Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizin bebelerinde burnundan çıkanlar burun deliklerinden büyük mü serum fizyolojik sıktım tam hüpletecem hapşırdı ne var ne yok cıktı dışarı cıkanlar dehşete düşürdü beni
Ben de iyiyim çok şükür.
Yanımda kocaman hafta sonu kahvaltı
sofrası, herkes yiyor.
Ben şimdi uyandım, kocam mamayı hazırlamış, yanıma koymuş, elimi yüzümü yıkayıp yavruyu besleyeceğim.
Beslenme, gaz ve uyutma işlerini kendim yapmak istiyorum, biliyorlar ellememişler.
Bende tutuyorum inşallah etkilenmez
Aynısı bana da oldu iki gün ellerim titredi ama bende yemeyip içmeyince
Zorlanirsam bi tutup bi gün birakma şeklinde giderim baktım o da olmazsa bırakırım.
Ben de aynısını.planliyorum canim. Somradam oruç tutmak çok zor. Zaten çalıştığım için birinci çocuğumda tutamadigim oruclarim duruyor. Bunda da tutamazsam üç ay oruç tuts anca kurtarır beni
Bence de sağlıklı ben süt kesilir değil sütün içindeki su miktarı azalır diye düşünüyorum. Oda çocuğa çok zarar vermez, deneyebilirsin bir kaç kez baktın olmuyo kesersin
Ben de aynısını.planliyorum canim. Somradam oruç tutmak çok zor. Zaten çalıştığım için birinci çocuğumda tutamadigim oruclarim duruyor. Bunda da tutamazsam üç ay oruç tuts anca kurtarır beni
Ben sansliydm onceki hamileligimde tutamadigm oruclari gecen sene full haftasonlari karantina olunca tutmustm hem de kisa geliyodu rahat olmustu esim kendi kahvalti ediyodu sonra aksam 6da birlikte yemek yiyoduk yine kisin tutarm insallah hepsini tamamlayamasam da yarisini bile telafi etsem kar yanima. Suan cok zor zaten normalde sutum cok ama uykusuz kalinca yari yariya dusuyo sutum bi de oruc tutarsam cok etkilenir ztn bebegin ne zaman uyanip ne yapacagi belli degil hangi ara bi de sahur yapicam bnm icin cok zor allah tutanlara kolaylik versin hepinizin oruclarini da kabul etsin
Agiz bezindeki leke niye cikmiyo ki kusmuk lekesi degil mi? Ben kaka lekesini cikaramazdim camasir makinesinde yikama suresini ve sicaklik derecesini arttirinca cikti. 60 derecede 2 saatten uzun yikiyorm artik. Aslinda makinede bebek kiyafetleri diye bi secenek de var 90 derecede yikiyo ama okdr sicak yapmama bile gerek kalmadi. Ne kullaniyosn bi de deterjan olarak hangi marka
Sizin bebelerinde burnundan çıkanlar burun deliklerinden büyük mü serum fizyolojik sıktım tam hüpletecem hapşırdı ne var ne yok cıktı dışarı cıkanlar dehşete düşürdü beni
Kaka için önce kendi deterjanımla yıkıyorum kosla leke çıkarıcı dökerek yıkıyorum . Lekesi çıkıyor. Alerji yapmasın diye sonra granül sabunla yıkıyorum.
Valla bundan önce de bizim çamaşırlar için kullandığımız deterjanlı suda beklettim yine çıkmadı nasil şeyse üstelik önce beyaz sabun ile akıtıp öyle leğene basıyorum .Son çare eser miktar domestos kokusu bile kalmiyor
Kaka lekesi zor çıkıyor ya sapsarı sanki boyanmış gibi oluyor
Makineyi hemen çalıştırmayacaksam önce bi suyla yıkıyorum çeşmenin altında sonra makineye atıyorum
Kalanı da kalsın zaten hepi topu birkaç ay giyecekler.
Kızlar bi de bebeğinizin kıyafetlerini diğer çocuğunuzun kıyafetleriyle beraber yıkar mısınız?
Ben ayrı ayrı yıkıyorum ama bir avuç bir şey oluyor ikisini beraber atsam nolur ki zararı olur mu?
Kaka lekesi zor çıkıyor ya sapsarı sanki boyanmış gibi oluyor
Makineyi hemen çalıştırmayacaksam önce bi suyla yıkıyorum çeşmenin altında sonra makineye atıyorum
Kalanı da kalsın zaten hepi topu birkaç ay giyecekler.