2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ayyy benim annemde ilk zamanla sarip sarmalamisti kiz sicagi sever die ter bezleri gelismemis oldugu halde ter icinde kalmisti suan benimkide afakanli sicak sevmiyor hele dotu ciplansin bayilio babasi pesinde kizim edepli ol diye

Eşimde kız üşüyecek diye kışın yaktı kavurdu bizi ben kıstım peteği , o açtı neye alıştı bizim kız bilmiyorum

Ayyy benim annemde ilk zamanla sarip sarmalamisti kiz sicagi sever die ter bezleri gelismemis oldugu halde ter icinde kalmisti suan benimkide afakanli sicak sevmiyor hele dotu ciplansin bayilio babasi pesinde kizim edepli ol diye
Ada da çıplaklığı çok seviyor ya, giydirirken hep ağlıyor. Hele banyodan çıkmak istemiyor

Benimkide bayiliyor otursun ki oturtuyorum ama dik degil koltugun kosesine emzirme yastigi ile onune de destek yapuyorum pek sevimli kose yastigi fibi bi 5 10 dk takiliyor
Ay benimki de takti oturmaya elini tuttugun anda dogruluyo bayiliyo otursn kucakta hafif oturur pozisyonda dursun giki cikmiyo. Donmeye niyeti yok ama once oturcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…