2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Belkide atak haftasında dediğin gibi huyları hemen değişiyor zamanla düzelir inşallah daha çok çok küçükler kocaman dünyaya sigamiyorlar onlarida anlamak lazım

Bir zıbın bir ince tulum bide üstünü ince muslin 4 katlı battaniye ile yarım ortuyorum hep öyle yatırıyorum sadece geceleri şapka takıyorum kulağını katlıyor dönünce

Her bebege gore degisir sen 23.5ta kisa kollu giyiyosn mesela normalde eviniz 22 oldugu icin ona alisiksn bzm ev hep 23.5 24 civari ben uzun kollu pijama yorgan takiliorm gerci lohusalikta cok da terliorm ama esim kisa kol tshirt sortla usuyo ustu acilinca neyse ben bebege icine kolsuz zibibn uste patiksiz uzun kol tulum ustune 1 tog uyku tulumu giydiriyorm ama benmki de uyumuyo tabi kriter degil ben de her gece acaba usuyo mu da uyumuo diyip bazen bi ince pike gbi battaniye de ortuyorm ama hic care olmadi. Annemlerin evi de sicak olur gecende orda uyumaync sicaktan uyumuo bu cocuk diye soymustm kolsuz pacasiz tek zibin ustune 1 tog uyku tulumuyla yatirmistm yine uyumamisti

İşte ben kışın 20 derecede de aynı giydiriyodum çocuğu, 23 derecede bi güncelleme getirsem iyi olacak giyimine yarın kolsuz zıbınlarını çıkarayım bari bi de öyle deniyim.

Kızlar çocuğum bi aydır mukuslu kaka yapıyor ve gürültülü iştahsızlıkta başladı çok az yiyor ama gaz oluyor kendi cıkarttıyor gazı endişeliyim neden böyle oluyor ve 23 günde 450 gram almış 3 aylığız neler oluyor sizce

Ben gece ic body askili giydirip uzerine pamuk cok ince bi pijama giydiriyorum uzun kollu ve yorgan ama kalin degil. Oda genelde 23 24 derecelerde....

Uyutmaya çalışmıyorum.o zaman uyumuyor çünkü çok mizirdanirsa kucağıma alıp sakinlestiriyorum.sonra kendi sızıyor zaten.pusete veya oto koltuğuna koyuyorum uyumaya devam.annenin huzursuzlugunu direkt anlıyor bebeler.sakin soğuk kanlı olunca rahat ediyorsun.eşinle de tartışmamış oluyorsun

Ben öyle diyorum artik

Benim kızımda asmde doktor 4.ayda kan değerleri iyi kullanmanıza gerek yok demişti biz de iyi madem kullanmayalım daha iyi dedik. Bir yaşında değerlerine tekrar bakıldı kanı düşük demiri düşük, doktor 4.aydan itibaren kullanmadığınız için düşmüştür dedi ve 4 yaşında hala toparlayamadık değerlerini, çünkü o zaman iyi olsa bile hızla büyüdükleri için demir ihtiyacı artıyor, hele bi de annede de demir düşüklüğü varsa sütle yeteri kadar bebeğe geçemiyor, bunda 4.ayda başlamayı düşünüyorum inşallah dokunmaz.

Normal bence doktor ne diyor mukusa?

Bana da ASM deki hemşire 4. Ayda demire basliycaz dedi. Kendir dokrorumuz sadece anne sütü ile beslendiği için 6. Ayda başlayın dinlemeyin ASM yi dedi ben demir ilacı her gün kullanıyorum inşallah geçiyordur. Bebeğim için demiri 6. Ayda başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…