Kız en baştaki ben bile buldumKasımda mı doğurdun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız en baştaki ben bile buldumKasımda mı doğurdun
Altına tam bebekli biri gelmiş ne yapayım karıştıKız en baştaki ben bile buldum
Birinizle adaş senin miydi tam hatırlamıyorumAltına tam bebekli biri gelmiş ne yapayım karıştı
Yok simayın annesiyle adaşBirinizle adaş senin miydi tam hatırlamıyorum
180 günü doldurunca diyor uzmanlar ama genelde daha erken başlanıyor. Annem der ki kardeşimden bahsederek 4.5 -5 aylıkken tavuk budu yalıyordu kemiriyodu zararlı olan şeker, un, tuz ve disidna bende çok kasmayi düşünmüyorumBebeğiniz kaç aylık tam acaba ?Benimki tam 4 aylık .Ben de bu ek gıda konusunu düşünüyorum .Kızım da hep teorik bilgiden gittim .İştahsız ,yemek seçen bir çocuk öldü.Seker verme ,yağ ,salça verme ,domates verme derken çocuk yemek yemiyor şimdi .Bunda ben az az yediğim her şeyden vereceğim .Ne zaman başlasam diyorum ben de.5 aylıkken baslanabilir mi?Ben 5.5 aylikken başlayayım diye düşündüm .
Ay yok pardon çıkmışım sonra aramayınBen sizden birkaç gün sonra takibe almıştım sessiz sedasız
Bulana çeyrek altın
Beyqz beyaz gözüküyor damakta, Çıkması kaç ayı buluyor hatırlıyor Musun?
Sen de gelKız en baştaki ben bile buldum
Ben hala bulamadımYok simayın annesiyle adaş
Kız bu ne hızBen hala bulamadım
Kız bu hesabın fake hesaptan ne farkı varGeldim ya sizi mi kırcam
Mazallah çıkarsın falan yakalayım dedimKız bu ne hız
Benim o yasta kafam bi dunyaydi birak evlenip cocuk yapmayi evin yolunu zor buluyodm :) guzel gunlermisBen senin yaşinda daha evli bile değildim
Yaaa maşallah iyi bakıyon ev bebek elinden geliyo kim ne derse desin ben 30 um hala elimden gelmiyo beceremiyorumMayısta 23
Yok ya ne fakesi fotom var ya