Bende 5-6 aylık olunca uyku eğitimini deneyeceğim. P Positivevibes bir ara kızımda meme istedi sürekli, memede uyumaya başladı ne yapıcam ben dedim en azından anneme bırakıp biraz dışarı çıkıyorduk vs derken geçti sonradan. Bence dönem dönem olabiliyor böyle şeylerİki gündür bizim gündüz uykularımız da böyle, memeyle uyuyor yerine koyuyorum 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor yine meme veriyorum kucağımda uyuyor hiç ağzından çıkarmak istemiyor memeyi ilk defa doymuyor mu acaba diye düşünmeye başladım
Uyku eğitimini bu kadar stres etmeyin şimdiden daha erken bence ben mi yanlış düşünüyorum bi 5-6 aylık olsun istiyorum denemek için.
Yok dogru dusunuyosn tabi ki 5 6 aylik olcak da bu aglamalari beni o zamanlar icin de strese soktuİki gündür bizim gündüz uykularımız da böyle, memeyle uyuyor yerine koyuyorum 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor yine meme veriyorum kucağımda uyuyor hiç ağzından çıkarmak istemiyor memeyi ilk defa doymuyor mu acaba diye düşünmeye başladım
Uyku eğitimini bu kadar stres etmeyin şimdiden daha erken bence ben mi yanlış düşünüyorum bi 5-6 aylık olsun istiyorum denemek için.
Ben amazondan 5 tane aldım kendimi tutamayıp 50 tl falan tuttu
Dur bakalım o zamana kadar değişecekler sürekli değişiyor zaten huylarıYok dogru dusunuyosn tabi ki 5 6 aylik olcak da bu aglamalari beni o zamanlar icin de strese soktu
Sulu olanlar iyi oluyor buzdolabına koyuyoruz soğuk soğuk iyi geliyor dişlerine2 tane diş kaşıması için bir şey aldım 70 lira o bile fazla geldi . Bir tanesi sulu soğutup vericem, diğeri plastik .
Kızlar bu dişlik mi yabana ebebekten hediye çeki hediye geldi yanında bu da vardı ne olduğunu anlamamıştım sanırım dişlik
Eki Görüntüle 3049621
Bilmiyorum ki metal kutuda geldi bi deEtiketi niye yokmuş öyle koymuşlar.
Off aynı benim oğlanHuysuzlanınca meme kesinlikle almıyor.3-4 saat aç duruyor uyutuyorum, 10 dk sonra uyanıyor öyle emziriyorum.
Huysuzlanıp da meme emme huyu yok. Gezecek kucakta bir saniye yere koydurmayacak kendini. Suratındaki mutsuz ifadeyle bütün evi gezecek.
Kızlar bu dişlik mi yabana ebebekten hediye çeki hediye geldi yanında bu da vardı ne olduğunu anlamamıştım sanırım dişlik
Eki Görüntüle 3049621
Off aynı benim oğlankucağımızda bütün gün.. en sevdiği şey bizim kucağımızda duracak ablasını izleyecek onun konuşmalarını hareketlerini falan..
E bunun kendi kutusu varmış neden ondan çıkarıp metal kutuya koymuşlar anlamadımbaby toys Bebek Silikon Diş Kaşıyıcı
Özellikleri: Diş kaşıyıcının hafifliği bebeğinizin kolayca kavrayabilmesi için tasarlanmıştır. Çift yüzeyi sayesinde bebeğinizin diş çıkarma dönemini rahat geçirmesine yardımcı olur. Düz yüzeyi hassas damaklar için, yumuşak pütürleri ise ağrıyan damakları sakinleştirmek için tasarlanmıştır. İnce...www.e-bebek.com
Evet dislik
Ben alperleri akıllı uslu zannederdimSöyleyelim de kimse Alper koymasın çocuğuna
Ben alperleri akıllı uslu zannederdim
Kız olacağını bilsen yaparsınKızım hala kız kardeş sevdasını atamadı aklından, gebeliğimde kız kardeşi olsun istiyordu, doğana kadar hala kız olacağından ümitliydi, doğdu hala büyünce kız olacak sanıyor, anne kardeşim büyüyünce de mi erkek olacak diyorburda da büyük olan kendisiymiş, ortadaki alper, diğeri de kız kardeşiymiş bir tane de kız kardeşim olsun diyor
Eki Görüntüle 3049650
Geçmiş olsunDün akşam çocuklar uyuduktan sonra fenalaştım, sıcak duş almıştım kanallar açılsın diye ondan mı bilmiyorum duştan çıkınca ateşim 39 oldu titriyorum yorganın altından çıkamıyorum sanki ağır gribal enfeksiyon geçiriyormuşum gibi bi halsizlik ben ilk defa mastit oldum bu kadar kötü bir şey olduğunu bilmiyordum. Tekrar duşa girdim ılık suyla eşim tuttu her yerime benim kolumu kaldıracak halim yok ılık duş iyi geldi ateşim düştü biraz. Sol memem sert ateş gibi yanıyor sağıyorum azıcık çıkıyor falan, acile de gidemiyoruz çocukları bırakacak kimseyi bulamadık gurbetin gözü kör olsun nefret ettim güvendiğim çocukları emanet edebilirim dediğim komşularım evde yok haftasonu olduğundan sanırım. Neyse sonra eşim internetten araştırmış ucunda beyaz bir şey oluşmuş o tıkayabiliyormuş, tırnağımla kaldırdım onu sonra ordan süt aktı baya sağdım bu sefer 160 ml kadar çıktı biraz rahatladım ama hala sertlik ve sızı var geçmezse yarın genel cerraha gidicem.
Erkek çocukları genelde nazlı oluyormuş canım ve benm oğlumda öyle anlattıgın gibiBüyüdüğünde öyle olur. Uslu aslında kucakta durursa
Çok nazlı bir de.
Yok canım yeter ben kapattım artık o defteriKız olacağını bilsen yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?