2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Iyi geceler arkadaslar bisey sorcaktim size. Benim dogumdan sonraki ucuncu ayim ilk ay 40 im ciktiktan 2 hafta sonra adet gordum birde suan 10 gundur adetliyim normalde 5 gun surerdi maksimum benim. Cezarette kullaniyorum bundan mi yoksa baska bir sorunmu vardir sizce? 2. Sorumda normal dogumdan sonra ozur dileyerek soyluyorum vajinadan disari cikan minik bir parca var normalde rahatsiz etmiyor ama kisisel temizligimi yaparken ele geliyor bu normal mi? Cok tesekkurler

Yani ben de başlanmasından yanaydım çünkü yükselmeyen demir değerlerim var ama cidden çok yıprandı çocuk. 1 hafta kaka yapmadı, fitil verdil afedersiniz bir kova dolusu simsiyah ve kimyasal kokan dışkı aktı heryere. Sonra tekrar kabız oldu, şuruplarla yaptırdık derken bağırsak florası bozuldu ve ishal de oldu. İshal için de antibiyotiğe başladık çünkü kaka testinde bol lökosit çıktı. Ben de mastit oldum kabızlık ishal derken çocuk karın ağrısından emmedi. Yani demir çok çektirdi bize 6.ay bitince tekrar vermeyi deneyeceğim belki de markadandır ama cesaretim yok şuanda en azından şu meşhur atak haftası ve ramazan bi bitsin

Benimde öyle görmemek için topluyorum hep. Vitamin takviyesine başladım iyi gelirse sana da söylerim. Demir ilacı vermişti doktor kanım düşük diye onu hiç kullanmadım kabızlık yapar diye
Aynen bana da vermişti kullan bakalım inşallah fayda görürsen bende başlarım

Kız benim saçım aşırı kalındı hep dökülsün incelsin isterdim Allah da verdi cezamı

Ben rotayı yaptırdığıma pişman oldum ondan sonra çocuğun huzursuzluğu arttı az önce yine uyumuyo saat başı kalkıyo en son emzireyim dedim öyle bi gürültüyle kaka yaptı ki meğer gazı varmış çocuğun bol mukuslu kaka ben doktora da özellikle sordum kakası mukuslu rota kötü etkiler mi diye yok bi şey olmaz demişti
Bilmiyorum belki rotadan değildir ama ondan sonra gece uykularımız da bozuldu belki öyle denk geldi.

Benim düşüktü demir. Doktorun verdiği ilacı da kullanmadım. Bebeğe geçtiğini bilseydim başlardım doğumdan sonra hemen ama kabız olmuştum doğumdan sonra, kayısı hoşafı içmeme rağmen
Ben de aynı sebepten kullanamadım ama saçlarım da çok dökülüyo kullanmam gerek sanırım

Bir de içerde uyut gel demezler mi uyutsam ne olacak bıraktığım an uyanacak, evde bırakamıyorum anca gece uykusunda beşikte yatıyor. Meme de tutarsam anca durur bazen onu da istemiyor çok huzursuzlanıyor saati geçiyor. Yok anam bunlar bebek değil ben hiç hatırlamıyorum böyle şeyler kimsede, uykusu gelirdi mesela uyutur yatırırlardı bebeklerini.. düğüne bile bebek götüren var. Bebeğini alıp şehir dışı yurt dışı giden var. Onlar da yatak, ev seçiyorlar mı uyumak için geçen gün okudum taşındıkları için bir kaç gün uyuyamamış bebeği odayı tanıtmış falan filan.. ay yeni nesil bebekler çok fena.. çok küçükler şu an 2-3 aya daha iyi olurlar belki de bilmiyorum

Dün gece 3 te uyuduk. 7 de uyandık. Bakalım daha uyuruz insallah.

Emzirdikten sonra zorla 30 cc mama verdim. Öncesinde uykusu açılmasın diye konuşmuyordum. Konuştuk kakır kakır güldük. Kaç gündür konuşmuyordu, sessizdi.
Çocuk konuşmak istiyormuş gece. Pış pış yapıyor Uyusun diye konuşmuyordum. Sonra sütümüzü içtik uyuduk. Canı 3 te uyumak istemiş. Neyse sabah 6 dan iyidir. Uyusun diye sallamıcam artık bu çocuk uyumuyor, gece sevicem ben bunu. Belki de mama doyurdu bilmiyorum.

Biz de rotadan beri huysuzuz denk mi geldi bilmiyorum.
Ama arkadaşımın 2 yaşında çocuğu geçenlerde hasta olmuş . On gün hastanelerde git gel yıpranmışlar. Kuzeni 2 günde iyileşti keşke yaptırsaydım diyor. Tabi bilmiyoruz aşı yaptırdık diye hastalığı hafif atlatacağının da garantisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…