• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canim cok gecmis olsn
Halis mi goruyorm bebegin uzerinde yelek ve basinda sapka mi var. Evin ici kac derece ki hangi sehirdesn sen cok sicak degil mi😦
Evet doğru gördün, bende biraz önce giydirdim. Baktım titriyor. Kombiyi kapattık biz hava derecesi düştü evin içi sıcak değil. Dışarı 16 derece.

Kız hasta olacaksın kaç saat, hangi ara uyuyorsun
Wala genelde gece 4 sabah 8.5 9 da uyaniyorum kiz yanimda debelenio tilki uykusu 6 dan sonra bazen onuda uyumuyorum. Simdilik sorun yok gibi arada haftada 1 cocuklar yatinca hemen yatiyorum iyi gelio duzeni boyle kurdum yoksa olmuo anam oglanin alerjisi var bir kac gun yapmadiydim hemen oksuruk krizleri goz akmalari vs basladi bugun doktor kontrolu var alerji doktorunda bakalim ne dicek gelsin testler gitsin paralar 🤦🤦

Wala genelde gece 4 sabah 8.5 9 da uyaniyorum kiz yanimda debelenio tilki uykusu 6 dan sonra bazen onuda uyumuyorum. Simdilik sorun yok gibi arada haftada 1 cocuklar yatinca hemen yatiyorum iyi gelio duzeni boyle kurdum yoksa olmuo anam oglanin alerjisi var bir kac gun yapmadiydim hemen oksuruk krizleri goz akmalari vs basladi bugun doktor kontrolu var alerji doktorunda bakalim ne dicek gelsin testler gitsin paralar 🤦🤦
Geçmiş olsun canım alerji zor. Bende annemle perde cam işlerine girişeceğim bayramdan önce. Bir akşam da iftara misafir meselesi var atlatırsam benden iyisi yok 🤣 15 gün yorucu geçicek benim içinde. Bazı işleri kız uyuduktan sonra sessizce yapıyorum da senin kadar değil ☺️☺️

BankacI26 BankacI26
876E0CE4-937A-48DD-B605-D173662C0120.png

Kızlar 2 gündür bide yatarken çok silkiyo kendini sanki sesten korkmuş gibi defalarca yapıyo sizde de oluyor mu

Benim bebişimin boynu hep katlı diye bide nemden böyle olmuş daha dün gördüm 😑 pişik kremi ve zeytinyağı sürüyorm acımıyo umarım. Başka ne yapayım?
Oyyyy kuzummmm yaaa aciyordur da oo 😶 cok gecmis olsun banyodan sonra iyice kurula islak kalmasina izin verme hametan krem ve sudocream cok iyi geliyor

Aynen @-Sunset- 😁 bizimde temmuz da 4 sene olacak. 1,5 la- 4 sene arasında dağlar kadar fark var. Düşün 6 aylık evliydik çıktım gittim annemlere boşayacaktım onu zor ikna etti beni eşim ve ailesi. Toyluk oluyor ve nasıl davranacağını bilemiyorlar geç olgunlaşıyorlar çocuk gibiler resmen. Benimde 10 seneye daha var🤣🤣
Bizim Eylül de 6 sene olacak ama bir insan 7 de neyse 70 de de o oluyor bence kadınlar artık alışıp huylarina alttan almaya umursamamaya baslio gibime gelio bnm 4 sene sonra inşallah yazarım buraya 😀
Şöyle bi istanbul grubu olarak görüşme ayarlasak bizi hangi mekan kabul eder acaba 🤣🤣🤣 Temmuz anneleri ile buluşma yapmıştık çok keyifliydi mekandan kovulmadan çıktık 🤣🤣🤣
Avrupa yakası olursa tabisi gelirik
Kızlar 2 gündür bide yatarken çok silkiyo kendini sanki sesten korkmuş gibi defalarca yapıyo sizde de oluyor mu
Bnm oğlum da çok sıçrıyor abla çok ses yapio korkuo ondan diye düşünüyorum ben

Bizim Eylül de 6 sene olacak ama bir insan 7 de neyse 70 de de o oluyor bence kadınlar artık alışıp huylarina alttan almaya umursamamaya baslio gibime gelio bnm 4 sene sonra inşallah yazarım buraya 😀

Ama ses yok ortamda ona rağmen sıçrıyor.

