Anam o gözler gerçek miYok ya ne fakesi fotom var ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anam o gözler gerçek miYok ya ne fakesi fotom var ya
Ya temizlik yapmayı çok seviyorum zaten rahatlatıyor beni bebekte yeğen tecrübeleriyle idare ediyoruz ama yemekle hiç aram yok hiç mutfağa girmemiştim evlenmeden önce elim lezzetliymis eşim öyle diyor da çok yemek bilmiyorum anca nefis yemek tariflerinden bakıp yapabilirim yada annemi arıyorum o söylüyor. İşte biraz ben biraz Yemeksepeti sponsorluğuyla hallediyoruz yemek işini deYaaa maşallah iyi bakıyon ev bebek elinden geliyo kim ne derse desin ben 30 um hala elimden gelmiyo beceremiyorum
Ben üniversite okurken bile çılgın olamadım biraz sakinlik seviyorum galiba bu konulardaBenim o yasta kafam bi dunyaydi birak evlenip cocuk yapmayi evin yolunu zor buluyodm :) guzel gunlermis
Nazar etme heeAnam o gözler gerçek mi
Maşallah kem gözlü değilim aşk olsunNazar etme hee
4 aylık daha ben başladm çünkü herşey yer dıyerekten bakalımBebeğiniz kaç aylık tam acaba ?Benimki tam 4 aylık .Ben de bu ek gıda konusunu düşünüyorum .Kızım da hep teorik bilgiden gittim .İştahsız ,yemek seçen bir çocuk öldü.Seker verme ,yağ ,salça verme ,domates verme derken çocuk yemek yemiyor şimdi .Bunda ben az az yediğim her şeyden vereceğim .Ne zaman başlasam diyorum ben de.5 aylıkken baslanabilir mi?Ben 5.5 aylikken başlayayım diye düşündüm .
Ben seni kaybettimYok ya ne fakesi fotom var ya
Seni de merk ediyorum nerden bulayımMaşallah kem gözlü değilim aşk olsun
Kız aynı yer ya sizin mekan işteBen seni kaybettim
Seni de merk ediyorum nerden bulayım
Kimi?Birinizi tanıyamadım kızlar
Seni tanıdım canım orayı takip etmeyen biri sanırım neyse öğreniriz sonra
Ben ekledm seni baska da kimseyi bulamadim ama sende de hic gonderi yokmus:)Birinizi tanıyamadım kızlar