• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ay korktum bi anda benımde cok dökülüyor ıkımız kel olcaz sanırım vitamına atıyorum doğumdan kalanları
İlk hamileliğimde ne kadar korkmustum
Allahim avuc avuc dedjm kötü hastalığa yakalandım herhal🙈
Simdi biliyorum ama yine de korkutucu sekilde dökülüyor

Galıba benımkı diş cıkarıyor ya o ağlamalar falan ondan calgel mi ne sürüyorum işe yaramıyormu anlamadım birde şunu övmüş herkes toz bundan alcam .

Eklentiler

• 4E951852-F461-4CB0-956D-0607937042C2.png
    4E951852-F461-4CB0-956D-0607937042C2.png
    233,1 KB · Görüntüleme: 36
  • 62A9BC9B-1090-4ED1-A2EA-6F4CA3368A25.jpeg
    62A9BC9B-1090-4ED1-A2EA-6F4CA3368A25.jpeg
    103,9 KB · Görüntüleme: 35
Benimde çok dökülüyor heryerde saçım var 😂 kel kalmıyoruz dimi 😄
Valla kalıyoruz gibi sanki🤣 o kadar dökülüyor hala kafamda nasıl sac kalıyor şaşıyorum
Vitamin takviyesi almak lazım
Guya başlamıştım bıraktım
Annem sey der bebek annesini tanımaya başlayınca dökülür diye
Normalde 4 ay civari olurdu bu sefer benim erkwn basladi sanki

Valla kalıyoruz gibi sanki🤣 o kadar dökülüyor hala kafamda nasıl sac kalıyor şaşıyorum
Avuç avuç gidiyor tutamıyorum 🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Aynısını benim kayınvalidem diyor. Bir de ışık saciyormusum 😀

Galıba benımkı diş cıkarıyor ya o ağlamalar falan ondan calgel mi ne sürüyorum işe yaramıyormu anlamadım birde şunu övmüş herkes toz bundan alcam .
Sen önden dene bi bakalım
Iyi gelirse bizde aliriZ
Kizimda kullanmistim bisey hic hatirlamiyorum adini
Ama bunlar genelde anlik rahatliyor
Kendi disimde denemistim😂 nasîl bisey diye

Benim ki anne sütü sadece ama sağlık olsun ne yapalım ilk çocuğuma kiyas yaptiğim icin sanirim biraz üzüldüm.Oğlum 6.ayda 10.850 gr miş sirf anne sütü🤣
Kız bebe demek ki narin olacak🤭🤭🤭
benimde ilk oğlum çok iyiydikilosu. buda oğlan ama onun kadar almıyor. yine şükür kilo ortalamanın üstü ama ilk çocukla kıyaslanınca az alıyor diyoruz. bu ay 700 gr almış . doktor iyi dedi
Oğlumda 7 aylikken başladım süt o derece fazlaydı ama kızda sanirim daha erken başlarım bu ay da az kilo alirsa 5.ayda tadıma başlarız
bende ilk çocuğumda 6 aylık başladı diye biliyırum. kilo alımı da çok iyiydi. bu çocuğumunda kilo alımı sedaca anne sütüne göre iyi. ama doktora ben sordu ek gıdayı. oda mayısta elma armut verebilirsin dedi.
Kılosu nasıl iyimi genelde düşükse erken başlatıyorlar yada mama alıyorsa anne sütü alanı 6.ayda dıyorlar ben verıyorum az ama doktora sormadım .
yok kilosu iyi 8 kilo olmuşuz mamada vermedim . hatta biz kilo az alıyoruz dedik doktorda şişko bu ne azı dedi. aslında verebilirsin diyince bende mutlu oldum. aslında iyi olabilir gibi geldi.
Sen daha iyi bilirsin ama bence acele etme. En erken 5 aylık olduğunda tadımlara başlatıyorlar. Kontrole gittiğimde soracağım bende.
evet sende sor bakalım ne diyecek. çünkü doktor direk söylemedi ben sordum ne zaman başlıyacağız diye. ben haziranda başlarız gibi düşündüm. ama mayıs dedi. tabi çok sınırlı sadece elma ve armut dedi. o yüzden aslında çokta mantıksız gelmedi. aslında arada vermek iyi olabilir.

benimde ilk oğlum çok iyiydikilosu. buda oğlan ama onun kadar almıyor. yine şükür kilo ortalamanın üstü ama ilk çocukla kıyaslanınca az alıyor diyoruz. bu ay 700 gr almış . doktor iyi dedi

bende ilk çocuğumda 6 aylık başladı diye biliyırum. kilo alımı da çok iyiydi. bu çocuğumunda kilo alımı sedaca anne sütüne göre iyi. ama doktora ben sordu ek gıdayı. oda mayısta elma armut verebilirsin dedi.

yok kilosu iyi 8 kilo olmuşuz mamada vermedim . hatta biz kilo az alıyoruz dedik doktorda şişko bu ne azı dedi. aslında verebilirsin diyince bende mutlu oldum. aslında iyi olabilir gibi geldi.

evet sende sor bakalım ne diyecek. çünkü doktor direk söylemedi ben sordum ne zaman başlıyacağız diye. ben haziranda başlarız gibi düşündüm. ama mayıs dedi. tabi çok sınırlı sadece elma ve armut dedi. o yüzden aslında çokta mantıksız gelmedi. aslında arada vermek iyi olabilir.
Armut suyu kabızlıga cok iyi geldiğini duymustum. Bende kayısı kaynatıp ezıp vercem suyunu verdımde ezip vermedım ben basladımmufaktan .

Back