Biz de 6da kalktık şimdi ilk uykusuna yattı bakalım kaç dk uyuyacakSabahın 6sında kalkılır mı kaka yapmak için 8e yatıramadım şu kızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de 6da kalktık şimdi ilk uykusuna yattı bakalım kaç dk uyuyacakSabahın 6sında kalkılır mı kaka yapmak için 8e yatıramadım şu kızı
Ayy geçen gün annenin sırrıdır çocuk mu nedir öyle bi diziye denk geldim meraktan bırakamadım da hala etkisindeyim mazoşist gibi ne diye izlediysemBu psikolojiyle hayatta okuyamam ben kızdan sonra çok duygusallaştım
7-8 arası bi uyudu yanımda, 10 dk takıldı yetmedi galiba meme de devam ediyor şu an uyumayaBiz de 6da kalktık şimdi ilk uykusuna yattı bakalım kaç dk uyuyacak
Her sabah 6 sularında temizliyorumGünaydın sabah sabah kaka temizledim
Bu psikolojiyle hayatta okuyamam ben kızdan sonra çok duygusallaştım
Ayyy benim annemde ilk zamanla sarip sarmalamisti kiz sicagi sever die ter bezleri gelismemis oldugu halde ter icinde kalmisti suan benimkide afakanli sicak sevmiyor hele dotu ciplansin bayilio babasi pesinde kizim edepli ol diyeYa hu nedir bu kizlar sicak sever erkekler serin muhabbeti alistirilan gibi gidiyor iste annem her geldiginde yelek giydirir bir de ikinci corap alissin diyorum ama kiz kismi üşür diyip duruyor oğlumda annemle uzaktik yaz kiş kisa kollu durur anasina cekmis
Eşimde kız üşüyecek diye kışın yaktı kavurdu bizi ben kıstım peteği , o açtı neye alıştı bizim kız bilmiyorumYa hu nedir bu kizlar sicak sever erkekler serin muhabbeti alistirilan gibi gidiyor iste annem her geldiginde yelek giydirir bir de ikinci corap alissin diyorum ama kiz kismi üşür diyip duruyor oğlumda annemle uzaktik yaz kiş kisa kollu durur anasina cekmis
Ada da çıplaklığı çok seviyor ya, giydirirken hep ağlıyor. Hele banyodan çıkmak istemiyorAyyy benim annemde ilk zamanla sarip sarmalamisti kiz sicagi sever die ter bezleri gelismemis oldugu halde ter icinde kalmisti suan benimkide afakanli sicak sevmiyor hele dotu ciplansin bayilio babasi pesinde kizim edepli ol diye
Rutin oluşturmuşHer sabah 6 sularında temizliyorum
Aynen hemen hemen aynı saatlerde yapıyor. 4 kakalı bez gündeRutin oluşturmuş
Ay cok eskiden okumustm cok guzel kitapti ben dun aksam o keyfi de yapamadim 11bcka kdr 10 kez uyandi en sonunda ben de uyudmSaatlerdir bekledigim an geldi
Eki Görüntüle 3053076
Bir süredir oturuyor, kızımın tercihi yan dönemiyor ama oturmayı biliyor :)olcaaay oturtmaya mı başladın sen bebeyi , öyle gördüm sanki
Benimkide bayiliyor otursun ki oturtuyorum ama dik degil koltugun kosesine emzirme yastigi ile onune de destek yapuyorum pek sevimli kose yastigi fibi bi 5 10 dk takiliyorBir süredir oturuyor, kızımın tercihi yan dönemiyor ama oturmayı biliyor :)
Ay benimki de takti oturmaya elini tuttugun anda dogruluyo bayiliyo otursn kucakta hafif oturur pozisyonda dursun giki cikmiyo. Donmeye niyeti yok ama once oturcakBenimkide bayiliyor otursun ki oturtuyorum ama dik degil koltugun kosesine emzirme yastigi ile onune de destek yapuyorum pek sevimli kose yastigi fibi bi 5 10 dk takiliyor
Ay cok eskiden okumustm cok guzel kitapti ben dun aksam o keyfi de yapamadim 11bcka kdr 10 kez uyandi en sonunda ben de uyudm
Direk ayağa kalkacaklar sanırım. Yeni nesil böyle olurmuş. Koltuktan ayağa :)Benimkide bayiliyor otursun ki oturtuyorum ama dik degil koltugun kosesine emzirme yastigi ile onune de destek yapuyorum pek sevimli kose yastigi fibi bi 5 10 dk takiliyor
Bastirincada pek mutlu aman allahim... Hos yuk vermiyorum ama biraksam yuruyecek utanmazDirek ayağa kalkacaklar sanırım. Yeni nesil böyle olurmuş. Koltuktan ayağa :)