Aynen bende parka indiriyorum gündüz. Maskeyi de tamamen kaldırmış, ben yine takmaya devam çıkarsam kalabalığaBen de kalabalığa sokmuyorum panik oluyorum.
Dışarı çıkıyoruz ama açık hava hep parklardayız. Daha çok güneşe ihtiyacı var diye gündüz çıkarıyorum.
Giderken nolcak ya alışsın bizle gezmeye fln diye görürdğm ama gittiğiimiz dklarfda çıkma ın yolunj aradım kapadım üstünğ emzirme örtüsüyle emzirdim flnBen de kalabalığa sokmuyorum panik oluyorum.
Dışarı çıkıyoruz ama açık hava hep parklardayız. Daha çok güneşe ihtiyacı var diye gündüz çıkarıyorum.
Bende antibiyotikten sonra veriyordum iyi yapmışsın canımKızlar bana da kayınvalidem su vermem için baskı yapıyor en sonunda ciddi bir kavga ettim kendisiyle saydım sayıştırdım, o da öyle yaptı. He bu arada şuanda bebeğim hasta diye onlarda onların yatağında yatıyoruz amaneyse işte ben sadece şuruptan sonra 1 çay kaşığı su veriyorum, şurup ağzından gitsin bi ferahlasın diye çok mutlu oluyor benimki
Hemde ne öpmek sapur şupurBir de siz de bebekletnizş yanaklarından öpüyo musunuz ben doğduğundan beri öpüyorum dayanamıyorum
Cildi çok hassas kulağından kafasından bacağından kolundan falan öpüyorum. Yanağından çok az öptüm kıyamıyorumBir de siz de bebekletnizş yanaklarından öpüyo musunuz ben doğduğundan beri öpüyorum dayanamıyorum
Giderken nolcak ya alışsın bizle gezmeye fln diye görürdğm ama gittiğiimiz dklarfda çıkma ın yolunj aradım kapadım üstünğ emzirme örtüsüyle emzirdim flnikk defa bu akşam tamamrn anne olduğumu hissettim galiba.
Maskeyi ben de bıraktım. Kapalı alana girerken takıyorum sadece.Aynen bende parka indiriyorum gündüz. Maskeyi de tamamen kaldırmış, ben yine takmaya devam çıkarsam kalabalığa
Kendim de çok gitmiyorum aslında, bu akşam eşimle elemanlarla iftara gittik her sene yapıyoruz. Ama tabi aktif çalıştım covid dönemi boyunca. Alışkın olmadığım çok dikkat ettiğim için nasıl böyle bi risk aldım diye kendime kızıyorum aslında. Eşim de olsun iyi oldu ne güzel durdu alışsın falan diyo.Kendin çıkıyorsan bebek de çıksın bir şey olmaz. Ben bebek olmadan önce de pandemide dışarıda yemek yemeye tövbe ettim .
Ya o emzirme örtüsünün kötüsünü aldım yoksa ben mi beceremiyorum. Üstümü örtüyorum yine çocuğun kafası açıktaçıplak çıplak emziriyorım annem üstümüze battaniye örtüyor .
Ya aynen bi emzirme örtüsü linki verin yaKendin çıkıyorsan bebek de çıksın bir şey olmaz. Ben bebek olmadan önce de pandemide dışarıda yemek yemeye tövbe ettim .
Ya o emzirme örtüsünün kötüsünü aldım yoksa ben mi beceremiyorum. Üstümü örtüyorum yine çocuğun kafası açıktaçıplak çıplak emziriyorım annem üstümüze battaniye örtüyor .
Valla gittim e bebekten bitane aldım özellik bikmiyorum bakim benmki hangisi şu
Ya o probiyotik de durma kaka yaptırdı deli oldum günde 8-9 sayıyodum maflor vermişlerdi sonra bıraktım normale döndü ya 4 falan yapıyo şimdi gündeBenim kızımında öyle çok mukuslu ve geceleri çok ağlamaları vardı, banada diyet yap demedi ama peribiyotik damla verdi, ben direk süt ürünleri ve yumurta yememeye çalışıyorum ama yediklerimin içinde varsa o kadar dikkat etmiyorum, gerçekten dikkat edince kakası değişiyor mukus azalıyor
Yanlıs anlamada şurup vs verınce verılır zaten cuünkü tatlı bizim akrabanın cocugu vefat ettı o yüzden ben korktugum ıcın baştan beri verıyorum susuz kalmıştı ölümün sebebi buydu o gün bugündür korkuma verdım sonucta katı bısey degıl .Kızlar bana da kayınvalidem su vermem için baskı yapıyor en sonunda ciddi bir kavga ettim kendisiyle saydım sayıştırdım, o da öyle yaptı. He bu arada şuanda bebeğim hasta diye onlarda onların yatağında yatıyoruz amaneyse işte ben sadece şuruptan sonra 1 çay kaşığı su veriyorum, şurup ağzından gitsin bi ferahlasın diye çok mutlu oluyor benimki
Yalnız değilmişimBende kaynatmadan verdim hem de saka sert suyu ph değerinden dolayı
Aaa kaç aylıktıYanlıs anlamada şurup vs verınce verılır zaten cuünkü tatlı bizim akrabanın cocugu vefat ettı o yüzden ben korktugum ıcın baştan beri verıyorum susuz kalmıştı ölümün sebebi buydu o gün bugündür korkuma verdım sonucta katı bısey degıl .
Ben veriyorum ama içmiyor benim kız, calpol verdim dün ve bugün arkasından yine biberona su koydum diliyle itiyo, bende kaşıkla verdim biraz, vçbence ihtiyaçları yok ama yinede emin olamıyorumAma neden veriyosunuz su, anne sütüyle alıyolar zaten suyu bana vermene gerek yok demişti doktor ama herkes veriyo mu su, bu sıcaklarda gerekir mi acaba versem mi ben de
Ben bıraktım yumurta ve peyniri bırakınca iyi geldiYa o probiyotik de durma kaka yaptırdı deli oldum günde 8-9 sayıyodum maflor vermişlerdi sonra bıraktım normale döndü ya 4 falan yapıyo şimdi günde
Benim de su vermişliğim var ya bişey olmaz inşallah tedbir amaçlı işteBen doğduğundan beri veriyorum su , rota aşısı da yaptirmadik . durduk yere işkillendim iyi mi inşallah bişey olmaz
Ben veriyorum ama içmiyor benim kız, calpol verdim dün ve bugün arkasından yine biberona su koydum diliyle itiyo, bende kaşıkla verdim biraz, vçbence ihtiyaçları yok ama yinede emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?