- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 38
Cok gecmis olsn sicak dus aynen sikintili neyse ki cikmis baya sagmissinDün akşam çocuklar uyuduktan sonra fenalaştım, sıcak duş almıştım kanallar açılsın diye ondan mı bilmiyorum duştan çıkınca ateşim 39 oldu titriyorum yorganın altından çıkamıyorum sanki ağır gribal enfeksiyon geçiriyormuşum gibi bi halsizlik ben ilk defa mastit oldum bu kadar kötü bir şey olduğunu bilmiyordum. Tekrar duşa girdim ılık suyla eşim tuttu her yerime benim kolumu kaldıracak halim yok ılık duş iyi geldi ateşim düştü biraz. Sol memem sert ateş gibi yanıyor sağıyorum azıcık çıkıyor falan, acile de gidemiyoruz çocukları bırakacak kimseyi bulamadık gurbetin gözü kör olsun nefret ettim güvendiğim çocukları emanet edebilirim dediğim komşularım evde yok haftasonu olduğundan sanırım. Neyse sonra eşim internetten araştırmış ucunda beyaz bir şey oluşmuş o tıkayabiliyormuş, tırnağımla kaldırdım onu sonra ordan süt aktı baya sağdım bu sefer 160 ml kadar çıktı biraz rahatladım ama hala sertlik ve sızı var geçmezse yarın genel cerraha gidicem.
Çok geçmiş olsun inşallah arkadaşım.Dün akşam çocuklar uyuduktan sonra fenalaştım, sıcak duş almıştım kanallar açılsın diye ondan mı bilmiyorum duştan çıkınca ateşim 39 oldu titriyorum yorganın altından çıkamıyorum sanki ağır gribal enfeksiyon geçiriyormuşum gibi bi halsizlik ben ilk defa mastit oldum bu kadar kötü bir şey olduğunu bilmiyordum. Tekrar duşa girdim ılık suyla eşim tuttu her yerime benim kolumu kaldıracak halim yok ılık duş iyi geldi ateşim düştü biraz. Sol memem sert ateş gibi yanıyor sağıyorum azıcık çıkıyor falan, acile de gidemiyoruz çocukları bırakacak kimseyi bulamadık gurbetin gözü kör olsun nefret ettim güvendiğim çocukları emanet edebilirim dediğim komşularım evde yok haftasonu olduğundan sanırım. Neyse sonra eşim internetten araştırmış ucunda beyaz bir şey oluşmuş o tıkayabiliyormuş, tırnağımla kaldırdım onu sonra ordan süt aktı baya sağdım bu sefer 160 ml kadar çıktı biraz rahatladım ama hala sertlik ve sızı var geçmezse yarın genel cerraha gidicem.
Dün akşam çocuklar uyuduktan sonra fenalaştım, sıcak duş almıştım kanallar açılsın diye ondan mı bilmiyorum duştan çıkınca ateşim 39 oldu titriyorum yorganın altından çıkamıyorum sanki ağır gribal enfeksiyon geçiriyormuşum gibi bi halsizlik ben ilk defa mastit oldum bu kadar kötü bir şey olduğunu bilmiyordum. Tekrar duşa girdim ılık suyla eşim tuttu her yerime benim kolumu kaldıracak halim yok ılık duş iyi geldi ateşim düştü biraz. Sol memem sert ateş gibi yanıyor sağıyorum azıcık çıkıyor falan, acile de gidemiyoruz çocukları bırakacak kimseyi bulamadık gurbetin gözü kör olsun nefret ettim güvendiğim çocukları emanet edebilirim dediğim komşularım evde yok haftasonu olduğundan sanırım. Neyse sonra eşim internetten araştırmış ucunda beyaz bir şey oluşmuş o tıkayabiliyormuş, tırnağımla kaldırdım onu sonra ordan süt aktı baya sağdım bu sefer 160 ml kadar çıktı biraz rahatladım ama hala sertlik ve sızı var geçmezse yarın genel cerraha gidicem.
