2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Geçmiş olsun

Ben de bugün mutfağa girdim dolap içleri sil duzenle derken beş saatim gitti babasinda iyiki duruyor yoksa hiç iş güç yapamazdim. Ben her güne bir odayı dip bucak perdesi ile termemiz yapıyorum. En korktuğum mutfakti bitti çok şükür. Geriye tek oturma odası kaldı o da kolay zaten. Mutluyum

Yani bilemedm ateşin çıkmış, bende de ateş olmamıştı hiç doktor yönlendirecektir

Bende akşam mutfak dolaplarını sildim evde yaramazlık yapıyorlar dışarda uslular
Dışarda çok sakindi hiç kucak bile istemedi çok şaşırdım ama bugün evdeyiz durmuyor ağlıyor bir yeri mi ağrıyor soğuk mu aldı bilmiorm bnmki bu hafta çok gazlandi ilaca ara verdim şimdi de etki mi etmio anlamadim
Merak etme atak haftası gelince sürekli uyanacak gece sen evdeki işleri bitirmeye bak
Haftaya hava güzel olunca camları halledecegim atağı beklemeden halledeyim
8 yıllik analık tecrübem der ki uyku uykunun mayasıdır.Gündüz uyuyan bebe aksam da uyur.Yazlik kislik cikarayim diyorum hava bozuyor allahim bu bir isaret
Hava bozunca da insan evin içinde bile iş yapmak istemiyor

Çorabını çıkar patikli pijama ile uyut canim ben öyle yapıyorum.

Tam kitap kahve dizi filmlik hava

Kizlar 6 nisanda 3 ay kontrolune gttigimde bebek 950 gram almis gorunuyodu. Ondan once annemde once ben snr kucagimda bebek tartilmistik. Bgn yine ciktm once ben snr kucagmda bebek o zamandan beri 15 gun gecmis 200 250 gram almis gibi dueuyo cok az degil mi. Artik az mi kilo alacaklar demistiniz;( benmki ztn iri degil 60 cm 5660 cikmisti kilosu heralde 6 bile olmadi daha

Çorabını çıkar patikli pijama ile uyut canim ben öyle yapıyorum.
Kız siz çorapmı giydiriyodunuz. Ben kara kışta bile tek patikli pantolon giydiridim
Boyle cam kenarinda ustune battaniyede cekicen 2.80 uzanmissin ohhh kumanda elinde kahven yaninda mis mis nasil guzel ruya ama
Bende haftasonu çocuklar tepemde orucum, diyorum ne vardı şöyle bir 2 ye kadar yatsam eski günlerdeki gibi. Hayale bak bee
Benimde öyle canım ama ben pek takmıyorum süreklide tartmıyorum 500 gr iyi diyorlar çünkü. Bide hareketleri gelişimi gayet gününe uygun. Bence sende ona odaklan.

Canim ev tartimina guvenme derim bende benim kizi tarttiydim evde 10 gunde 700 gr almis gorunuyordu halbuki almamis bunun tam aksi durumda olabilirdi nasil oldu ne oldu anlamadim ama guvenme ve nacizane tavsiyem evde tartma insanin morali bozuluyor yada yersiz rahatlama geliyor birak ayda 1 tartilsin

Geçen gün muhabbeti olmuştu. Lcw tulum aldım yazlık 12-18 ay nerdeyse tam geliyor. Bugün giydirdim. Ayarlama yeri olduğu için yazın da gelir. 7-7,5 kiloya12-18 ay iyi geliyor. Biraz uzun ama büyüdüğünde de giyer.

Sevgili azizinsan ben çok takıntılı bir kadınım, yaz gelse de kurtulsam aksi takdirde çocuğu terden hasta ediicim.

Bende dün gittim zaten bir tulum 130 tl olmuş biraz büyük almakta fayda var. Benim 12 18 değil tabi daha 6 kilo diye 6_9 ay aldım

lcw kaliplari da buyuk masallah senin oglan kac cm kac kilo ben lcw 3-6 giydiriyorm bol bile geliyo minnosa

Sevgili azizinsan ben çok takıntılı bir kadınım, yaz gelse de kurtulsam aksi takdirde çocuğu terden hasta ediicim.
Ay canım herkesin takıldığı şeyler farklı farklı ama ayağı çorapla yatırmak dolaşımı yavaşlattığından daha çok üşürler diye biliyorum büyük çocuktan, ben ondan hiç giydirmedim uyurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…