Geçmiş olsunDün akşam çocuklar uyuduktan sonra fenalaştım, sıcak duş almıştım kanallar açılsın diye ondan mı bilmiyorum duştan çıkınca ateşim 39 oldu titriyorum yorganın altından çıkamıyorum sanki ağır gribal enfeksiyon geçiriyormuşum gibi bi halsizlik ben ilk defa mastit oldum bu kadar kötü bir şey olduğunu bilmiyordum. Tekrar duşa girdim ılık suyla eşim tuttu her yerime benim kolumu kaldıracak halim yok ılık duş iyi geldi ateşim düştü biraz. Sol memem sert ateş gibi yanıyor sağıyorum azıcık çıkıyor falan, acile de gidemiyoruz çocukları bırakacak kimseyi bulamadık gurbetin gözü kör olsun nefret ettim güvendiğim çocukları emanet edebilirim dediğim komşularım evde yok haftasonu olduğundan sanırım. Neyse sonra eşim internetten araştırmış ucunda beyaz bir şey oluşmuş o tıkayabiliyormuş, tırnağımla kaldırdım onu sonra ordan süt aktı baya sağdım bu sefer 160 ml kadar çıktı biraz rahatladım ama hala sertlik ve sızı var geçmezse yarın genel cerraha gidicem.
Ben de bugün mutfağa girdim dolap içleri sil duzenle derken beş saatim gitti babasinda iyiki duruyor yoksa hiç iş güç yapamazdim. Ben her güne bir odayı dip bucak perdesi ile termemiz yapıyorum. En korktuğum mutfakti bitti çok şükür. Geriye tek oturma odası kaldı o da kolay zaten. MutluyumKızlar dün aldım çocukları büyüğü gösteriye goturdum tek başıma çok korkulu gittim bsey olur mu nasıl yaparım diye ama çok şükür abla da bebiste uslu durdular bebişim sürekli uyudu hatta uyandı emdi etrafa baktı uyudu akşam uyumaz dedim ama gelince banyo yaptırdım gene uyudu havalar ısınsın artık daha beni evde kimse tutamaz bir önceki günde çocuklar uyuyunca mutfak dolaplarını biz dolabını sildim oh yavaş yavaş bnde alışıyorum sanırım iki çocuklu ev düzenine bu hafta yağmurlu yağmurlar geçsin camlarımi tullerimi de hallederim deymeyin keyfime
Yani bilemedm ateşin çıkmış, bende de ateş olmamıştı hiç doktor yönlendirecektirEvet onu da veriyorum emiyor, antibiyotik şart mı her mastitte, benim elime gelen kitle yok, mememin bazı yerlerinde kızarıklıklar var sadece ve koltukaltına yakın yerleri sızlıyor ve açıldı gibi sanki, yarına kadar geçmezse yarın bi şekilde gitmeye çalışacağım doktora canım sağ ol.
Oioiler pahalı tabii benimkilerin markası uygunduUyguna gelmiş. Ben sadece sulu wee ve oioi ye 70 lira verdim.
Dışarda çok sakindi hiç kucak bile istemedi çok şaşırdım ama bugün evdeyiz durmuyor ağlıyor bir yeri mi ağrıyor soğuk mu aldı bilmiorm bnmki bu hafta çok gazlandi ilaca ara verdim şimdi de etki mi etmio anlamadimBende akşam mutfak dolaplarını sildimevde yaramazlık yapıyorlar dışarda uslular
Haftaya hava güzel olunca camları halledecegim atağı beklemeden halledeyimMerak etme atak haftası gelince sürekli uyanacak gece sen evdeki işleri bitirmeye bak
Hava bozunca da insan evin içinde bile iş yapmak istemiyor8 yıllik analık tecrübem der ki uyku uykunun mayasıdır.Gündüz uyuyan bebe aksam da uyur.Yazlik kislik cikarayim diyorum hava bozuyorallahim bu bir isaret
Çorabını çıkar patikli pijama ile uyut canim ben öyle yapıyorum.Bende denedim 3 aydan sonra uzmanlarda corap onermiyor yatarken... Ama gszi cogaliyor usutuyormu anlamadim az daha buyusun corapsiz uyutmayi denicem yeniden oglumu 3. Aydan itibaren ciplak yatirmistim bunda tutmadiayaginin terlemesi gun icinde zaten gece uykuda terlemiyor
Dışarda çok sakindi hiç kucak bile istemedi çok şaşırdım ama bugün evdeyiz durmuyor ağlıyor bir yeri mi ağrıyor soğuk mu aldı bilmiorm bnmki bu hafta çok gazlandi ilaca ara verdim şimdi de etki mi etmio anlamadim
Haftaya hava güzel olunca camları halledecegim atağı beklemeden halledeyim
Hava bozunca da insan evin içinde bile iş yapmak istemiyor
Boyle cam kenarinda ustune battaniyede cekicen 2.80 uzanmissin ohhh kumanda elinde kahven yaninda mis misTam kitap kahve dizi filmlik hava
Kesinlikle buyukle babası gezmeye gitmişti küçükte uyudu dizi açtım kahvem yanımda oh keyif yaptım bir saat sürdü ama olsun bir saat bile insana nasıl iyi geliyormuşTam kitap kahve dizi filmlik hava
Kız siz çorapmı giydiriyodunuz. Ben kara kışta bile tek patikli pantolon giydiridimÇorabını çıkar patikli pijama ile uyut canim ben öyle yapıyorum.