Cok gecmis olsun canimDün akşam çocuklar uyuduktan sonra fenalaştım, sıcak duş almıştım kanallar açılsın diye ondan mı bilmiyorum duştan çıkınca ateşim 39 oldu titriyorum yorganın altından çıkamıyorum sanki ağır gribal enfeksiyon geçiriyormuşum gibi bi halsizlik ben ilk defa mastit oldum bu kadar kötü bir şey olduğunu bilmiyordum. Tekrar duşa girdim ılık suyla eşim tuttu her yerime benim kolumu kaldıracak halim yok ılık duş iyi geldi ateşim düştü biraz. Sol memem sert ateş gibi yanıyor sağıyorum azıcık çıkıyor falan, acile de gidemiyoruz çocukları bırakacak kimseyi bulamadık gurbetin gözü kör olsun nefret ettim güvendiğim çocukları emanet edebilirim dediğim komşularım evde yok haftasonu olduğundan sanırım. Neyse sonra eşim internetten araştırmış ucunda beyaz bir şey oluşmuş o tıkayabiliyormuş, tırnağımla kaldırdım onu sonra ordan süt aktı baya sağdım bu sefer 160 ml kadar çıktı biraz rahatladım ama hala sertlik ve sızı var geçmezse yarın genel cerraha gidicem.
İsabet olmusHerseyi verip bunu nasil vermedim hayret ediyorum
Cesaretine hayran kaldımBen de günde bir kere bezsiz tutuyorum 5-10 Dk. Altına pijama giydiriyorum. Alt açma bezinin üstüne yatırıyorum. Rahatlıyor çocuk altı kızarıyor ne yapsam da.
İsabet olmusbunu alacağıma veriririm kolumu onu kemirsin on yuz bin milyon olmus hersey
Cesaretine hayran kaldım
Benim totis açıksa rahatlar hemen salar
Altını açınca cok mutlu oluyola
İlk zamanlar kiyamet kopuyordu
Bundan bende de vardı taşınırken attımHerseyi verip bunu nasil vermedim hayret ediyorum
Aynen canım 2 kilo hastaneden çıkmış 35+0’da doğmuştu. Yani ishal değil dedi doktor 5-6 bez kakalı olur ishalde gün içinde dedi. İçtiğim augmentin de yapabilirmiş bu etkileri. Ama yine de bir kaka testi istedi bebekten. Değerlerin bir kısmı çıkmış bol lökosit diyor. Diğer değer 3 gün sonra çıkacakmış. Sonra doktora tekrar göstereceğiz. Bu arada benim antibiyotik bitince aşırı uyuması da kesildi ama kakası hala kötü kokulu ve bezi taşırarak geliyor, çokça da mukusluAh yavrum güçlü bebek olduğunu zaten kanıtlamıştı o değil miİnşallah güzel şeyler söyleyecek doktoru.. İyi ki doktora götürdün canım.. Her zaman emin olmakta fayda vardır.. bizler de öğrenmiş oluruz böyle durumlarda ilk ne düşünmemiz gerektiğini..
Bu arada calismaya baslicam baskasi bakacak cocuga oyuzden memesiz uyuyabilmesi onemli. Bu sekilde ben 1 ssat bile bi yere gidememAy kizlar benm bebe iyice memeye alisti heralde yanlis mi yaptik her istedignde vererek bilmiyorm suan uyuturken savas cikiyo evde resmen. Sallayarak uyutaym diyorm daha yeni emzirmisim tok biliyorm oyun oynarken sorun yok alip salliyorm kiyamet kopmaya basliyo emzik veriyorm daha da cok ciglik atiyo. Cebellestik cebellestik sonunda uyudu 20 25 dk snr uyandi haydaa yine aldm yine ayni tantana bu sefer uyudu hala kucagmda ama uyurken bile arada aglama devam. Sonunda kiyamadm verdm memeyi emzik ediyo ztn. Cok da emmesin sonra kusuyo gaz oluyo daha rahatsz oluyo diye cektim biraz salladim geri koydm uyurken birden yine uyandi yine yaygara nasi agliyo katilcak artik. Ben de verdm yine meme. Ay nasi onune gecicez bunun bilmiorm ya. Simdi geri yataga yatirdm. Sabah da 6bckta kalkti once emzirmedm yine karni agriyo gazi var diye biraz kucagima yuzustu yatirdm sakinlesip uyuynca yine yatirdm yine aglaynca alip bu sefer emzirdm ben de oyle uyumusum 1 saat hem emmis hem uyumus. 7bck olms saat ben de tekrar cektm memeden yine yerine yatirinca agladi tekrar kucakladm yuzusti yatirdm biraz sirtini sivazladm fln bi muddet snr geri yatirdm ztn sabah oldu uyanir artik dedm ama benm bebe uyanjrken de agladi yine anca memeyle sustu emdi ve uyandi. Uzun suredir sabah dongumuz bu sekilde. O aglamasi da cok yoruyo beni. Nasi kendi kendine uyumayi ogreticem ben bu cocuga bilmiom daha memeyi biraktiramadm katila katila agliyo
