Olur mu oyle ki 2.doz bu ay bizim Dr muhakkak yaptır su vermeye başlamadan önce rotası olsun isteriz dediBen de korkuyorum 2.dozdan bizimki bi de 3 dozluk olan off doktorla konuşcam yaptıtmam belki diğer dozları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur mu oyle ki 2.doz bu ay bizim Dr muhakkak yaptır su vermeye başlamadan önce rotası olsun isteriz dediBen de korkuyorum 2.dozdan bizimki bi de 3 dozluk olan off doktorla konuşcam yaptıtmam belki diğer dozları.
Etkisi olmaz tabi tamamlamadan ama 2.de de böyle yan etki gösterirse istemiyorum ama belki sonraki dozlarda bu kadar yan etki olmayabilir doktoru dinlemekte fayda var.Olur mu oyle ki 2.doz bu ay bizim Dr muhakkak yaptır su vermeye başlamadan önce rotası olsun isteriz dedi
Ebebekten aldım ama Şubat'ta almıştım tüm indirimlere ek %28 indirim yaptı . Baya uyguna geldi fisher price 2li şortlari 22 ye falan düştü düşünNerden aldın uygunmuş evet?
Ben doğduğundan beri veriyorum su , rota aşısı da yaptirmadik . durduk yere işkillendim iyi mi inşallah bişey olmazOlur mu oyle ki 2.doz bu ay bizim Dr muhakkak yaptır su vermeye başlamadan önce rotası olsun isteriz dedi
Kaynatıyosan bi şey olmaz canımBen doğduğundan beri veriyorum su , rota aşısı da yaptirmadik . durduk yere işkillendim iyi mi inşallah bişey olmaz
Ay akşam da ben çıkardım yazlıklarını dizdim
Bende onu dicektim ben geçen gün 3 kat kıyafet aldım, zaten askılı badileride yaIn evde giyer tamam toplam alışverişim 270 tl tuttu 160 biri getirmişti değişime verdim 90 tl ye tamamladımKız siz ne kadar çok kıyafet almışsınız öyle
Kız biz hergün dışardayız nolucu. Böyle yapmayın çocuklar artık büyüdü bağışıklık kazanacaklar yavaş yavaş. Sakınırsanız ileride sürekli hastalık çekerlerBu akşam iftara dışarıya çıktık aslında oğlan gayet iyi durdu ama çok kalabalıktı çok pişman oldum ağlayasım var çok panik oldum inşallah bişey olmaz oğluma
Bana ver dedi byükler artık sıcak bende bugün başladım.Ama neden veriyosunuz su, anne sütüyle alıyolar zaten suyu bana vermene gerek yok demişti doktor ama herkes veriyo mu su, bu sıcaklarda gerekir mi acaba versem mi ben de
Ben de aynı fikirdeydim çıkarıyodum dışarı bu ilk lokantayangidişi de değil ama bilmiyorum kapıdan esiyodu çok kalabalıktı kimsede maske yok fln bi gerildim kendimi gerdim yani panik oldum ilk defa eve gelir gelmez hem kendimizi hem oğlanı yıkadıkKız biz hergün dışardayız nolucu. Böyle yapmayın çocuklar artık büyüdü bağışıklık kazanacaklar yavaş yavaş. Sakınırsanız ileride sürekli hastalık çekerler
Ben antibiyotik kullanırken vermiştim.. Havalarda ısındı versek mi acaba Doktora sorayım bende perşembe günüAma neden veriyosunuz su, anne sütüyle alıyolar zaten suyu bana vermene gerek yok demişti doktor ama herkes veriyo mu su, bu sıcaklarda gerekir mi acaba versem mi ben de
Saat 9 u geçti hala yatıramadım sitede müzikli etkinlik yapıyorlar sanki ses evin içinde sinir oldum yoruldum artık belim ağrıyor
Ben mama da veriyorum ya o yüzden veriyorum su yoksa ağzının içi beyaz kalıyor pamukcuk olmasın diye veriyorumAma neden veriyosunuz su, anne sütüyle alıyolar zaten suyu bana vermene gerek yok demişti doktor ama herkes veriyo mu su, bu sıcaklarda gerekir mi acaba versem mi ben de
Ama neden veriyosunuz su, anne sütüyle alıyolar zaten suyu bana vermene gerek yok demişti doktor ama herkes veriyo mu su, bu sıcaklarda gerekir mi acaba versem mi ben de
Hava çok sıcak ya ben dayanamıyorum her dk su içiyorum içim yanıyor sanki . Bebe nasıl dayansınBen memeyi reddettiği oluyor o yüzden veriyorum susuz kalmasın diye.
Bugün dışarı çıktık güneşliydi hava belki güneş çarpmıştır diye sütünü içti ama yine de verdim.
Bu akşam iftara dışarıya çıktık aslında oğlan gayet iyi durdu ama çok kalabalıktı çok pişman oldum ağlayasım var çok panik oldum inşallah bişey olmaz oğluma
Saat 10 buçuk daha yeni bitti. Ağladı ağladı artık robot süpürge sesi açtık zar zor uyudu hala ayağımda sallıyorum perişan oldu çocuk. Sabahın köründe de kalkar yine. Gidip söyleyeceğim yarın ne bu ya hastası var çocuğu var işe gideni varGeçen ben de davulcuyla kavga ettim. Daha doğrusu çemkirdim. Çocuk uyuyor. Apartmanın içinde davul çalıyor. 2 kere de zili çaldı. Benim alık kocam da kapıyı açmamış ikinciye çalıyor.
Ne çalıyorsun kapıyı gece de uyutmuyorsunuz zaten çocuğu zor uyuttum diye çemkirdim.
bazı gelenekler o kadar saçma ki.