Ben çoğu zaman cevap vermediğim için kavga etmiyoruz zaten. Yoksa oooo kaç kere ederdik. Buna da hamileyken bebek strese girmesin, şimdi de bizden kötü etkilenmesin vs diye cevap vermeyip duymamazlıktan gelmeye başladım. Bir de onun tribini çekemem bu halimle ben zaten bunalmışım. Huzursuzluğu kaldıracak kafa yok bende. 1 kere sinir ediyorsa beni 3 kere iyi bir şey yapıyor. Birazda ondan aldırmıyorum. Mesela akşam yemek işini o hallediyor oruç tuttuğu halde

Kız deli misin. Ne güzel sen git seni ağırlasinlar. Onlar sana geldiğinde sen onları agirlayacaksin üstüne evindeki eksiği gediği gorup dedikodumu yapabilirler. Benim öyle bir firsatim olsa ben giderdim. Hep
Onlar gelince de zaten yemeği kv yapıyo 😂 aşırı baskın bi karakter hiçbir şeyi beğenmez illa her şeyi kendisi yapacak ben onun evine gittiğimde bi salata yapmaya korkuyorum kırk kere müdahale eder, marulları şöyle doğra yok havucu şöyle kes falan hiçbi şeyi beğenmez 😂 yani açık açık söylemez beğenmediğini ama davranışlarıyla belli ediyo.

İftara misafir çağırabilen var mı? Kvyi çağıracaktım eltiler çıktı bir de başıma. Hepsini aynı akşam aradan çıkartayım. Sabah bana çağırmamız gerekiyor diyor. Allahtan annemle kardeşim halledecekler yemeği temizliği. Başka kimseden fayda yok bana. Onlar da olmasa kavga ederdim sabah sabah 🙄 Haksız mıyım? Sinir oluyorum ya😏 Biraz da ben çekiştireyim 😄
Yok kız çağırmadim eltimle ,kaynimlari çağırmak lazım ama benim yardım edenim yok bakalım ne olacak. Kocam beyi çalıştırırim olmadı oda duysa boşver çağırma der🤣

Oyuncak fiyatlarındaki korkunc artis ne olacak böyle 😫😫😫
Ay iyi ki diyorum kızımın zamanında almışım hepsi yepyeni duruyor, zamanı geçenleri hep kutulayıp kaldırdım şimdi yavaş yavaş çıkarmaya başladım, hele o waldorf oyuncakları falan o zaman pahalı geliyodu ama şimdi iyi ki almışım diyorum 3-4 yaşına kadar idare eder bu oyuncaklar oğlumu, sonrasında ilgi alanına göre alırız.

Benim bebişimin boynu hep katlı diye bide nemden böyle olmuş daha dün gördüm 😑 pişik kremi ve zeytinyağı sürüyorm acımıyo umarım. Başka ne yapayım?
Benim oğlumun da olmuştu bu kadar çok değildi ama vardı yine de doktor kortizonlu bi krem vermişti 3 sürüşte geçmişti sonrasında mustelanın bi kremini önermişti tam hatırlamıyorum onunla nemlendir demişti ama almadım.

Yok kız çağırmadim eltimle ,kaynimlari çağırmak lazım ama benim yardım edenim yok bakalım ne olacak. Kocam beyi çalıştırırim olmadı oda duysa boşver çağırma der🤣
Kimse olmasa yemeği ben yaparım derdi. Masayı kurma toplamayı falan da annesine bırakırdı, erkeklere de kendi taşırdı yemekleri 🤣 kaçarım yok benim 🙄

Back