İki gündür bizim gündüz uykularımız da böyle, memeyle uyuyor yerine koyuyorum 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor yine meme veriyorum kucağımda uyuyor hiç ağzından çıkarmak istemiyor memeyi ilk defa doymuyor mu acaba diye düşünmeye başladımAy kizlar benm bebe iyice memeye alisti heralde yanlis mi yaptik her istedignde vererek bilmiyorm suan uyuturken savas cikiyo evde resmen. Sallayarak uyutaym diyorm daha yeni emzirmisim tok biliyorm oyun oynarken sorun yok alip salliyorm kiyamet kopmaya basliyo emzik veriyorm daha da cok ciglik atiyo. Cebellestik cebellestik sonunda uyudu 20 25 dk snr uyandi haydaa yine aldm yine ayni tantana bu sefer uyudu hala kucagmda ama uyurken bile arada aglama devam. Sonunda kiyamadm verdm memeyi emzik ediyo ztn. Cok da emmesin sonra kusuyo gaz oluyo daha rahatsz oluyo diye cektim biraz salladim geri koydm uyurken birden yine uyandi yine yaygara nasi agliyo katilcak artik. Ben de verdm yine meme. Ay nasi onune gecicez bunun bilmiorm ya. Simdi geri yataga yatirdm. Sabah da 6bckta kalkti once emzirmedm yine karni agriyo gazi var diye biraz kucagima yuzustu yatirdm sakinlesip uyuynca yine yatirdm yine aglaynca alip bu sefer emzirdm ben de oyle uyumusum 1 saat hem emmis hem uyumus. 7bck olms saat ben de tekrar cektm memeden yine yerine yatirinca agladi tekrar kucakladm yuzusti yatirdm biraz sirtini sivazladm fln bi muddet snr geri yatirdm ztn sabah oldu uyanir artik dedm ama benm bebe uyanjrken de agladi yine anca memeyle sustu emdi ve uyandi. Uzun suredir sabah dongumuz bu sekilde. O aglamasi da cok yoruyo beni. Nasi kendi kendine uyumayi ogreticem ben bu cocuga bilmiom daha memeyi biraktiramadm katila katila agliyo
Çok geçmiş olsun canım. Benim bebek sizden 1.5 ay erken doğdu biliyorsunuz yine de geçen hafta mastit oldum olunmaz sanıyordum. Antibiyotikle tamamen çözülüyor. Ben 10 gün augmentine içtim tedavim 2 gün önxe bitti, mastitli memeyi emzirmeye çalış, sütün tadı kötü oluyormış emmek istemiyorlar sen ama ilk onu teklif et hep, bir de sağ. Ama sağınca bebeğin emmesi kadar çok çıkmıuor en iyi çözüm emzirmekSağ olun kızlar
Bebeğim bi gün 5te uyudu başıma neler geldi
Bu ayda mastit olmaz sanıyordum ben
Yine erken yatarsa sağarım artık sanırım
Bundan bende de vardı taşınırken attımo zamanlar dişlik sonuçta öbür çocukta kullanılmaz sanıyordum hijyen için ama kaynatılır ya nolcak.
Ben amazondan 5 tane aldım kendimi tutamayıp 50 tl falan tuttu2 tane diş kaşıması için bir şey aldım 70 lira o bile fazla geldi . Bir tanesi sulu soğutup vericem, diğeri plastik .
Evet onu da veriyorum emiyor, antibiyotik şart mı her mastitte, benim elime gelen kitle yok, mememin bazı yerlerinde kızarıklıklar var sadece ve koltukaltına yakın yerleri sızlıyor ve açıldı gibi sanki, yarına kadar geçmezse yarın bi şekilde gitmeye çalışacağım doktora canım sağ ol.Çok geçmiş olsun canım. Benim bebek sizden 1.5 ay erken doğdu biliyorsunuz yine de geçen hafta mastit oldum olunmaz sanıyordum. Antibiyotikle tamamen çözülüyor. Ben 10 gün augmentine içtim tedavim 2 gün önxe bitti, mastitli memeyi emzirmeye çalış, sütün tadı kötü oluyormış emmek istemiyorlar sen ama ilk onu teklif et hep, bir de sağ. Ama sağınca bebeğin emmesi kadar çok çıkmıuor en iyi çözüm emzirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?