• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Alerji maması mı? Özel bir adı var mı? Alıyım o zaman. İçmiyor mu mamayı seninki 😀 doktor mu dedi vanilya şurubunu ?
Dün mememi yalayıp durdu emmedi. Mecbur mama verdim.
İki tane var biri neocate diğeri aptamil pregomin as ben aptamil aldım kız bak yapınca görceksin iğrenç bir şey evet doktor dedi biraz büyük olunca pekmezle falan tatlandıranlar da varmış ben 30cc için 2 damla vanilya şurubu damlatıuodum anında kesiyodu kokuyu falan o mamalarda laktoz var daha kötü oluyo

Kızlar oğlumun ateşi vardı evdeki ateş ölçerler maksimum 37 ölçüyordı ama vücudu aşırı yanıyordu. Antibiyotik kullanıyordu 5 gündür. Bu gece huzursuzluğu devam etti ağız dolusu kustu doktora götürdük meğerse kulaktan ölçerden doğru yanıtı aldık 39 olmuş… şimdi yatışı yapıldı dua edin. Sorun araştırılıyor ama antibiyotik tedavisi gören bir çocuğun ateşinin olmasını doktor da şaşırdı lütfen dua istiyorum sizden 😢 günlerce çok uyuyordu
Evdeki ateşölçerleriniz bozuk muymuş yani😳 Çok şükür ki tuhaflık farkedip doktora götürmüşsünüz..🙏🏻 Vücudu kaç saat boyunca o şekilde sıcaktı? Ilık duş ya da ince kıyafet giydirerek sıcaklığı dengede tutmaya çalış mıydın?Ayrıca şu anki son durum nedir?
Allahümma rabben nas, müshibel bes, üşfi enteş şafile, şafiya illa ente üşfi şifaen yugaduri sekamen.. Aminn

Sizinde bebeleriniz uykusu varsa emmek istemiyor mu? En son 8 de emdi uyudu 10 buçuk gibi bidaha emzireyim dedm istemedi oyalandı oyun oynadı 11 oldu gene emmedi. Şimdi uyuttum tekrar. Aç olsa uyur mu?

İz bırakan aşı yapmışlardı ya koldan, aşı yeri kırmızı duruyor sizde nasıl?
Evet o olursa tutarmış aşı
Kızlar Bizim kızın ağzı çok fena oldu ya habire salya akıtıyor , durduk yere ağlıyor eline ne geçerse ağzına götürüp bastırmaya çalışıyor hiçbir şey bulamazsa elini kemiriyor meme veriyorum diş bastıracagi gibi kullanıyor mama yemek istemiyor. Günlük yediği toplam miktarın altında kalıyor kaç gündür. Calpol verince biraz rahatlıyor da günde 2 kez veriyorum . Doktoru günde 3 defaya kadar verebilirsiniz demişti . Var mı bu durumda olan yada doktora götürmeli miyim sizce yoksa olağan şeyler mi 🥺
Calpollu neden ver dedi doktor
Kızlar oğlumun ateşi vardı evdeki ateş ölçerler maksimum 37 ölçüyordı ama vücudu aşırı yanıyordu. Antibiyotik kullanıyordu 5 gündür. Bu gece huzursuzluğu devam etti ağız dolusu kustu doktora götürdük meğerse kulaktan ölçerden doğru yanıtı aldık 39 olmuş… şimdi yatışı yapıldı dua edin. Sorun araştırılıyor ama antibiyotik tedavisi gören bir çocuğun ateşinin olmasını doktor da şaşırdı lütfen dua istiyorum sizden 😢 günlerce çok uyuyordu
Canım haber ver bize

