2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bakiciyi nasıl buldun peki? Tanıdık aracılığıyla mi

Hayir ayri odada yatmaniza gerek yok

Ben de onu merak ediyorum bu eğitimi veren kişiler eve gelip uygulamalı olarak gösteriyo mu uzaktan eğitim mi veriyolar
Buna da cevap vereym uzaktan yonlendiriyolar birinden yardim da alsan pedagoga da gtsen kitaptan da okusan o egitimi birincil bakim verenin yani annenin yapmasi gerek. Onlar gelip 3 4 kez hadi 1 hafta cocugu uyutsalar ne olacak ki ertesi gun biz uyuturken ayni hatalari yapsak bebek yine eski duzen uyumaya baslar. Kisaca uyju koclari da anneye balik tutmayi ogretiolar
Ben bazilarina instagran dm atiom sagolsunlar cvp veriolar

Kızlar aldığım beşik 0-12 ay yazıyordu sizce o kadar yatabilir mi? Güvenli olur mu Keşke park yatak alsaydım ama bu anca sığdı odama. Ayrı odası var yatağı da var ama ya alışamazsa diğer yatağına diye tedirgin oluyorum, ayırmakta istemiyorum hemen. Bu arada 700 e almıştı annemler bunu

Eklentiler

• A1BEED04-A353-41E8-B651-8D09F48E4500.png
    411,6 KB · Görüntüleme: 42
Sanirim bunda kendi kalkip oturabilmeye basladiktan snr yatamaz. Benimki de o sekilde ama ben en bastan beri 6 7 ay snr odayi ayiririm diyodm. Simdi dusununce cok zor geliyo ayrilmak simdiden

İşe başlıcam, arada annem gelir kalır. O da yatar yanında diye düşünüyorum. Arada o uyutur erken kalkacağım zaman.
Bizim yatak olmuyor orda.
Yalnız yatırmam o zaman ben de
Yalnız yatırmayacaksan ayır yatağına da, odasına da alışsın.. Ben şu an ayırmıyorum ama ayırmak zorunda kalırsam diğer yatağında yatar mı acaba diye düşünmüyorum değil.

Çevremde herkes gitmeden calpol veriyomuş ateş olmuyomuş ama ebe bana o zaman aşının etkisi azalıyo verme dedi

Sanirim bunda kendi kalkip oturabilmeye basladiktan snr yatamaz. Benimki de o sekilde ama ben en bastan beri 6 7 ay snr odayi ayiririm diyodm. Simdi dusununce cok zor geliyo ayrilmak simdiden
Tahmini ne zaman kalkıp oturmaya başlarlar ? Acemilik oldu işte düşünemedim baştan bende. Yatak seçer diye de korkuyorum bunda yatıyor doğduğundan beri

Tahmini ne zaman kalkıp oturmaya başlarlar ? Acemilik oldu işte düşünemedim baştan bende. Yatak seçer diye de korkuyorum bunda yatıyor doğduğundan beri
Benim bi arkadasiminki 7 aya kdr bunlarda yatmis sonra kendi yatagina gecirmisleelr kendi oturup kalktignda oyle demisti
Benimki daha erken oturcak gbi yanlz asiri merakli simdiden hop dogruluyo elimi yakalaynca
Yavas yavas gunduz kendi odasindaki yatakta uyutmaya calis. Yatagina gecirince de alissin diye ilk bikac gun yanina yer yatagi fln yapar orda yatarsin ben oyle yaparim diyorm

Yalnız yatırmayacaksan ayır yatağına da, odasına da alışsın.. Ben şu an ayırmıyorum ama ayırmak zorunda kalırsam diğer yatağında yatar mı acaba diye düşünmüyorum değil.
Benimki iki yatağında da yatıyor. Çünkü nereye koyarsam koyayım reflü yatağı var altında. Şu an yalnız yatıyor gibi yanına yatmaya korkuyorum uyanır diye. Bütün odayı gaspetmiş durumda. Bir tek gece yatıyorum yanına onda da uyumuyor zaten .

Bana 1 yaşa kadar uygun gelmedi :/ 7. aydan sonra pek güvenli değil hem de sanırım boyu uzadıkça bebeğe de dar gelebilir sıkılabilir. Bebeğinizin hareketlerine bağlı tabi biraz da benimki 5.ayı bitirdi hala dönemiyor. Zaten oturma kalkma yok. Çok tatlı geliyordu bana bu beşikler özellikle ilk dönemleri için. Ben anne yanı park yatak kullanıyorum gerçekten çok yer kaplıyor odada

Senin durumunda olsam 1 yıl ücretsize geçerdim. Kızınıda anaokuluna versen kar bile edersin çalışmaktansa. Bir yıl dediğimiz 9 ay yani düşünülebilir. Bir de robotik kodlama demişsin canım, ben o alanda çalışıyorum. Okulöncesinde bunu yapan yerler var ama çok profesyonel yada ileriye dönük değiller. Onların vereceğini evde sende verebilirsin. Onu düşünüp para dökme kreşlere.

Valla yerıne göre degısıyor bazı yerler delıyor bazı yerler delmıyor burda küpecide deldırdım ecAneler komple kaldırmıs sıkayet cok gelıyor dıye

Yok o sadece bir örnekti, onu ben de biliyorum eğitimini aldım kendim de gösteriyorum kızıma, benim kastım kızım anaokulu düzeyinde her şeyi fazlasıyla biliyor, yani normal sıradan bi okula göndersem körelir diye düşünüyorum o yüzden farklı eğitimler veren yer arıyorum birkaç yerden ücret konusunda bilgi aldım, o da tek maaşla zor, çok zormuş ya ben 2.çocuğu yaparken bunları düşünmemişim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…