Süt alerjisi varsa mama vermemeniz gerekiyor, onlarda da inek keçi sütü vs kullanılıyor. Diyet yapmanızın bir anlamı kalmaz.. Doktorunuz alerjisi var şeklinde rapor çıkartırsa eczaneden ücretsiz şekilde alerjik bebek mamalarından alabilirsiniz aminoasit mi ne kullanılıyor onlarda. Çok lezzetsiz diyorlar bebek kabul etmeyebiliyormuş başta ama normal mama yerine ondan verilmesi daha iyi olurBilmiyorum çıkan sonuca göre doktor bir şey der herhalde. Şimdilik aburcubur ve süt ürünlerini kestim. 2 gündür emmek istemediği oluyor. Aç kalmasın diye hızlı bir şekilde mama veriyorum. Yoksa katılacak çocuk. Mama dokunur mu onu da bilmiyorum .
Süt alerjisi varsa mama vermemeniz gerekiyor, onlarda da inek keçi sütü vs kullanılıyor. Diyet yapmanızın bir anlamı kalmaz.. Doktorunuz alerjisi var şeklinde rapor çıkartırsa eczaneden ücretsiz şekilde alerjik bebek mamalarından alabilirsiniz aminoasit mi ne kullanılıyor onlarda. Çok lezzetsiz diyorlar bebek kabul etmeyebiliyormuş başta ama normal mama yerine ondan verilmesi daha iyi olur
Bu haftalarda anneye düşkün oluyorlar geneldeKızlar bu atak haftasının özelliği mi acaba oğlum asla ama asla kimseye gitmiyor, ben ve eşim dışında kimseyi görmek istemiyor. Annemlere vs oturmaya gittim burnumdan getirdi kriz geçirerek gözü kimseyi görmeyerek ağladı. Geçen işyerime götürdüm yine aynısını yaptı. Cidden moralim bozuldu sosyal hayatım sıfır. Geçici bir durum mudur? Eti kesilmiş gibi gözyaşlarıyla feryat ediyor ama
Niye öyle oldu ki acaba. Salya bizdede çok fena önü hep ıslanıyor önlük takmazsam ama eline geçeni ağzına götürmek yok ellerini götürüyor şuan sadece.Kızlar Bizim kızın ağzı çok fena oldu ya habire salya akıtıyor , durduk yere ağlıyor eline ne geçerse ağzına götürüp bastırmaya çalışıyor hiçbir şey bulamazsa elini kemiriyor meme veriyorum diş bastıracagi gibi kullanıyor mama yemek istemiyor. Günlük yediği toplam miktarın altında kalıyor kaç gündür. Calpol verince biraz rahatlıyor da günde 2 kez veriyorum . Doktoru günde 3 defaya kadar verebilirsiniz demişti . Var mı bu durumda olan yada doktora götürmeli miyim sizce yoksa olağan şeyler mi
Az önce uyudu . Normalde bir düzeni vardı o da kalmadı inşallah düzelir biran önceNiye öyle oldu ki acaba. Salya bizdede çok fena önü hep ıslanıyor önlük takmazsam ama eline geçeni ağzına götürmek yok ellerini götürüyor şuan sadece.
İnşallah canım 4. Ay zor geçiyormuş gerçektenAz önce uyudu . Normalde bir düzeni vardı o da kalmadı inşallah düzelir biran önce
Niye öyle oldu ki acaba. Salya bizdede çok fena önü hep ıslanıyor önlük takmazsam ama eline geçeni ağzına götürmek yok ellerini götürüyor şuan sadece.
Allah Allah bu bebelere ne oldu. İki gündür benim kızda devamlı ağlıyor. Gaz sancısı çekiyor gibi. Ateş yok başka belirti yok. Usuttu diyeceğim ama belirti yokKızlar Bizim kızın ağzı çok fena oldu ya habire salya akıtıyor , durduk yere ağlıyor eline ne geçerse ağzına götürüp bastırmaya çalışıyor hiçbir şey bulamazsa elini kemiriyor meme veriyorum diş bastıracagi gibi kullanıyor mama yemek istemiyor. Günlük yediği toplam miktarın altında kalıyor kaç gündür. Calpol verince biraz rahatlıyor da günde 2 kez veriyorum . Doktoru günde 3 defaya kadar verebilirsiniz demişti . Var mı bu durumda olan yada doktora götürmeli miyim sizce yoksa olağan şeyler mi
İçini ferah tut canim. Çok geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşir merak etme.Kızlar oğlumun ateşi vardı evdeki ateş ölçerler maksimum 37 ölçüyordı ama vücudu aşırı yanıyordu. Antibiyotik kullanıyordu 5 gündür. Bu gece huzursuzluğu devam etti ağız dolusu kustu doktora götürdük meğerse kulaktan ölçerden doğru yanıtı aldık 39 olmuş… şimdi yatışı yapıldı dua edin. Sorun araştırılıyor ama antibiyotik tedavisi gören bir çocuğun ateşinin olmasını doktor da şaşırdı lütfen dua istiyorum sizdengünlerce çok uyuyordu
