2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Armut suyu kabızlıga cok iyi geldiğini duymustum. Bende kayısı kaynatıp ezıp vercem suyunu verdımde ezip vermedım ben basladımmufaktan .
Bebeğiniz kaç aylık tam acaba ?Benimki tam 4 aylık .Ben de bu ek gıda konusunu düşünüyorum .Kızım da hep teorik bilgiden gittim .İştahsız ,yemek seçen bir çocuk öldü.Seker verme ,yağ ,salça verme ,domates verme derken çocuk yemek yemiyor şimdi .Bunda ben az az yediğim her şeyden vereceğim .Ne zaman başlasam diyorum ben de.5 aylıkken baslanabilir mi?Ben 5.5 aylikken başlayayım diye düşündüm .

Getir benimkinin yanına atarım oynar dururlar bizde iki kahve yapar içeriz

Bende aşıdan sonra anneme geldim 1 saat yattım Adayla yanına yatınca uyuyor
Eşim geçen gün diyo ki bizim bebekler neden böyle oluyo
Çocuğun kafasını bir yere koymaya alerjisi var, o yatacak ben de yanında yatıcam ve uyicak hayal gibi bir şey, sırtı daha değmeden ağlamaya başlıyor
Az önce komşum vardı sünnetten sonra düzelir dedi, pipisiyle alakalı yapışıklık mı ne oluyomuş o rahatsızlık veriyomuş kimi bebeklerde onun oğlu da öyleymiş falan anlattı inşallah dicem ama kızım da böyleydi benim.

Ya bir kere ov de ki çocuga iyi bakıyor gelişimi iyi falan yok tobe derse günah olur çünkü
Benimkide bende kaldığı zaman ilk başlarda bir kere meme eli ile bakmıştı sütun geldimi diye ay sinir olmuştum. Geçen geldi ay sen ne tatlı şeysin , maşallah sana ne güzel büyümüş sin pehlivan dedi . Anası iyi bakıyorda ondan dedim. Evet çok güzel bakıyorsun dedi

Ben senin yaşinda daha evli bile değildim
Sorma yaptık bir hata şaka bir yana gerçekten neden bu kadar erken evlendim hiçbir fikrim yok birde arkadaşlar arasında en son evlenir dedikleri kişiydim ilk ben gittim
Haha zorla övgü almışsın ama en iyisi altta kalmamak

Yok toruna gelince övgü çok var . Ama bebek uyumasin ,ağlasın hemen anası suçlu direk doymadımi bu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…