Evet kokuyor da emerken başı da terliyorKizlar bende bisi sorucam bebelerin sizinkilerinde ayaklari terliyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kokuyor da emerken başı da terliyorKizlar bende bisi sorucam bebelerin sizinkilerinde ayaklari terliyor mu
Joie mimzy Xl modelde güzel bu tarz düşünen olursa eğer .Chicco ile ağırlık açısından fark var sadece
Kızıma leopar tulum aldım netten bandanalı takımBebişlerinize nerden bayramlık alacaksınız?
Yok benimkinde koku ama ayaklari cok terliyor gunde 2 3 kez corap degisiyorum belki daha fazla ...Evet kokuyor da emerken başı da terliyor
Kizlar bende bisi sorucam bebelerin sizinkilerinde ayaklari terliyor mu
At bakalım linkKızıma leopar tulum aldım netten bandanalı takım
Bende denedim 3 aydan sonra uzmanlarda corap onermiyor yatarken... Ama gszi cogaliyor usutuyormu anlamadim az daha buyusun corapsiz uyutmayi denicem yeniden oglumu 3. Aydan itibaren ciplak yatirmistim bunda tutmadi ayaginin terlemesi gun icinde zaten gece uykuda terlemiyorYatarken çorap gitmiyor benim oğlum biz giymiyoruz diye ona da giydirmiyoruz .
Uzun süre ayağında kalırsa terliyor benimkinin de
Ben 1.000 t kadar gözden çıkaracağım galiba mama sandalyesi için 2. El içime sinmiyor. Ada seviyor böyle yüksekte durmayı mutfakta takılır benimle rahat rahat. 2. Yi yapmazsam satarımKemeri dar geldi bana. Yorumlarda kemerle ilgili problemden bahsetmişler. Tombul bebeğe dar gelebilir
Bende gazlanır diye çıkarmıyorum. Sadece bahçede kendi çıkardı attı yere çorabı hava sıcaktı diye giydirmedimBende denedim 3 aydan sonra uzmanlarda corap onermiyor yatarken... Ama gszi cogaliyor usutuyormu anlamadim az daha buyusun corapsiz uyutmayi denicem yeniden oglumu 3. Aydan itibaren ciplak yatirmistim bunda tutmadi ayaginin terlemesi gun icinde zaten gece uykuda terlemiyor
Sicaksa usumuyordur benceBem gündüz de giydirmiyorum çorap patikli pantolon giydiriyorum ama üşüyo mudur ayakları elliyorum sıcak ama.
Dün akşam çocuklar uyuduktan sonra fenalaştım, sıcak duş almıştım kanallar açılsın diye ondan mı bilmiyorum duştan çıkınca ateşim 39 oldu titriyorum yorganın altından çıkamıyorum sanki ağır gribal enfeksiyon geçiriyormuşum gibi bi halsizlik ben ilk defa mastit oldum bu kadar kötü bir şey olduğunu bilmiyordum. Tekrar duşa girdim ılık suyla eşim tuttu her yerime benim kolumu kaldıracak halim yok ılık duş iyi geldi ateşim düştü biraz. Sol memem sert ateş gibi yanıyor sağıyorum azıcık çıkıyor falan, acile de gidemiyoruz çocukları bırakacak kimseyi bulamadık gurbetin gözü kör olsun nefret ettim güvendiğim çocukları emanet edebilirim dediğim komşularım evde yok haftasonu olduğundan sanırım. Neyse sonra eşim internetten araştırmış ucunda beyaz bir şey oluşmuş o tıkayabiliyormuş, tırnağımla kaldırdım onu sonra ordan süt aktı baya sağdım bu sefer 160 ml kadar çıktı biraz rahatladım ama hala sertlik ve sızı var geçmezse yarın genel cerraha gidicem.
Çok geçmiş olsun canım. Bende şunu gördüm belki faydası olur sana da ekliyorum. Mastit için kullanmışDün akşam çocuklar uyuduktan sonra fenalaştım, sıcak duş almıştım kanallar açılsın diye ondan mı bilmiyorum duştan çıkınca ateşim 39 oldu titriyorum yorganın altından çıkamıyorum sanki ağır gribal enfeksiyon geçiriyormuşum gibi bi halsizlik ben ilk defa mastit oldum bu kadar kötü bir şey olduğunu bilmiyordum. Tekrar duşa girdim ılık suyla eşim tuttu her yerime benim kolumu kaldıracak halim yok ılık duş iyi geldi ateşim düştü biraz. Sol memem sert ateş gibi yanıyor sağıyorum azıcık çıkıyor falan, acile de gidemiyoruz çocukları bırakacak kimseyi bulamadık gurbetin gözü kör olsun nefret ettim güvendiğim çocukları emanet edebilirim dediğim komşularım evde yok haftasonu olduğundan sanırım. Neyse sonra eşim internetten araştırmış ucunda beyaz bir şey oluşmuş o tıkayabiliyormuş, tırnağımla kaldırdım onu sonra ordan süt aktı baya sağdım bu sefer 160 ml kadar çıktı biraz rahatladım ama hala sertlik ve sızı var geçmezse yarın genel cerraha gidicem.
Dün akşam çocuklar uyuduktan sonra fenalaştım, sıcak duş almıştım kanallar açılsın diye ondan mı bilmiyorum duştan çıkınca ateşim 39 oldu titriyorum yorganın altından çıkamıyorum sanki ağır gribal enfeksiyon geçiriyormuşum gibi bi halsizlik ben ilk defa mastit oldum bu kadar kötü bir şey olduğunu bilmiyordum. Tekrar duşa girdim ılık suyla eşim tuttu her yerime benim kolumu kaldıracak halim yok ılık duş iyi geldi ateşim düştü biraz. Sol memem sert ateş gibi yanıyor sağıyorum azıcık çıkıyor falan, acile de gidemiyoruz çocukları bırakacak kimseyi bulamadık gurbetin gözü kör olsun nefret ettim güvendiğim çocukları emanet edebilirim dediğim komşularım evde yok haftasonu olduğundan sanırım. Neyse sonra eşim internetten araştırmış ucunda beyaz bir şey oluşmuş o tıkayabiliyormuş, tırnağımla kaldırdım onu sonra ordan süt aktı baya sağdım bu sefer 160 ml kadar çıktı biraz rahatladım ama hala sertlik ve sızı var geçmezse yarın genel cerraha gidicem.
Sicaksa usumuyordur bence
Oglun yeller sen uflersin oyyy oyyy ,Evet terliyor bende tek kat giydiriyorum artik arada da aciyorum altini üflüyorum bir de pek hoşuna gidiyor