Çok çok geçmiş olsun canım iyiki vaktinde goturmussun ateşini kaldiramaya bilirdi. Ben dün sana bide kulaktan ölçün dediğimi hatırlıyorum sanki. Onlar en doğru sonucu veriyor. İnşallah ciddi bir durum yoktur.Kızlar oğlumun ateşi vardı evdeki ateş ölçerler maksimum 37 ölçüyordı ama vücudu aşırı yanıyordu. Antibiyotik kullanıyordu 5 gündür. Bu gece huzursuzluğu devam etti ağız dolusu kustu doktora götürdük meğerse kulaktan ölçerden doğru yanıtı aldık 39 olmuş… şimdi yatışı yapıldı dua edin. Sorun araştırılıyor ama antibiyotik tedavisi gören bir çocuğun ateşinin olmasını doktor da şaşırdı lütfen dua istiyorum sizdengünlerce çok uyuyordu
Süt alerjisi varsa mama vermemeniz gerekiyor, onlarda da inek keçi sütü vs kullanılıyor. Diyet yapmanızın bir anlamı kalmaz.. Doktorunuz alerjisi var şeklinde rapor çıkartırsa eczaneden ücretsiz şekilde alerjik bebek mamalarından alabilirsiniz aminoasit mi ne kullanılıyor onlarda. Çok lezzetsiz diyorlar bebek kabul etmeyebiliyormuş başta ama normal mama yerine ondan verilmesi daha iyi olur
Kızlar oğlumun ateşi vardı evdeki ateş ölçerler maksimum 37 ölçüyordı ama vücudu aşırı yanıyordu. Antibiyotik kullanıyordu 5 gündür. Bu gece huzursuzluğu devam etti ağız dolusu kustu doktora götürdük meğerse kulaktan ölçerden doğru yanıtı aldık 39 olmuş… şimdi yatışı yapıldı dua edin. Sorun araştırılıyor ama antibiyotik tedavisi gören bir çocuğun ateşinin olmasını doktor da şaşırdı lütfen dua istiyorum sizdengünlerce çok uyuyordu
Cok gecmıs olsun canım ınsallah saglıkla toparlanır .Kızlar oğlumun ateşi vardı evdeki ateş ölçerler maksimum 37 ölçüyordı ama vücudu aşırı yanıyordu. Antibiyotik kullanıyordu 5 gündür. Bu gece huzursuzluğu devam etti ağız dolusu kustu doktora götürdük meğerse kulaktan ölçerden doğru yanıtı aldık 39 olmuş… şimdi yatışı yapıldı dua edin. Sorun araştırılıyor ama antibiyotik tedavisi gören bir çocuğun ateşinin olmasını doktor da şaşırdı lütfen dua istiyorum sizdengünlerce çok uyuyordu
Ya onun için test falan yapıyolar galiba emin olmadan rapor çıkartmıyolar diye biliyorum ben eczaneden kendim aldım pahalı biraz bir de iğrenç kokusu ve tadı var içine birkaç damla vanilya şurubu damlatmam gerekiyo yoksa içmiyolar zaten içilcek gibi değil öööö ben verirken kuscaktım düşün yani sonra sırf onu vermemek için hırs yaptım sağım yapa yapa sütü arttrdm sabah süt sağıp dolaba koyuyodum akşam onu veriyodum çünkü direk biberonla içip uyumak istiyodu aptamil pregomin as almıştım normal mama verme senin diyetinin anlamı olmaz mamayı hemen kesmen gerekiyo hatta direk verdiğin mama bile dokunmuş olabiliyo hemen alerji maması al starbuckstakilerden rica et alkolsüz vanilya şurubu onlarda varReçeteyi devlet hastanesinde mi çıkarıyoruz. Özelden alınabilir mi?
Ada da öyle yabancılıyor dün akşam iftara geldiler ağladı yine, uykusuda gelmişti. Bende de annem halletti her şeyi. Neyse bunu da atlattık, temizlikte bitti. Darlandım bu hafta ya, bahçeye çıkmalara tekrar başlayabilirimCümleten günaydın
A anemoniasp geçmis olsun yazismalari yarim yamalak okuyorum .Insallah güzel sonuclar gelir.
Kızımı kalabalık ortamlara sokmama rağmen yine yabancılıyor dönem etkisi mi bilmiyorum cuma arkadaslarim geldi inmedi kucagımdan kizlar yapti cay servisini
Ya onun için test falan yapıyolar galiba emin olmadan rapor çıkartmıyolar diye biliyorum ben eczaneden kendim aldım pahalı biraz bir de iğrenç kokusu ve tadı var içine birkaç damla vanilya şurubu damlatmam gerekiyo yoksa içmiyolar zaten içilcek gibi değil öööö ben verirken kuscaktım düşün yani sonra sırf onu vermemek için hırs yaptım sağım yapa yapa sütü arttrdm sabah süt sağıp dolaba koyuyodum akşam onu veriyodum çünkü direk biberonla içip uyumak istiyodu aptamil pregomin as almıştım normal mama verme senin diyetinin anlamı olmaz mamayı hemen kesmen gerekiyo hatta direk verdiğin mama bile dokunmuş olabiliyo hemen alerji maması al starbuckstakilerden rica et alkolsüz vanilya şurubu onlarda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?