• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebeğiniz kaç aylık tam acaba ?Benimki tam 4 aylık .Ben de bu ek gıda konusunu düşünüyorum .Kızım da hep teorik bilgiden gittim .İştahsız ,yemek seçen bir çocuk öldü.Seker verme ,yağ ,salça verme ,domates verme derken çocuk yemek yemiyor şimdi .Bunda ben az az yediğim her şeyden vereceğim .Ne zaman başlasam diyorum ben de.5 aylıkken baslanabilir mi?Ben 5.5 aylikken başlayayım diye düşündüm .
180 günü doldurunca diyor uzmanlar ama genelde daha erken başlanıyor. Annem der ki kardeşimden bahsederek 4.5 -5 aylıkken tavuk budu yalıyordu kemiriyodu🤣 zararlı olan şeker, un, tuz ve disidna bende çok kasmayi düşünmüyorum

İşe başlamayacak olsam 7 aylıkken falan başlardım tadımlara ben hiç acele etmiyorum.
8 aylıkken işe başlayacağım için 6.ayda tadımlara başlayıp 2 ay içinde doyacak şekilde ek gıda almaya geçirmeliyim
Biberondan ya da başka bir şeyden içmiyor çünkü sağdığım sütü

Beyqz beyaz gözüküyor damakta, Çıkması kaç ayı buluyor hatırlıyor Musun?

Evet damaklar şiş oluyor ha çıkti ha çıkacak gibi ama hemen çikmaz 😅😅 oğlumda bu belirtiler olduktan epey sonra çikmisti ama net zaman yok aklimda gerci geç çikardı biraz her bebek farklı oluyor sabırla bekliyoruz bakalim😄

Back