Ben oglumunkini bizimkiyle yikiyorum. Sen onuda mi sizden ayri yikiyorsun. Kac derecede yikiyorsun bebeginkileri o onemli 60 tan dusukse mikroplar pek kirilmiyor die biliorum sonucta kizin sokak cocugu ama digeri daha sut bebesi ama yuksek dereceyse bence yikanabilirKızlar bi de bebeğinizin kıyafetlerini diğer çocuğunuzun kıyafetleriyle beraber yıkar mısınız?
Ben ayrı ayrı yıkıyorum ama bir avuç bir şey oluyor ikisini beraber atsam nolur ki zararı olur mu?
Bizim hepimizin ayrı ayrı yıkanıyorBen oglumunkini bizimkiyle yikiyorum. Sen onuda mi sizden ayri yikiyorsun. Kac derecede yikiyorsun bebeginkileri o onemli 60 tan dusukse mikroplar pek kirilmiyor die biliorum sonucta kizin sokak cocugu ama digeri daha sut bebesi ama yuksek dereceyse bence yikanabilir
MaşallahKitap yiyenlerde bugun
Bende iyiyim 6 buçukta benden gelsinHayırlı ramazanlar kızlar saat itibariyle iyiyim 9 saatçik kaldı
Evet çıkarıyor. Hep vardı hala var.Kızlar sizin bebeler de uykuda nefesi kesilir gibi iç çeker gibi bi ses çıkarıyo mu? Daha küçükken yapıyodu bi ara kesildi şimdi tekrar yapmaya başladı
Ben beraber yıkıyorum ikisinide deterjanlari aynu nasılsaKızlar bi de bebeğinizin kıyafetlerini diğer çocuğunuzun kıyafetleriyle beraber yıkar mısınız?
Ben ayrı ayrı yıkıyorum ama bir avuç bir şey oluyor ikisini beraber atsam nolur ki zararı olur mu?
Halen iyiyim susamadm acıkmadım, normalde epey acıkıyodum ama sahur yardım ettiBende iyiyim 6 buçukta benden gelsin
Basma yarama gittim de aksam bilerek gitmedim esimle ramazan alisverisi son dk ya kaldiydi bugun yrn derken baktim kalmis urunler.... Bunlar degilde yahu bimde bile gidaya gene asiri zam gelmis yaa acaip sasirdim gene ufo goren masum koylu gibi gezdim bimde 1 haftada fiyatlar ucuyor yahuMaşallah
Bime gidebildin mi ya
Bugün gitsem kalmamıştır sanırım
Herkes fırsata cevırdı malesef bu dönemi hak verdıgım Zamanlar da oluyor onlar da pahalı alıyor ama bazıları gercekten fırsatcı. Ramazan kazıgı sımdıkı artışların sebebiBasma yarama gittim de aksam bilerek gitmedim esimle ramazan alisverisi son dk ya kaldiydi bugun yrn derken baktim kalmis urunler.... Bunlar degilde yahu bimde bile gidaya gene asiri zam gelmis yaa acaip sasirdim gene ufo goren masum koylu gibi gezdim bimde 1 haftada fiyatlar ucuyor yahu
Allahım şu mübarek günün hatrına benim bebeğimi de burnumuzda ne var ne yok çıksınSizin bebelerinde burnundan çıkanlar burun deliklerinden büyük müserum fizyolojik sıktım tam hüpletecem hapşırdı ne var ne yok cıktı dışarı cıkanlar dehşete düşürdü beni
Allahım şu mübarek günün hatrına benim bebeğimi de burnumuzda ne var ne yok çıksın
Ne kadar güzel olmuş ya. Bence şükretmelisin
Kendimi paralıyorum çıkmıyor. Hapşırma falan da işe yaramıyor
Ben susadımHalen iyiyim susamadm acıkmadım, normalde epey acıkıyodum ama sahur yardım etti
Serumun hepsini skiyormusun ? Acildiktan sonra bekleyebilir mi ? Beklerse ne kaa bekler ? Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendiBol bol sık serumdan illa ki kazanan sen olacaksin
Çok tatlı geliyor bana bu sesler.Evet çıkarıyor. Hep vardı hala var.
Bir de atak haftası şeysi midir nedir iyice uykularında değişik sesler, nefes almalar, tepkiler veriyor
Ben de susadım sadece.Ben susadımama yine de iyiyim diyebilirim. Ben iftar sonrasi baş ağrım olmasindan korkuyorum.Rabbim kabul etsin hepimizinkini
Serumun hepsini skiyormusun ? Acildiktan sonra bekleyebilir mi ? Beklerse ne kaa bekler ? Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi
Ayy evet yaa odum kopuyorKızlar sizin bebeler de uykuda nefesi kesilir gibi iç çeker gibi bi ses çıkarıyo mu? Daha küçükken yapıyodu bi ara kesildi şimdi tekrar yapmaya başladı
Kızlar bi de bebeğinizin kıyafetlerini diğer çocuğunuzun kıyafetleriyle beraber yıkar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?