2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bi de bebeğinizin kıyafetlerini diğer çocuğunuzun kıyafetleriyle beraber yıkar mısınız?
Ben ayrı ayrı yıkıyorum ama bir avuç bir şey oluyor ikisini beraber atsam nolur ki zararı olur mu?
Ben oglumunkini bizimkiyle yikiyorum. Sen onuda mi sizden ayri yikiyorsun. Kac derecede yikiyorsun bebeginkileri o onemli 60 tan dusukse mikroplar pek kirilmiyor die biliorum sonucta kizin sokak cocugu ama digeri daha sut bebesi ama yuksek dereceyse bence yikanabilir

Bizim hepimizin ayrı ayrı yıkanıyor
İşte ben de ondan çekiniyorum kızım parka falan gidiyor her yere değiyor kıyafetleri haklısın ayrı yıkamaya devam edeyim 40 derecede yıkıyorum hepsini ölmez mikroplar.

Kızlar sizin bebeler de uykuda nefesi kesilir gibi iç çeker gibi bi ses çıkarıyo mu? Daha küçükken yapıyodu bi ara kesildi şimdi tekrar yapmaya başladı
Evet çıkarıyor. Hep vardı hala var.
Bir de atak haftası şeysi midir nedir iyice uykularında değişik sesler, nefes almalar, tepkiler veriyor

Kızlar bi de bebeğinizin kıyafetlerini diğer çocuğunuzun kıyafetleriyle beraber yıkar mısınız?
Ben ayrı ayrı yıkıyorum ama bir avuç bir şey oluyor ikisini beraber atsam nolur ki zararı olur mu?
Ben beraber yıkıyorum ikisinide deterjanlari aynu nasılsa

Maşallah
Bime gidebildin mi ya
Bugün gitsem kalmamıştır sanırım
Basma yarama gittim de aksam bilerek gitmedim esimle ramazan alisverisi son dk ya kaldiydi bugun yrn derken baktim kalmis urunler.... Bunlar degilde yahu bimde bile gidaya gene asiri zam gelmis yaa acaip sasirdim gene ufo goren masum koylu gibi gezdim bimde 1 haftada fiyatlar ucuyor yahu

Herkes fırsata cevırdı malesef bu dönemi hak verdıgım Zamanlar da oluyor onlar da pahalı alıyor ama bazıları gercekten fırsatcı. Ramazan kazıgı sımdıkı artışların sebebi

Sizin bebelerinde burnundan çıkanlar burun deliklerinden büyük mü serum fizyolojik sıktım tam hüpletecem hapşırdı ne var ne yok cıktı dışarı cıkanlar dehşete düşürdü beni
Allahım şu mübarek günün hatrına benim bebeğimi de burnumuzda ne var ne yok çıksın
Ne kadar güzel olmuş ya. Bence şükretmelisin
Kendimi paralıyorum çıkmıyor. Hapşırma falan da işe yaramıyor

Ben susadım ama yine de iyiyim diyebilirim. Ben iftar sonrasi baş ağrım olmasindan korkuyorum.Rabbim kabul etsin hepimizinkini
Ben de susadım sadece.
Sahurum zaten kahvaltı gibiydi, acıkmadım çok şükür.
Emziren analara Allahım yardım etsin inşallah.

Valla ben karıştırıyorum bizimkilerle bile. Çocuğunkiyle de yıkanır. Devamlı üstüme kusuyor. Tişört 1 saat kalmıyor üstümde. Kusmuklu tişörtlerimi onun sepetine atıyorum. İç çamaşırlarımı dışarıda giydiğim seyleri atmıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…