2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende 5-6 aylık olunca uyku eğitimini deneyeceğim. P Positivevibes bir ara kızımda meme istedi sürekli, memede uyumaya başladı ne yapıcam ben dedim en azından anneme bırakıp biraz dışarı çıkıyorduk vs derken geçti sonradan. Bence dönem dönem olabiliyor böyle şeyler

Yok dogru dusunuyosn tabi ki 5 6 aylik olcak da bu aglamalari beni o zamanlar icin de strese soktu

Huysuzlanınca meme kesinlikle almıyor.3-4 saat aç duruyor uyutuyorum, 10 dk sonra uyanıyor öyle emziriyorum.
Huysuzlanıp da meme emme huyu yok. Gezecek kucakta bir saniye yere koydurmayacak kendini. Suratındaki mutsuz ifadeyle bütün evi gezecek.

Off aynı benim oğlan kucağımızda bütün gün.. en sevdiği şey bizim kucağımızda duracak ablasını izleyecek onun konuşmalarını hareketlerini falan..

Kızlar bu dişlik mi ya bana ebebekten hediye çeki hediye geldi yanında bu da vardı ne olduğunu anlamamıştım sanırım dişlik
Eki Görüntüle 3049621

Evet dislik

E bunun kendi kutusu varmış neden ondan çıkarıp metal kutuya koymuşlar anlamadım

Kızım hala kız kardeş sevdasını atamadı aklından, gebeliğimde kız kardeşi olsun istiyordu, doğana kadar hala kız olacağından ümitliydi, doğdu hala büyünce kız olacak sanıyor, anne kardeşim büyüyünce de mi erkek olacak diyor burda da büyük olan kendisiymiş, ortadaki alper, diğeri de kız kardeşiymiş bir tane de kız kardeşim olsun diyor

Kız olacağını bilsen yaparsın

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…