2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim oğlum doğduğundan beri doymuyor ,doymadinmi diye oğlumla konuşuyor. Görüntülü arayıp doymadinmi diyor ya Allah'ım çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi
Onun için doymuyor demek istedim . Bir kere doymayan çocuk gelisirmi ya da önden gidermi hiç öyle bakmıyor. Çıldırttı bir gün emzirmemin ardından bebeği elimden zorla alıp dolapdan sagdigim sütü verdi o kadar zoruma gitti ki dedim hep doymuyor dedim ağlasa meme ,uyumasa meme hep memede uyutmak istiyorsun bebek bu ya adapte olmaya çalışıyor sen aglatmadan mi büyüttün dedim evet dedi benim için ilk önce çocuklarımın konforuydu dedi . Haklısın ben anamın içinde öğrenmedim yavaş yavaş öğreniyorum her şeyi dedim. O günden beri o laf batıyor bana

İki kişinin bebesi çok benziyor biri tamam da, diğeri kimdi kan verdim bugün hem saçım dökülüyor hem de unutkanlık var diye.
Ben tahlil yaptırdım.biraz kansizlik çıktı ama ilaçlık değil dedi.coledan ve solgar vm2000 verdi.kullaniyorum ama hala dökülüyor

Beyqz beyaz gözüküyor damakta, Çıkması kaç ayı buluyor hatırlıyor Musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…