Yok canim seni o zaman bulmuştum şimdi tekrar aradım ekleyim diye bulamadım iyi miAcaba biz takipleşiyor muyuz çoğu kisiyi tanidim da 2 kisi kaldi kimdi acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim seni o zaman bulmuştum şimdi tekrar aradım ekleyim diye bulamadım iyi miAcaba biz takipleşiyor muyuz çoğu kisiyi tanidim da 2 kisi kaldi kimdi acep
Benim oğlum doğduğundan beri doymuyor ,doymadinmi diye oğlumla konuşuyor. Görüntülü arayıp doymadinmi diyor ya Allah'ım çıldırmamak için zor tutuyorum kendimiDoymuyo mu lafı insanı sinir ediyor gerçekten
Valla geçen kontrolüm vardı bize geldi sütümü saydım bıraktım dönüşte te civile girdim dolaştım hemen gelmedim dünya varmışÇok biliyor ya 1 gün değil 1 saat bıraksam bakmaz eminim
Benimde okul yeni bitmişti, gençliğimin baharındaydımBen senin yaşinda daha evli bile değildim
Onun için doymuyor demek istedim . Bir kere doymayan çocuk gelisirmi ya da önden gidermi hiç öyle bakmıyor. Çıldırttı bir gün emzirmemin ardından bebeği elimden zorla alıp dolapdan sagdigim sütü verdi o kadar zoruma gitti ki dedim hep doymuyor dedim ağlasa meme ,uyumasa meme hep memede uyutmak istiyorsun bebek bu ya adapte olmaya çalışıyor sen aglatmadan mi büyüttün dedim evet dedi benim için ilk önce çocuklarımın konforuydu dedi . Haklısın ben anamın içinde öğrenmedim yavaş yavaş öğreniyorum her şeyi dedim. O günden beri o laf batıyor banaBenim oğlum doğduğundan beri doymuyor ,doymadinmi diye oğlumla konuşuyor. Görüntülü arayıp doymadinmi diyor ya Allah'ım çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi
İki kişinin bebesi çok benziyor biri tamam da, diğeri kimdi kan verdim bugün hem saçım dökülüyor hem de unutkanlık var diye.Yok canim seni o zaman bulmuştum şimdi tekrar aradım ekleyim diye bulamadım iyi mi
Boşuna 10 yıl beklemedik ikinci içinİlki kız ikincisi erkek olanların gözü yaşlı
Sen sayfayı takip et buluruz seniYok canim seni o zaman bulmuştum şimdi tekrar aradım ekleyim diye bulamadım iyi mi
Ben tahlil yaptırdım.biraz kansizlik çıktı ama ilaçlık değil dedi.coledan ve solgar vm2000 verdi.kullaniyorum ama hala dökülüyorİki kişinin bebesi çok benziyor biri tamam da, diğeri kimdi kan verdim bugün hem saçım dökülüyor hem de unutkanlık var diye.
Dediğiniz gün takibe almistim oysa kiSen sayfayı takip et buluruz seni
Sen kimsin kiipucu ver yeniden takip etDediğiniz gün takibe almistim oysa ki
Anaaaaam.Ben kendimi nerelere vuramMayısta 23
Ben hamilelik öncesi kullanıyordum çok iyi gelmişti.su an da var elimde ama ben de emzirdigim için güvenemedim.bilen varsa bilgilendirirse güzel olurSolgar biotin var saç dökülmesine iyi geliyomuş emzirirken kullanılabilir mi acaba?
Bana o yaşta babannem bakıyoduBenimde okul yeni bitmişti, gençliğimin baharındaydım
Başladım takibeSen kimsin kiipucu ver yeniden takip et
Fake hesap alasım geldiSen kimsin kiipucu ver yeniden takip et
Bu diş jelleri de cok ise yaramiyor gaz damlalari gibi düşünün ayni.Bir de diş en erken 4.ayda cikmaya basliyor ama hazirlik süresi erken başlıyor.Yani 4.ayda diş cikaracak disleri kaşiniyor galiba deriz ama o dişin çikması 6-7-8.ayı bulur.Bazen yaşına doğru bile cikabilir.
Kasımda mı doğurdunBaşladım takibe
Niye fakeFake hesap alasım geldi