz içmediğini bilmiyordum o zaman haklısın acaba o verdiğin miktarı saatte bir vermeye denesen yiye yiye alismazmi ayına göre bana az geldi
Alışıyo zamanla merak etme ben şimdi yiyorum mesela artık dokunmuyo alıştı sadece ete cesaret edemedm daha et fena yapıyo bir de patlıcan yiyince deri döküntüsü oldu o ciddi alerjiymiş onu hiç yemicek ama diğerleri hassasiyet oldğndan zamanla alışıyo
Benimde sorunum bu olabilir yani bu ayda kilo alımı sıkıntılı cıkarsa rejim dedi doktor son dönemde çok arttı fln dedi test negatif ama güvenme fln dedi özel mamaları oluyormuş cnm belki mamanın agrı yapmadığını fark edince içer
1)Aptamil pregomin as
2)neocate
İki tane mama var ben aptamil almıştım kızıma ama kokusu tadı iğrenç bir iki damla vanilya şurubu damlatıp içirin beslenmesi gelişimi önemli çocuğun zamanla da geçiyo hassasiyet benim kızım alıştı artık yiyorum ben her şeyi
Sadece kilo alımında mı var sıkıntı yoksa başka belirti var mı? O mamanın tadı ve kokusu berbat bişey büyük kızımda denemiştim içmemişti bu içer mi bilemiyorum diyetten başka yol gözükmüyor bize malesef
Sen test yaptırdın sanırım bir şey çıkmış mıydı? Diyetten sonra düzeldi mi peki?
1)Aptamil pregomin as
2)neocate
İki tane mama var ben aptamil almıştım kızıma ama kokusu tadı iğrenç bir iki damla vanilya şurubu damlatıp içirin beslenmesi gelişimi önemli çocuğun zamanla da geçiyo hassasiyet benim kızım alıştı artık yiyorum ben her şeyi