Evet baya uzun ataklar var. Ama ilk hafta daha yoğun olup gittikçe azalırmış
Benimde öyle görmemek için topluyorum hep. Vitamin takviyesine başladım iyi gelirse sana da söylerim. Demir ilacı vermişti doktor kanım düşük diye onu hiç kullanmadım kabızlık yapar diyeKızlar ya bu saç dökülmesini nasıl durdurdunuz oluk oluk dökülüyor
Benim düşüktü demir. Doktorun verdiği ilacı da kullanmadım. Bebeğe geçtiğini bilseydim başlardım doğumdan sonra hemen ama kabız olmuştum doğumdan sonra, kayısı hoşafı içmeme rağmenBenim kızımda asmde doktor 4.ayda kan değerleri iyi kullanmanıza gerek yok demişti biz de iyi madem kullanmayalım daha iyi dedik. Bir yaşında değerlerine tekrar bakıldı kanı düşük demiri düşük, doktor 4.aydan itibaren kullanmadığınız için düşmüştür dedi ve 4 yaşında hala toparlayamadık değerlerini, çünkü o zaman iyi olsa bile hızla büyüdükleri için demir ihtiyacı artıyor, hele bi de annede de demir düşüklüğü varsa sütle yeteri kadar bebeğe geçemiyor, bunda 4.ayda başlamayı düşünüyorum inşallah dokunmaz.
Ada uyumuşken bende yatayımYat uyu gülüm ya yorma kendini bu saatte
Önlerim kellesiyor git gide..Kızlar ya bu saç dökülmesini nasıl durdurdunuz oluk oluk dökülüyor
Bende iftarı açtım cüzü okudum cücüklerimi uyuttum yakamoz izliyorum
Nasıl demiyor bu asm ler cok şaşırtıcı gerçektenKızlar asm bana bişey demedi gene 4. Ayda ne aşısı var
Bizde tam fırtınadayız
Yok canım zorunlu aşı. Asm özel aşılardan rotayı yaparız isterseniz dedi ama doktoru yapscak pazartesi rotayı ondan asmye gerek kalmadı. Süt alerjisinde rota aşısı riskliymiş bakalım inşallah olaysız atlatabiliriz. Siz de rota yaptıracak mısınız?Nasıl demiyor bu asm ler cok şaşırtıcı gerçekten
Hayret bişi
Burda ben birgun gitmesem pesimi bırakmıyorlar
Kızlar 3. Ayda aşı yok degil mi?
Beni izlem icin çağırmış sadece
Kesin kararımızı verdik rotayı yaptırmayacağız bizYok canım zorunlu aşı. Asm özel aşılardan rotayı yaparız isterseniz dedi ama doktoru yapscak pazartesi rotayı ondan asmye gerek kalmadı. Süt alerjisinde rota aşısı riskliymiş bakalım inşallah olaysız atlatabiliriz. Siz de rota yaptıracak mısınız?
Bizde de durum tam olarak aynı maalesef. 9’da ışıkları kapatıyoruz. 1’e kadar sallayıp duruyoruz fenalık geçiriyoruz uyumuyor. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Gram kendime vakit ayıramıyor ve çok üzülüyorum.Cnm bi husursuzlugu yok tam aksine ayaklarini ellerini çırlıo gulucükler atio uyanikken hele de gece..9 dan itibaren uyutmaya basliorum ta ki gece 1 e kdr..1 de sizıo ztn..gündüz 4 saat kdr ayik kaliodur..bugün doktoruna sorfum..6. Aydan önce düzen bekleme dedi..normal dedi
Valla uyku olayı değişik bi anda şaaal bi uyuyo derin uykuya geçiyo aha diyom yandım uykum da yok tam ben yatıyom açıyo gözüni falan dışarda dediğin gibi hiç uyumuyo akşamları gitmek istemiyorum bir yere ben de geçnlerde kv gittim mızıldandı mı emzir emzir deyip duruyolar bir se sşnirim bozuldu dedim uykusu var biliyorum ben almaz memeyi anam bır ağladı bir ağladı sonra apar topar kaçtık arabada sakinleşti hemen evde de mışıl mışıl uyudu valla şu sıralar pişmanlık akşamları gitmiceksin bir yereBugun puset ortusu de ortuluydu budizz de calisiyodu ama uyandi iste anlamadim puseti tangir tungur bebek arabasina taktik uyanmadi 2 dakka snr asansorde uyandi. 1 haftam da yok ki bu cmt cagiriyor. Bu uyku gerilemesinden mi bu aglamalar yoksa bundan snr boyle midir cozemedim vallahi sonucta kendi kendine hic uyumuo benimki yatagina yatirip pispisla uyutmayi denedm o da olmuo bazen kucagimda sallayarak uyuturken bile yaygarayla agliyo uyumak icin meme istio 1 2 diretiyorm snr cok aglaynca veriyorm mecburen daha hazir degil birakmaya demek ki. Belki de bndan agliyo uykusu bolununce uyumaya geri donemedigi icin agliyo.
