• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Olur mu oyle ki 2.doz bu ay bizim Dr muhakkak yaptır su vermeye başlamadan önce rotası olsun isteriz dedi
Etkisi olmaz tabi tamamlamadan ama 2.de de böyle yan etki gösterirse istemiyorum ama belki sonraki dozlarda bu kadar yan etki olmayabilir doktoru dinlemekte fayda var.

Bu akşam iftara dışarıya çıktık aslında oğlan gayet iyi durdu ama çok kalabalıktı çok pişman oldum ağlayasım var çok panik oldum inşallah bişey olmaz oğluma

Kizlar oglani bgn gunduz dogru duzgun uyuyamadi fln diye 8de uyuttm snr mutfaga girdm bir iki bulasik vardi lavabonun altinda klasik kapagi acinca cop de aciliyo ya cople birlikte yaninda cam kavanozda duran zyagi da hoop devrildi kirildi en az 2lt zyag gorumcemin esinin bahcelerindeki zeytin agaclarndan toplanip sıkılmıs mis gbi zyagina mi yanaym yorgunluguma mi mutfagn haline mi ayaklarm yag icindeyken aglamaya baslayan oglana mi. 1 saatten fazla ugrastm tam temizlenmis degil biraktm oturdm artik kalana yarin bakicam 2 rulo kagit havlu bitirdm sabunlu bezlerle sildm yetmedi yarin fircalicam. Ay bgn cok bet bi gundu isyerinden cagirdilar bi musterim ben gelicem dedi sizi de goreym dedi iyi dedm sizin icin geleym 2de gelirim demisti 1de gelmis ben yoldayken de bzm bebek arabada aglamaya basladi hem de katilarak ve kendini morartarak sebep uykusu geldi memesiz kucaksiz dalamadi. Sinirlerm iyice bosaldi boyle yaparsa nasi uyku egitimi vericem nasi kendini nefessiz birakarak agliyo inanamazsiniz. Nedir bu uykuyla derdin cok uykun varsa dayanamayp uyuyakalirsin ztn yok benimki agliyo daha cok. Is yerinde de tabi dedeler dayilar hic uyutmadi. Bzm musteri de isi bitirmis oldu ben gelene kdr toplantiyi bitirmisler bosuna kalkip gttigmle kaldim yarin da babanneye gidicez sonra bayrama kdr en fazla sitede yuruyuse gotururm zavallim yoruluyo gez gez cmt gununden beri her gun disarda cocuk

Ay akşam da ben çıkardım yazlıklarını dizdim 🤣🤣

Kız siz ne kadar çok kıyafet almışsınız öyle 😲
Bende onu dicektim ben geçen gün 3 kat kıyafet aldım, zaten askılı badileride yaIn evde giyer tamam 🤣 toplam alışverişim 270 tl tuttu 160 biri getirmişti değişime verdim 90 tl ye tamamladım🤣
Bu akşam iftara dışarıya çıktık aslında oğlan gayet iyi durdu ama çok kalabalıktı çok pişman oldum ağlayasım var çok panik oldum inşallah bişey olmaz oğluma
Kız biz hergün dışardayız nolucu. Böyle yapmayın çocuklar artık büyüdü bağışıklık kazanacaklar yavaş yavaş. Sakınırsanız ileride sürekli hastalık çekerler

Kız biz hergün dışardayız nolucu. Böyle yapmayın çocuklar artık büyüdü bağışıklık kazanacaklar yavaş yavaş. Sakınırsanız ileride sürekli hastalık çekerler
Ben de aynı fikirdeydim çıkarıyodum dışarı bu ilk lokantayangidişi de değil ama bilmiyorum kapıdan esiyodu çok kalabalıktı kimsede maske yok fln bi gerildim kendimi gerdim yani panik oldum ilk defa eve gelir gelmez hem kendimizi hem oğlanı yıkadık 😁

Saat 9 u geçti hala yatıramadım sitede müzikli etkinlik yapıyorlar sanki ses evin içinde sinir oldum 😡😡 yoruldum artık belim ağrıyor

Geçen ben de davulcuyla kavga ettim. Daha doğrusu çemkirdim. Çocuk uyuyor. Apartmanın içinde davul çalıyor. 2 kere de zili çaldı. Benim alık kocam da kapıyı açmamış ikinciye çalıyor.

Ne çalıyorsun kapıyı gece de uyutmuyorsunuz zaten çocuğu zor uyuttum diye çemkirdim.
bazı gelenekler o kadar saçma ki.

Ama neden veriyosunuz su, anne sütüyle alıyolar zaten suyu bana vermene gerek yok demişti doktor ama herkes veriyo mu su, bu sıcaklarda gerekir mi acaba versem mi ben de 🤔
Ben mama da veriyorum ya o yüzden veriyorum su yoksa ağzının içi beyaz kalıyor pamukcuk olmasın diye veriyorum

Ama neden veriyosunuz su, anne sütüyle alıyolar zaten suyu bana vermene gerek yok demişti doktor ama herkes veriyo mu su, bu sıcaklarda gerekir mi acaba versem mi ben de 🤔

Ben memeyi reddettiği oluyor o yüzden veriyorum susuz kalmasın diye.
Bugün dışarı çıktık güneşliydi hava belki güneş çarpmıştır diye sütünü içti ama yine de verdim.

Ben de kalabalığa sokmuyorum panik oluyorum.

Dışarı çıkıyoruz ama açık hava hep parklardayız. Daha çok güneşe ihtiyacı var diye gündüz çıkarıyorum.

Geçen ben de davulcuyla kavga ettim. Daha doğrusu çemkirdim. Çocuk uyuyor. Apartmanın içinde davul çalıyor. 2 kere de zili çaldı. Benim alık kocam da kapıyı açmamış ikinciye çalıyor.

Ne çalıyorsun kapıyı gece de uyutmuyorsunuz zaten çocuğu zor uyuttum diye çemkirdim.
bazı gelenekler o kadar saçma ki.
Saat 10 buçuk daha yeni bitti. Ağladı ağladı artık robot süpürge sesi açtık zar zor uyudu hala ayağımda sallıyorum perişan oldu çocuk. Sabahın köründe de kalkar yine. Gidip söyleyeceğim yarın ne bu ya hastası var çocuğu var işe gideni var 🤬🤬

Back