2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynen yüzeylerde mikrop cok barinmaz ama o eller var ya o kadar pis ki ,ellerimi sık yıkamaktan florasi bozuldu inan .Millet ayri bir düsüncesiz zaten dan dun bebek öpmek nedir hele pandemi dönemi
Uyarana kadar çoktan yapışıyorlar. Evet zaten pandemi var. Savunmasız bebekleri riske atıyorlar
Şimdi bakıcı arıyorum. Temizliğine özen göstersin diyorum ama görüşmeye geldiklerinde ellerini yıkamak isteyen o kadar az ki toplu taşıma ile geliyor çoğu da

Kandan baktırmadık canım ama görüntüde geçti gibi. Doktordan sonra yazar mısın ne diyecek?
Bir sürü kan tahlili istedi 7 tüp kadar, iki yönde idrar tahlili.. Normalde 3aya kadar uzayan sarılık çok beklediğimiz bir şey değil dedi.. Bunun için kapsamlı bir tahlil yaptırmakta fayda var dedi.. Karın ve kafa ultrasonu çektirdin mi diye sordu hayır dedim.. Onu da yaptır dedi.. Ultrasonları yarın özelde yaptıracağım.. Kan tahlillerinin bazılarının sonuçları iki üç haftaya ancak çıkarmış.. Tahlil sonuçlarından sonra yorum yapabilirmiş.. Şu an ki sarılığın beyine hiçbir zararı yok bunu öncelikle belirteyim dedi fakat neden bu kadar uzamış bir sarılık var altındaki sebep nedir bunu öğrenmemiz gerekir dedi.. Metaboliksel bir rahatsızlık mı var öğrenelim dedi.. Bem karaciğer fonksiyonlarına daha önce baktırmıştım onların sonuçlarına e devletten baktı evet temiz çıkmış dedi.. Şimdiki tahlillerin sonuçlarını görelim tekrar bir yol haritası çizeriz dedi.. Ben de en kötü ihtimalle ne olabilir diye sordum.. Tahlil sonuçlarına göre belki bir ilaç tedavisi gerekli olabilir dedi..

Biz karın ultrasonu çektirmiştik, benimki sarılıktan küvezde yattığında da baya bi tahlil yapmışlar bakla alerjisine kadar her şeye bakmışlar en son tiroidden dolayı uzadığı anlaşıldı işte. Sizin kanda mı çıkıyor hala değeri kaç?
Bir şey çıkmaz inşallah tahlillerden.

Ben yüzeylerden korkmuyorum da mesela etrafta özellikle emeklemeye başladığında küçük parçalı şeyler olmasın ve saç kıl tüy gibi onların dışında çok korkmuyorum.
Bi de küçük çocuklara dikkat et genelde sümüklü oluyolar bebeğin yüzüne hapşurup pis elleriyle yüzünü falan elliyolar öpüyolar ya nerden bilsinler hadi yetişkin biri düşünür az çok.

Yapmaz canım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Bi yerde okumuştum anneliğini sorguluyorsan gerçekten iyi annesindir.
Geçen gün kızım bi yandan asla susmuyor oğlan bi yandan ağlıyor sürekli kucak istiyor eşim çıldırıcam az kaldı dedi ben de ben bile çıldırmadıysam sen hiç çıldırmazsın merak etme dedim. Çıldırmanın bi limiti mi var gibilerinden bi şey söyledi ama çok alındım. Hayır yani sadece benim işim varken ya da ben tuvalet banyodayken tutuyor kucağında o bile çok gelmiş beyefendiye. Normalde hiç böyle yapmazdı o gün nolduysa artık. Yani bana ağır geldi öyle demesi sanki ben tek başıma yapmışım da çocukları o katlanmak zorunda kalmış gibi. Neyse nereye bağlayacağımı unuttum
Yani yalnız değilsin böyle düşünen milyonlarca anne vardır emin ol.

Kızımda kullandık sophie ama çok mu gerekli bence değil hele ki şu anki fiyatıyla.
Ahşap diş kaşıyıcılar varmış hem midesini de rahatlatıyormuş onları araştırıyorum ben de. Kullanan var mı?

Sahura kalkan ve oruç tutmaya niyetli cengaverler kimler bakalım parmak kaldırsın
Ben bu sene yokum.Ilk doğumdan sonra da bölük pörçük tutabildim.Gecen yıl dedim ki tam tutacağım.15 gün tuttum hamile olduğumu öğrendim.sonra kusmalar falan yine tutamadım.Allah affetsin.Tutacak arkadaşlara da Allah kolaylık versin.Gunler hala çok uzun.iyi sahurlar

Kizlar 25.6 derece odada bebe ince pazen ile usurmu sizce yaa yorgan ortsemmi ne kotu bu gecis mevsimi yaaa

Bende aldim hisirtili kitap ve cingirak bide agiz mendilimiz azalmisti lekeleri cikmiyor deli oluyorum

Ben çamaşir suyuna yatirıyorum önce sonra iyice duruladiktan sonra kendi deterjani ile yikiyorum
Kizlar 25.6 derece odada bebe ince pazen ile usurmu sizce yaa yorgan ortsemmi ne kotu bu gecis mevsimi yaaa

Çok sıcak degil mi evin ici,ben 22 de sabit tutuyorum battaniye ile uyuyor.Yorgan kalin gelir sanki

İki tane penye battaniye örtüyorum.23-24 arası derece sıcaklık. Üşümüyordur umarım.

Ama sizin oda çok sıcak burnu tıkanmaz mı ? Benim oda 25 dereceyken çok tıkanıyordu. Burnu uyandırıyordu sürekli

Benim oğlan da 10 gün kadar zar zor tuttu artık tutmuyor son zamanlarda bıraktı sevmedi öğürüyor aman ben de üstelemedim zaten çok da gerek yok.
Benm oğlumda öğürdüğü için zorlamadım.
Bende aldim hisirtili kitap ve cingirak bide agiz mendilimiz azalmisti lekeleri cikmiyor deli oluyorum
Müslin ağız mendillerini öneririm. Daha kullanışlı penyelerden

Günaydın.
Ramazanın ilk günü ben niyetlendim ya hayırlısı olsun inşallah.
İlaçlarımı geceye böldük. Tutabilirim inşallah.
Allah kabul etsin ben de oruca bismillah dedim. İnşallah sutumuz etkilenmez. Normalde saat kahvaltıdan sonra saat üçe kadar birşey yemesem elim ayağım titriyordu. Bakalım şimdi nasıl olacak i

Allah kabul etsin ben de oruca bismillah dedim. İnşallah sutumuz etkilenmez. Normalde saat kahvaltıdan sonra saat üçe kadar birşey yemesem elim ayağım titriyordu. Bakalım şimdi nasıl olacak i
Bende tutuyorum inşallah etkilenmez
Aynısı bana da oldu iki gün ellerim titredi ama bende yemeyip içmeyince
Zorlanirsam bi tutup bi gün birakma şeklinde giderim baktım o da olmazsa bırakırım.

Amin inşallah arkadaşım.
Ben sana süt veremiyorum maalesef.
Allahım yardım eder, kabul eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…