Acaba orda uyutup pusette mi birakmaliym biz cay kahve icerken sonra direk alir arabaya koyarm cok da oturmam daha once 3 saat pusette uyudugu olmusti neticede. Uyanmazsa sikinti olmaz. Blmiorm gereksz geriliyorm smdiden. Neden bu uyku isine bukdr taktm bilmiyorm ben taktikca daha kotu oldu.
Ben de yaptırmadım ki zaten benim doktorm da önermedi alerjiden dolayıKesin kararımızı verdik rotayı yaptırmayacağız biz
İns pisman olmam
Alerjiniz var ve riskliyse niye göze alıyorsunuz
İns sıkıntısı olmaz size
Pazartesi beni de izlem icin çağırmış
İnşallah hastalıklar uzak olsun, çok zor karar gerçekten. Doğduğundan beri 4 doktor gezdik, hepsi alerji konusunda başka bir şey söyledi. Son doktor prof, bayağı da tutulan biri artık ona güvenmek istiyorum. Rotaya yakalanma ihtimalleri düşük değil, kar zarar hesabı yapınca yaptırmak daha mantıklı dedi. Bir aydır bayağı kısıtlı bir diyet yapıyorum alerji için, diyetin aşının yan etkilerini aza indireceğini söyledi. İçim hiç rahat olmasa da bakalım pazartesi ne diyecek. Siz neden vazgeçtiniz, yan etkilerinden ötürü mü?Kesin kararımızı verdik rotayı yaptırmayacağız biz
İns pisman olmam
Alerjiniz var ve riskliyse niye göze alıyorsunuz
İns sıkıntısı olmaz size
Pazartesi beni de izlem icin çağırmış
Benimde öyle görmemek için topluyorum hep. Vitamin takviyesine başladım iyi gelirse sana da söylerim. Demir ilacı vermişti doktor kanım düşük diye onu hiç kullanmadım kabızlık yapar diye
Yan etkileri kızımda araştırınca vazgecmeme sebep olmustu.İnşallah hastalıklar uzak olsun, çok zor karar gerçekten. Doğduğundan beri 4 doktor gezdik, hepsi alerji konusunda başka bir şey söyledi. Son doktor prof, bayağı da tutulan biri artık ona güvenmek istiyorum. Rotaya yakalanma ihtimalleri düşük değil, kar zarar hesabı yapınca yaptırmak daha mantıklı dedi. Bir aydır bayağı kısıtlı bir diyet yapıyorum alerji için, diyetin aşının yan etkilerini aza indireceğini söyledi. İçim hiç rahat olmasa da bakalım pazartesi ne diyecek. Siz neden vazgeçtiniz, yan etkilerinden ötürü mü?
Erkek bebek sıcağı sevmez derler ama bence hiçbir bebek sevmiyorKızlar acaba artık hava ısındı ya ondan mı uyuyamıyo bu bebe gece, ev 23.5 oluyo ben hala üstünü iki kat giydiriyorum, üstüne de battaniye örtüyorum siz nasıl yatırıyorsunuz geceleri?
Yani kendim kısa kollu yatıyorum acaba artık kısa kollu ya da kolsuz zıbınlara mı geçsem
Sorma valla.multivitamin kullaniyorum.d vit kullaniyorum.revox şampuan aldım.her dusta ve sonrasında canim sıkılıyor.toplamazsam da her yere dökülüyor ki ben evimde hiç saç kıl tüy bilmezdim.bir de saç ektirecegim bu gidişleKızlar ya bu saç dökülmesini nasıl durdurdunuz oluk oluk dökülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?