Dış laboratuvara gönderiyormuş yakınımızdaki hastane. 5 gün sonra çıkacak sonuç. Doktor genel durumu iyiyse büyük ihtimal alerji dedi. Çok fazla aburcubur yedim onlar mı yaptı acaba diye düşünüp bugün kestim sütlü her şeyi
Oğlumdada iki kez kılcal şekilde ince kan vardı muayene etti çatlak yok dedi tahlil yapti mikrop yoktu süt yumurta et kes dedi bir ay geçti üstünden içinde süt alan herseyi kes sütlü bir parça çikolata bile mahvetti benim oğlumu 1 yıla geçermiş alerji ise çok şükür düşük belirtiymiş ileri seviye alerji olsa döküntü kaşıntı olur birde geçmeyen konak var mı sizde bizde var alerjiye bağlıymış

Bilmiyorum çıkan sonuca göre doktor bir şey der herhalde. Şimdilik aburcubur ve süt ürünlerini kestim. 2 gündür emmek istemediği oluyor. Aç kalmasın diye hızlı bir şekilde mama veriyorum. Yoksa katılacak çocuk. Mama dokunur mu onu da bilmiyorum .
Ben mamayıda kestim çoğu mama laktoz içeriyor hipp combiotic ve sma kullanmıştım şimdi kestim aç kalıyor gibi ama ağlama krizleri azaldı

Allahım şifa versin 🤲🏻

Evdeki ateşölçerleriniz bozuk muymuş yani😳 Çok şükür ki tuhaflık farkedip doktora götürmüşsünüz..🙏🏻 Vücudu kaç saat boyunca o şekilde sıcaktı? Ilık duş ya da ince kıyafet giydirerek sıcaklığı dengede tutmaya çalış mıydın?Ayrıca şu anki son durum nedir?
Allahümma rabben nas, müshibel bes, üşfi enteş şafile, şafiya illa ente üşfi şifaen yugaduri sekamen.. Aminn
Ateş olayı kötü ya.. kızımda ateşlendiğinde hem koltuk altından hem de temassız ateş ölçerle ölçmüştüm. Yine de güvenemeyip acile götürüp ölçtürmüştüm. 38di ateşi. İnsan inanmak istemiyor hastalandığına 😥

Selam kızlar nasılsınız bebeler nasıl bu hafta pek giremedim ama yazılanları hep okuduk temizliğimi bitirdim çok şükür bnde bittim o ayrı bnm oglanda gaz problemi başladı hiç yasamadigim kadar gaz sorunu yaşıyoruz ilaç kullanmamıza rağmen neden böyle oldu bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Yediklerine dikkat ediyor musun? Ben hala çoğu şeyi yemiyorum. İlaçta fayda etmiyor olabilir artık. Doktoruna söyleyip başka ilaç mı denesen? Kızımın gaz sorunu bitti ama yine de az da olsa rahatsız ettiği oluyor. Önceden çok gazlıydı uyuyamazdı ağlardı akşamları ne çektim 🤦🏻‍♀️ Seninki de hep ağlardı yanlış hatırlamıyorsam

Sizinde bebeleriniz uykusu varsa emmek istemiyor mu? En son 8 de emdi uyudu 10 buçuk gibi bidaha emzireyim dedm istemedi oyalandı oyun oynadı 11 oldu gene emmedi. Şimdi uyuttum tekrar. Aç olsa uyur mu?
Uyusa bile açsa uyanır. Acıkmamışta olabilir. Kızım her emdiğinde aç olduğunu düşünmüyorum.. Memeye düştü yine bu aralar emerken uyuyor. Ya da uykusu gelince dalamıyor. Uyusa da bana yapışık uyumasa da 😄 Karışık günlerdeyiz 🤭

Kizlar bu kiz benimle kavga edio bildiginiz 😂😂😂😂😂 banyodan cikinca allahhhhh bu ne bagirmadir arkadas 🤦🤦 birakayim suda yasasin yaaa 😂😂
Dun asilarini oldu ayina gore kilosu guzel dedi 15 gun sonra bidaha kilo bakacagiz 150 gr alirsa sorun yok dedi. Doktora gittigimizde yarim saatlik bez bagliydi ordaki cisinede bakti gayet yeterli guzel dedi bakalim 15 gune ne olacak.

Kizlar benimki acikinca memmm memmm die aglio bildiginiz sizdede varmi aclik aglamasinda degisik sesler cok komik 😂😂

Back