• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya hu nedir bu kizlar sicak sever erkekler serin muhabbeti🤦🏼‍♀️ alistirilan gibi gidiyor iste annem her geldiginde yelek giydirir bir de ikinci corap alissin diyorum ama kiz kismi üşür diyip duruyor 🤣🤣🤣 oğlumda annemle uzaktik yaz kiş kisa kollu durur anasina cekmis

Yeni doğduğunda annem terör estirdi.odanın Kapısı açıp kapatırken rüzgar oluyormuş diye 😂😂
Şimdi oğlanı çıplak gezdirecek güneş alsın diye dışarıda soyup duruyor ben giydiriyorum😀

Benim kilolarim benimle oynuyor sanki 61.1 olan ben bu gün 61.9 çıktım bide kendimi eskisinden zayıflamış hissediyorum iyimi

Ya hu nedir bu kizlar sicak sever erkekler serin muhabbeti🤦🏼‍♀️ alistirilan gibi gidiyor iste annem her geldiginde yelek giydirir bir de ikinci corap alissin diyorum ama kiz kismi üşür diyip duruyor 🤣🤣🤣 oğlumda annemle uzaktik yaz kiş kisa kollu durur anasina cekmis
Bana da herkes kalın giydirmeye zorluyor.israrla giydirmiyorum.uzun kollu badi hiç kullanmadım.iki kat hiç giydirmedim.yelek de giydirmiyorum.😁nasil alışırsa öyle gider dediğin gibi.

Bebeğim onunla sürekli konuşmamı istiyor😃 konuşmazsam basıyor çığlığı susturabilene ask olsun. Tüm hayat hikayemi , babasıyla tanismamj evlenmemi abisini herşeyi anlattım zabahtan akşama kadar ne anlatacam bu çocuğa. Her gün aynı şeyler de anlatılmıyor😄😄😄
Aaahha aynı benim oğlan sürekli konuşma istiyor artık dersleri filan anlatıyorum konu kalmadı 🤣🤣

Benim kilolarim benimle oynuyor sanki 61.1 olan ben bu gün 61.9 çıktım bide kendimi eskisinden zayıflamış hissediyorum iyimi
Aynı saatte ve aynı durumda tartılmak lazım canım. Birince aç birinde tok tartıdıysan ya da birinde sabah birinde akşam tartıldıysan çok farkeder. Bir de çok yakın zamanlarda da tartılmamak lazım, haftada 1 hatta 15te bir ideal. Ödem olmuş olabilir vücudunda, susuz kalmış olabilirsin vs. En ideali aslında bel, kalça, kol ölçümü yapıp not almak. 15te bir hem tartılıp hem ölçülüp kontrol etmek ama işte bebişlerle nasıl yaparız bilmiyorum.

Ben bu oğlanla birlikte tartılıyorum. Hamileliğimdeki kiloya ulaşamıyoruz. İkimiz beraber 57-58 çekiyoruz.
Her gün uyuturken squat yapıyorum. (tavsiye değildir tutmuyor bir yerim , benim oğlan seviyor inme kalkma hareketini 😀)

Anasını kuruttu iğne ipliğe çevirdi.
Bugün avokado yeşillik alayım dedim annem kahvaltı hazırlarken. O fiyatlar ne öyle.
1 avokado, yeşil soğan, dere otu toplam 33 lira. 20 lira tutar diye düşündüm ne olmuş öyle. ☹️

Evet bugün 4.ayımızı kutlarız aşımızıda olduk sabah 10gibi şimdi biraz huysuzlandı hemen calpol verdım ınsallah bi sıkıntı olmaz Bi maşallahınızı alırız kızlar kılomuz 7.5 olmuş boyumuz 63cm bizim adam büyüyor birde diş için jel verdi doktor elma havuc buzdolabından verin kemirsin dedi jelin ismide calgel işe yararsa yada yaramazsa yorum yaparım daha kullanmadık.

Eklentiler

• DF95A98F-DD8A-4771-A15E-CF2BDDC7A604.jpeg
    DF95A98F-DD8A-4771-A15E-CF2BDDC7A604.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 57
Hanımlar bana cevap vermediniz. Hm nin 6 9 kalıpları 7 buçuk kiloya nasıl olur?
Benim oglan 6 kilo hm'in 2-4 ay kaliplari guzel oluyo 4-6 da aldm biraz kollari fln uzun geldi yine oldu ama ustune. Hm'in numaralari genelde boyle 2 aylik. Ama ben okdr bol giydirmiorm sanirim burda herkes ya bebekleri cok iri ya da bol giydirio ben anlamadm ben hep ayina gore giydiriorm 2 3 hafta onceye kdr 0-3 hala giydiriyodm smdi 3-6 ay tam oluyo lcw ve carterslarda. Dedigim gbi hm'de de genelde 2-4 ay kalibini giydiriyom suan. Boyu da 60 cmdi en son

Aynı saatte ve aynı durumda tartılmak lazım canım. Birince aç birinde tok tartıdıysan ya da birinde sabah birinde akşam tartıldıysan çok farkeder. Bir de çok yakın zamanlarda da tartılmamak lazım, haftada 1 hatta 15te bir ideal. Ödem olmuş olabilir vücudunda, susuz kalmış olabilirsin vs. En ideali aslında bel, kalça, kol ölçümü yapıp not almak. 15te bir hem tartılıp hem ölçülüp kontrol etmek ama işte bebişlerle nasıl yaparız bilmiyorum.
Ben genelde sabahları tartiliyorum aynı şekilde yine Sabah tartıldım dediğin gibi biraz arayı açmam lazım

Ben bu oğlanla birlikte tartılıyorum. Hamileliğimdeki kiloya ulaşamıyoruz. İkimiz beraber 57-58 çekiyoruz.
Her gün uyuturken squat yapıyorum. (tavsiye değildir tutmuyor bir yerim , benim oğlan seviyor inme kalkma hareketini 😀)

Anasını kuruttu iğne ipliğe çevirdi.
Bugün avokado yeşillik alayım dedim annem kahvaltı hazırlarken. O fiyatlar ne öyle.
1 avokado, yeşil soğan, dere otu toplam 33 lira. 20 lira tutar diye düşündüm ne olmuş öyle. ☹️
Kiz sen kurumuşsun darısı bize squat yapmaya korkuyorum dur daha yeni spiral takıldı düşmesin 🤣🤣🤣

Evet bugün 4.ayımızı kutlarız aşımızıda olduk sabah 10gibi şimdi biraz huysuzlandı hemen calpol verdım ınsallah bi sıkıntı olmaz Bi maşallahınızı alırız kızlar kılomuz 7.5 olmuş boyumuz 63cm bizim adam büyüyor birde diş için jel verdi doktor elma havuc buzdolabından verin kemirsin dedi jelin ismide calgel işe yararsa yada yaramazsa yorum yaparım daha kullanmadık.
Oy maşallah kuzucuga inşallah aşıyı çok zorlanmadan atlatır 🥰

Back