2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Csnım maden suyu, erik, cacık az soğuk süt bunlar iyi geliyor bana. Hamd olsun bugünleride atlatacağız tatlı rahatsızlık bunlar. Birde bu durum gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyor

Tabi yok zaten ben kisyi hic takmadim ama neden soylemedi veya goremedi kendi doktorum, hangisininki dogru fln o biraz kafami karistirdi. Oluyo demek ki.ne bilim yasadikca neler gorucez. Allah beterinden saklasin herkesi

Canım çok geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür önemli olan o. Bende de 4 cm ve 5 cm kist varmış iki doktor gördü biri sağda dedi biri solda belli ki iki kistim var. Doktor her 10 gebeden birinde olur o da zamanla kaybolur dedi. Korkacak bir şey yok dedi. İçini ferah tut canım. Sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Allah’ım

Geçmiş olsun öncelikle bende bebekle aynı yerde 6 cm kist taşıyorum bebek olmadan öncede vardı evlenmeden önce 11 cm olarak vardı laparospi ile ameliyat olup aldırmistim yeniden oluştu basit bir kistti cikti cok şükür. Benim kanamamda o sebeple olmuş olabilir. Doktorum korkulacak bir şey olmadığını bebek büyüdükçe o kistin kendiliğinden kaybolacaginı soyledi sadece karnınıza darbe almamaya çalışın ve yüz üstü yatmayınSağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım

Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen yat. İnşaallah iyi olur. Bebek iyiymiş hem daha ne olsun. Bir an önce geçsin bu süreç bir daha olmasın

Mide bulantısı olmayanların gebeliği sağlıksız mı ilerliyor ozaman ?
Hayır hiç bulantı olmadan çok sağlıklı bebekleri olanları biliyorum. Hatta Aidin Salih kitabında sağlıklı kadının bulantısı olmaz diyor Allahu alem yani Allah bilir ben ilk gebeliğimde 4 5 ay çok fenaydım mesela

Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol,

Size de gecmis olsun yani ben gebelik oncesi de genel bi muayene oldum o zamanda soylemedi. Hatta batma hissi var demistim. Bisi yok dedi. Anlamak mumkun degil. Neyse kist olsun ben onu hic kafaya takmam zaten dediginiz gibi bugunki doktor da erir o dedi. Hayirlisi artik tesekkur ederim paylastiginiz ic8n

Geçmiş olsun canım, Allah sağlık versin

Amin cok tesekkurler cnm. Hepimiz saglikla kavusalim civcivlere insallah

Hayır yaa Midesi bulanmayan şanslı bence. Benim bazen bulanıyor bazen bulanmıyor. Herkeste aynı olacak diye bişey yok. Bunlar nerden çıkıyor ki
Işte bende bunu anlamıyorum canım benim benim de bulanmıyo bazen içim bi tuhaf oluyo o kadar.Doktora sordum herkesin midesi bulancak diye bişey yok dedi.Yani burası herkese açık bir platform burda benim gibi midesi bulanmayan bi çok arkadaşımız bu yazılanı okuyup evham yapabilir mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…