Bende haftasonu çocuklar tepemde orucum, diyorum ne vardı şöyle bir 2 ye kadar yatsam eski günlerdeki gibi. Hayale bak beeBoyle cam kenarinda ustune battaniyede cekicen 2.80 uzanmissin ohhh kumanda elinde kahven yaninda mis misnasil guzel ruya ama
Benimde öyle canım ama ben pek takmıyorum süreklide tartmıyorum 500 gr iyi diyorlar çünkü. Bide hareketleri gelişimi gayet gününe uygun. Bence sende ona odaklan.Kizlar 6 nisanda 3 ay kontrolune gttigimde bebek 950 gram almis gorunuyodu. Ondan once annemde once ben snr kucagimda bebek tartilmistik. Bgn yine ciktm once ben snr kucagmda bebek o zamandan beri 15 gun gecmis 200 250 gram almis gibi dueuyo cok az degil mi. Artik az mi kilo alacaklar demistiniz;( benmki ztn iri degil 60 cm 5660 cikmisti kilosu heralde 6 bile olmadi daha
Canim ev tartimina guvenme derim bende benim kizi tarttiydim evde 10 gunde 700 gr almis gorunuyordu halbuki almamis bunun tam aksi durumda olabilirdi nasil oldu ne oldu anlamadim ama guvenme ve nacizane tavsiyem evde tartma insanin morali bozuluyor yada yersiz rahatlama geliyor birak ayda 1 tartilsinKizlar 6 nisanda 3 ay kontrolune gttigimde bebek 950 gram almis gorunuyodu. Ondan once annemde once ben snr kucagimda bebek tartilmistik. Bgn yine ciktm once ben snr kucagmda bebek o zamandan beri 15 gun gecmis 200 250 gram almis gibi dueuyo cok az degil mi. Artik az mi kilo alacaklar demistiniz;( benmki ztn iri degil 60 cm 5660 cikmisti kilosu heralde 6 bile olmadi daha
Sevgili azizinsanKız siz çorapmı giydiriyodunuz. Ben kara kışta bile tek patikli pantolon giydiridim
Bende haftasonu çocuklar tepemde orucum, diyorum ne vardı şöyle bir 2 ye kadar yatsam eski günlerdeki gibi. Hayale bak bee
Benimde öyle canım ama ben pek takmıyorum süreklide tartmıyorum 500 gr iyi diyorlar çünkü. Bide hareketleri gelişimi gayet gününe uygun. Bence sende ona odaklan.
Bende dün gittim zaten bir tulum 130 tl olmuş biraz büyük almakta fayda var. Benim 12 18 değil tabi daha 6 kilo diye 6_9 ay aldımGeçen gün muhabbeti olmuştu. Lcw tulum aldım yazlık 12-18 ay nerdeyse tam geliyor. Bugün giydirdim. Ayarlama yeri olduğu için yazın da gelir. 7-7,5 kiloya12-18 ay iyi geliyor. Biraz uzun ama büyüdüğünde de giyer.
Geçen gün muhabbeti olmuştu. Lcw tulum aldım yazlık 12-18 ay nerdeyse tam geliyor. Bugün giydirdim. Ayarlama yeri olduğu için yazın da gelir. 7-7,5 kiloya12-18 ay iyi geliyor. Biraz uzun ama büyüdüğünde de giyer.
Ay canım herkesin takıldığı şeyler farklı farklı ama ayağı çorapla yatırmak dolaşımı yavaşlattığından daha çok üşürler diye biliyorum büyük çocuktan, ben ondan hiç giydirmedim uyurkenSevgili azizinsanben çok takıntılı bir kadınım, yaz gelse de kurtulsam aksi takdirde çocuğu terden hasta ediicim.
lcw kaliplari da buyuk masallah senin oglan kac cm kac kilo ben lcw 3-6 giydiriyorm bol bile geliyo minnosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?