• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya hu nedir bu kizlar sicak sever erkekler serin muhabbeti🤦🏼‍♀️ alistirilan gibi gidiyor iste annem her geldiginde yelek giydirir bir de ikinci corap alissin diyorum ama kiz kismi üşür diyip duruyor 🤣🤣🤣 oğlumda annemle uzaktik yaz kiş kisa kollu durur anasina cekmis
Ayyy benim annemde ilk zamanla sarip sarmalamisti kiz sicagi sever die ter bezleri gelismemis oldugu halde ter icinde kalmisti 😂😂 suan benimkide afakanli sicak sevmiyor hele dotu ciplansin bayilio 😂😂 babasi pesinde kizim edepli ol diye 😂😂

Ya hu nedir bu kizlar sicak sever erkekler serin muhabbeti🤦🏼‍♀️ alistirilan gibi gidiyor iste annem her geldiginde yelek giydirir bir de ikinci corap alissin diyorum ama kiz kismi üşür diyip duruyor 🤣🤣🤣 oğlumda annemle uzaktik yaz kiş kisa kollu durur anasina cekmis
Eşimde kız üşüyecek diye kışın yaktı kavurdu bizi ben kıstım peteği , o açtı 🤣 neye alıştı bizim kız bilmiyorum 🤣🤣

Ayyy benim annemde ilk zamanla sarip sarmalamisti kiz sicagi sever die ter bezleri gelismemis oldugu halde ter icinde kalmisti 😂😂 suan benimkide afakanli sicak sevmiyor hele dotu ciplansin bayilio 😂😂 babasi pesinde kizim edepli ol diye 😂😂
Ada da çıplaklığı çok seviyor ya, giydirirken hep ağlıyor. Hele banyodan çıkmak istemiyor

Benimkide bayiliyor otursun ki oturtuyorum ama dik degil koltugun kosesine emzirme yastigi ile onune de destek yapuyorum pek sevimli kose yastigi fibi bi 5 10 dk takiliyor 😂😂
Ay benimki de takti oturmaya elini tuttugun anda dogruluyo bayiliyo otursn kucakta hafif oturur pozisyonda dursun giki cikmiyo. Donmeye niyeti yok ama once oturcak

Back