- 24 Mayıs 2021
- 343
- 484
- 53
Csnım maden suyu, erik, cacık az soğuk süt bunlar iyi geliyor bana. Hamd olsun bugünleride atlatacağız tatlı rahatsızlık bunlar. Birde bu durum gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyorBen ptesi gününe randevum var çok endişeliyim inşallah sağlıklı bir gebelik ilerliyordur
Ayy bnde güldüm çok iyi tam kızım o koltuktan o koltuğa atlıyor sandalyeleri ters çevirip parkur yapıyor içinden geçiyor
Kızlar mide bulantısından maf oldum bnm gibi olan yok sanırım gecenin bu saati uykumdan uyandım bulantiya istifra etmemek için kndimi zor tutuyorum ne iyi gelir bu duruma lütfen yardımcı olun
Tabi yok zaten ben kisyi hic takmadim ama neden soylemedi veya goremedi kendi doktorum, hangisininki dogru fln o biraz kafami karistirdi. Oluyo demek ki.ne bilim yasadikca neler gorucez. Allah beterinden saklasin herkesiCanım kızlar noluyor yaaa hepınızın haberını uzuntu ve endıse ıle okudum. Dualarım sızınle ınsallah yasayacagınız butun korku bukadardır cabuk gecer
Saron benım dr sol yumurtalıgımda 3.5 cm kıst var sukur bır sorun yasamadım dr lar da bır sey olur demedıler zaten tup brnrk yontemı ıle hamıle kaldım tehlıkelı olsa baslamazdı sanırım tedavıye. Insallah sen de sorun yasamazsın canım
Mide bulantısı olmayanların gebeliği sağlıksız mı ilerliyor ozaman ?Csnım maden suyu, erik, cacık az soğuk süt bunlar iyi geliyor bana. Hamd olsun bugünleride atlatacağız tatlı rahatsızlık bunlar. Birde bu durum gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyor
Canım çok geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür önemli olan o. Bende de 4 cm ve 5 cm kist varmış iki doktor gördü biri sağda dedi biri solda belli ki iki kistim var. Doktor her 10 gebeden birinde olur o da zamanla kaybolur dedi. Korkacak bir şey yok dedi. İçini ferah tut canım. Sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Allah’ımSoran, ilgilenen herkese cok tesekkur ederim. Ben de simdi dondum acilden. Cok sukur bebek iyi kalp atisi normal ama doktor cok ilginc bir sey soyledi bana yumurtaliginda kist var 2.5 cm lekelenme ondan geliyor doktorunuz size soylemedi mi dedi! Ben sok!. Bebege bir zarari yokmus kendiliginden erir dedi. Ya nasil oluyor, iki ayri doktora gittim son 3-4 haftadir onlarin gormedigini bu doktor nasil gordi! Bana da gosterdi hatta! Yani anlamiyorum. Sanirim 4. Doktora da gidicem teyit icin bu nasil is anlamadim! Benzer bir sey yasayan varsa paylasirsa tecrubesini sevinirim. Tekrar tesekkur ederim ilgilenenlere herkese. Allah hepimizin bebislerimizi Ocak 2022'mizde kucagimiza almamizi nasib etsin saglik ve huzurla
Geçmiş olsun öncelikleSoran, ilgilenen herkese cok tesekkur ederim. Ben de simdi dondum acilden. Cok sukur bebek iyi kalp atisi normal ama doktor cok ilginc bir sey soyledi bana yumurtaliginda kist var 2.5 cm lekelenme ondan geliyor doktorunuz size soylemedi mi dedi! Ben sok!. Bebege bir zarari yokmus kendiliginden erir dedi. Ya nasil oluyor, iki ayri doktora gittim son 3-4 haftadir onlarin gormedigini bu doktor nasil gordi! Bana da gosterdi hatta! Yani anlamiyorum. Sanirim 4. Doktora da gidicem teyit icin bu nasil is anlamadim! Benzer bir sey yasayan varsa paylasirsa tecrubesini sevinirim. Tekrar tesekkur ederim ilgilenenlere herkese. Allah hepimizin bebislerimizi Ocak 2022'mizde kucagimiza almamizi nasib etsin saglik ve huzurla
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen yat. İnşaallah iyi olur. Bebek iyiymiş hem daha ne olsun. Bir an önce geçsin bu süreç bir daha olmasınKızlar çok sağolun çok korktum acile gittim baktı ultrasonla kalbi atıyor mu dedim atıyor dedi düşük belirtisi olabilir bunun da tek çaresi prpgesteron takviyesi dedi zaten iğne vurunuyosun yapcak bişey yok istirahat et dedi işten izin alıcam bir süre yatak istirahati pazrtesi de kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek akıntı şeklinde gelmişti şimdi yok çok şükür ama kahverengi değil kırmızı görünce şok oldm ağlamamak için zor tutuyom kendimi ona zarar gelmesin diye
Yaaa olabilir bakalımBende çay ve zeytin belkide cinsiyetleri aynıdır
Hayır hiç bulantı olmadan çok sağlıklı bebekleri olanları biliyorum. Hatta Aidin Salih kitabında sağlıklı kadının bulantısı olmaz diyor Allahu alem yani Allah bilirMide bulantısı olmayanların gebeliği sağlıksız mı ilerliyor ozaman ?
