Ay akşam da ben çıkardım yazlıklarını dizdimEki Görüntüle 3056036
Dolabını da ilerde kendin dizersin inşallah çok hevesli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay akşam da ben çıkardım yazlıklarını dizdimEki Görüntüle 3056036
Bizimde mukus yeşil kaka vardı süt et yumurta içinde süt yumurta olan herseyi kestim mukus hemen hemen bitti ve düşünüyorum da rotadan sonra kıvranarak ağrıları oldu oğlumun iyi mi kötü mü bilemedim yan etkisi çokmuş ikinci dozu yapcaz inşallah bu sefer etkilemez yaBizim de hep mukuslu arada yeşil de oluyo, gazı bi bitmedi hatta rotadan sonra arttı ya o düşündürüyo beni gece sık uyanmaları da aşıdan sonra arttı huzursuz oldu sanki yani kan görmediğim ve kilo alımı iyi diye bulandırmiyim diyorum aklımı
Bende geçen gün aldım Adayı banyoya girdim yıkandık sonra kardeşime verdim giydirdi. Tek başına aynı anda çıkmak zor olmadı mı? Nasıl yaptın?4.ay aşısıyla 4.ay atagı bırbırıne girdi beyaz gürültü bile fayda etmıyor tükendimmm calpol verıyorum ama banamısınndemıuor konussada detdini anlatsa artık banyo yaptırdım bende eşim yoktu girdik beraber yıkandık allah ne verdıyse ama korkar ağlar sandım ağlamadı hiç . Böyle daha iyi oluyormus banyoda yıkamak diğer türlü cok yorucu oluyor eşimi bekle aksam gelsın geldı leğene su doldur bakıra su doldur taşı et amaaan şırıl şırıl akıyor su cıkınca ağladı
Başka sıkıntısı olabilir mi? Uzun sürdü sankiBilsem nedir bu uyku eğitimi, kızım neredeyse 4 yaşına kadar ortamızda uyudu
Ben pişman oldum rotayı yaptırdığımıza çocuğun bütün huzuru uykusu her şeyi kaçtı
Benimde vardı iç dikişlerim ama beni dışardakiler rahatsız etmişti sanki. Dış dikişlerinde daha tam iyileşmemiştir. Batikon sürüyor musun? Uzun süre hissetmiştim ben dikiş yerleriniMerhaba normal doğum iç dikişi olanlar yardmcı olablr mi? benm dogum yapalı 18 gün oluyor agrı azaldı dış dikişler gecti sanrm ama tuvalete gittigim zmn oturunca hala sızlıo dikişler açılck gibi gerildigini hissediyorum normal mi ve ne zmn gecio bu tam olarak aceba
Mor mont aynıymış montlarıAy akşam da ben çıkardım yazlıklarını dizdim
Kısa kollu giydirdim bugün bende, altını da açık bırakıyorum böyle bir kaç gündür tam ısırmalıklarEki Görüntüle 3056006
Şuan durum bu
Giydirmiyorum artık havalar ısındı diye. Mevsimlik almak lazım galiba Kısa kollu dışarı çıkardım bugün rüzgarlık taktım arabasınaMor mont aynıymış montları
Evde kimse olmayınca rahat oluyormuş bornozla çıktım kızımı giydirdim onu ana kucağına bıraktım bende hızlıca dökünüp çıktım çok rahatlattı valla hergun yaparım artıkBende geçen gün aldım Adayı banyoya girdim yıkandık sonra kardeşime verdim giydirdi. Tek başına aynı anda çıkmak zor olmadı mı? Nasıl yaptın?
Ben eşofman takımının üstünü giydiriyorum akşam cikarsam biryereGiydirmiyorum artık havalar ısındı diye. Mevsimlik almak lazım galiba Kısa kollu dışarı çıkardım bugün rüzgarlık taktım arabasına
Yaaa yerim seni seninki kıza benziyor benimki erkeğe bu nasıl işBu fiyonklu kız zıbınıyla durdu bütün gün uyurken üstüne kısa kollu tişört ve şort giydirdim.
Eki Görüntüle 3056065
Alerjiyi mi tetikledi acaba diyorum bilmiyorum ki bayramdan sonra kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek.Başka sıkıntısı olabilir mi? Uzun sürdü sanki
Aynen kıza benziyo, aynı ablasının bebekliği hiç mi fark olmazYaaa yerim seni seninki kıza benziyor benimki erkeğe bu nasıl iş
Eki Görüntüle 3056036
Kız siz ne kadar çok kıyafet almışsınız öyleAy akşam da ben çıkardım yazlıklarını dizdim
3-6-9 diye dizdim ben şuan 3 aylıklar oluyor 6 aylıklar büyük geliyor malum yaz ayı erken başlıyor geç bitiyor bide ben uyguna aldım bu dolapta gördüklerin artı birkac birşey daha var hepsi 730 liraya aldım fiyatı uygun görünce almışım bayaKız siz ne kadar çok kıyafet almışsınız öyle
Bugün benim de eşim banyo yaptırdı oğlana, duşa giricem dedi dur elin boş girme dedim verdim oğlanı, şampuansız sadece suya tutup verdi ben de giydirdim dışarda iyi oluyo böyle kovayla küvetle uğraşmadan.Evde kimse olmayınca rahat oluyormuş bornozla çıktım kızımı giydirdim onu ana kucağına bıraktım bende hızlıca dökünüp çıktım çok rahatlattı valla hergun yaparım artık
Ben eşofman takımının üstünü giydiriyorum akşam cikarsam biryere
Nerden aldın uygunmuş evet?3-6-9 diye dizdim ben şuan 3 aylıklar oluyor 6 aylıklar büyük geliyor malum yaz ayı erken başlıyor geç bitiyor bide ben uyguna aldım bu dolapta gördüklerin artı birkac birşey daha var hepsi 730 liraya aldım fiyatı uygun görünce almışım baya
Ben onu yıkadım bi güzeel sonra kendımi onla beraber lifledim sonra suyu açtm durlandık bornozlu sekılde onu giydirdim önce mamasını yedırdım bıraktm kendım ateş hızında gıyindim öyle tek basıma yıkandıgım gibi yıkanmadım tabi vucut su gördüBende geçen gün aldım Adayı banyoya girdim yıkandık sonra kardeşime verdim giydirdi. Tek başına aynı anda çıkmak zor olmadı mı? Nasıl yaptın?
Bi şey olmaz banyo yaptırırken de yutuyolar zaten benceBen direk içme suyundan vermiştim bir kaç defa tatlı kaşığı ile annem kaynat demişti yapmamıştım Allah'ım ben niye böyleyim
Ben de korkuyorum 2.dozdan bizimki bi de 3 dozluk olan off doktorla konuşcam yaptıtmam belki diğer dozları.Bizimde mukus yeşil kaka vardı süt et yumurta içinde süt yumurta olan herseyi kestim mukus hemen hemen bitti ve düşünüyorum da rotadan sonra kıvranarak ağrıları oldu oğlumun iyi mi kötü mü bilemedim yan etkisi çokmuş ikinci dozu yapcaz inşallah bu sefer etkilemez ya