- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Kızlar dün aldım çocukları büyüğü gösteriye goturdum tek başıma çok korkulu gittim bsey olur mu nasıl yaparım diye ama çok şükür abla da bebiste uslu durdular bebişim sürekli uyudu hatta uyandı emdi etrafa baktı uyudu akşam uyumaz dedim ama gelince banyo yaptırdım gene uyudu havalar ısınsın artık daha beni evde kimse tutamaz bir önceki günde çocuklar uyuyunca mutfak dolaplarını biz dolabını sildim oh yavaş yavaş bnde alışıyorum sanırım iki çocuklu ev düzenine bu hafta yağmurlu yağmurlar geçsin camlarımi tullerimi de hallederim deymeyin keyfime
Ben yarın ayırıyorum yazlık kışlık bana ne8 yıllik analık tecrübem der ki uyku uykunun mayasıdır.Gündüz uyuyan bebe aksam da uyur.Yazlik kislik cikarayim diyorum hava bozuyorallahim bu bir isaret
Ben yarın ayırıyorum yazlık kışlık bana nehava eskisi gibi soğumuyor mont giysinler üstlerine üşürlerse
Bende sayamadım valla hangi memeyi emzirdiğimi bile unutuyorumKaç kere uyandı sayamadım
Orayada bakacağım. Oğlun varsa nasıl ni takımdı link atar mısın bakayımBen Hm den almıştım takım onu giydiririm
Benimde kafam çok dolu, cumartesine kadar bitireceğiz inşallah temizliğiMontların bir kismini yikadim dün ben hep yazlik giyiyorum zatenkazak giyme kültürüm yok hiç .Kafamda cok is var ama plan yapamiyorum herseyi yapmak isteyip boş boş günü bitirecem zannimca
Ağlamazsa hemen alma beşikten bazen elini emerken tekrar uyuyor AdaBende sayamadım valla hangi memeyi emzirdiğimi bile unutuyorum
Benimde kafam çok dolu, cumartesine kadar bitireceğiz inşallah temizliğicumartesi de misafirleri halledersek tamam benim giyecek kıyafetim kalmamış zaten kalçadan geçmiyor, üstler de hep dar emzirmek sıkıntı baştan yenilemem lazım onu da haftaya bıraktım. Daha Ada’nın ek gıda alışverişi var oyuncak alışverişi var. Mama sandalyesi 2. El ne almıştın? Haziran da başlarım ben tadımlara
Ağlamıyo ama deneyim bakalım ama ya daha fazla açılırsa uykusuAğlamazsa hemen alma beşikten bazen elini emerken tekrar uyuyor Ada
Gözleri açık olmuyor ben alırken ağlasa daAğlamıyo ama deneyim bakalım ama ya daha fazla açılırsa uykusu
Mor olan bacımBenimde çok dökülüyor. İ mom ne renk kutusu
Onun ne giyeceği sorun değildeBebişlerinize nerden bayramlık alacaksınız?
Orasıda var da ilk bayramı şimdi herkes bakacak falan belki kıskanacaklar çekemeyenler varsa bebişlerde bizde güzel giyinelimOnun ne giyeceği sorun değilde
Anasi ne giyeceko sorun
İcine girebilecek biseyler bulurum ümid ediyorum
Ss aldımJoie mimzy Xl modelde güzel bu tarz düşünen olursa eğer .Chicco ile ağırlık açısından fark var sadece
Bilmiyorum ya bu uyku işi çok karışık. Gündüzleri kaliteli uyuyan bebek gece uykusu daha iyi olurmuş uyku eğitmenleri hep öyle diyor. Gündüzleri olabildiğince uyutmaya çalışıyorum max. 2 saat arayla uyutuyorum çok açmıyorm arayı ama genede olmuyor geceleri. Salı gününden beri saat başı uyanıyor. İnşallah uyku gerilemesidir ve geçici bi süreçtir.Gözleri açık olmuyor ben alırken ağlasa danormal de gece emzirdiğinde uyuyorsa yine uyur
Ah ahh aynenOnun ne giyeceği sorun değilde
Anasi ne giyeceko sorun
İcine girebilecek biseyler bulurum ümid ediyorum
Bebeklerimizin arasında 2 gün var sanırım. Büyük ihtimalle geçici bir süreç düzelicek inşallah.. Önceden de olmuştu bu şekilde. Gündüz beslenirken yeterli kaloriyi alması da önemliymiş gece uykusu için.Bilmiyorum ya bu uyku işi çok karışık. Gündüzleri kaliteli uyuyan bebek gece uykusu daha iyi olurmuş uyku eğitmenleri hep öyle diyor. Gündüzleri olabildiğince uyutmaya çalışıyorum max. 2 saat arayla uyutuyorum çok açmıyorm arayı ama genede olmuyor geceleri. Salı gününden beri saat başı uyanıyor. İnşallah uyku gerilemesidir ve geçici bi süreçtir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?