Plasentanin yonunu nasil anlıyoruz ki ben hic bilmiyodum ramzi teorisini denemedimYaaa olabilir bakalım, şu ramzi teoriside varmış ona baktınızmı, plasentanın yönüne göre cinsiyet tahmin ediyorlar, tutan da çok varmış
Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol,Kızlar çok sağolun çok korktum acile gittim baktı ultrasonla kalbi atıyor mu dedim atıyor dedi düşük belirtisi olabilir bunun da tek çaresi prpgesteron takviyesi dedi zaten iğne vurunuyosun yapcak bişey yok istirahat et dedi işten izin alıcam bir süre yatak istirahati pazrtesi de kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek akıntı şeklinde gelmişti şimdi yok çok şükür ama kahverengi değil kırmızı görünce şok oldm ağlamamak için zor tutuyom kendimi ona zarar gelmesin diye
Hayır yaaMide bulantısı olmayanların gebeliği sağlıksız mı ilerliyor ozaman ?
Ben mesela o şanslı olanlardanımHayır yaaMidesi bulanmayan şanslı bence. Benim bazen bulanıyor bazen bulanmıyor. Herkeste aynı olacak diye bişey yok. Bunlar nerden çıkıyor ki
Size de gecmis olsun yani ben gebelik oncesi de genel bi muayene oldum o zamanda soylemedi. Hatta batma hissi var demistim. Bisi yok dedi. Anlamak mumkun degil. Neyse kist olsun ben onu hic kafaya takmam zaten dediginiz gibi bugunki doktor da erir o dedi. Hayirlisi artik tesekkur ederim paylastiginiz ic8nGeçmiş olsun önceliklebende bebekle aynı yerde 6 cm kist taşıyorum bebek olmadan öncede vardı evlenmeden önce 11 cm olarak vardı laparospi ile ameliyat olup aldırmistim yeniden oluştu basit bir kistti cikti cok şükür. Benim kanamamda o sebeple olmuş olabilir. Doktorum korkulacak bir şey olmadığını bebek büyüdükçe o kistin kendiliğinden kaybolacaginı soyledi sadece karnınıza darbe almamaya çalışın ve yüz üstü yatmayın Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
Geçmiş olsun canım, Allah sağlık versinSoran, ilgilenen herkese cok tesekkur ederim. Ben de simdi dondum acilden. Cok sukur bebek iyi kalp atisi normal ama doktor cok ilginc bir sey soyledi bana yumurtaliginda kist var 2.5 cm lekelenme ondan geliyor doktorunuz size soylemedi mi dedi! Ben sok!. Bebege bir zarari yokmus kendiliginden erir dedi. Ya nasil oluyor, iki ayri doktora gittim son 3-4 haftadir onlarin gormedigini bu doktor nasil gordi! Bana da gosterdi hatta! Yani anlamiyorum. Sanirim 4. Doktora da gidicem teyit icin bu nasil is anlamadim! Benzer bir sey yasayan varsa paylasirsa tecrubesini sevinirim. Tekrar tesekkur ederim ilgilenenlere herkese. Allah hepimizin bebislerimizi Ocak 2022'mizde kucagimiza almamizi nasib etsin saglik ve huzurla
Amin cok tesekkurler cnm. Hepimiz saglikla kavusalim civcivlere insallahCanım çok geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür önemli olan o. Bende de 4 cm ve 5 cm kist varmış iki doktor gördü biri sağda dedi biri solda belli ki iki kistim var. Doktor her 10 gebeden birinde olur o da zamanla kaybolur dedi. Korkacak bir şey yok dedi. İçini ferah tut canım. Sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Allah’ım
Cok tesekkurler amin hepimize insallahGeçmiş klsun canım, Allah sağlık versin
Ya aslında bende anlayamıyorum ama genelde bebek plasentaya yakın duruyormuş o yüzden bebek kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek diyorlarPlasentanin yonunu nasil anlıyoruz ki ben hic bilmiyodum ramzi teorisini denemedim
Işte bende bunu anlamıyorum canım benim benim de bulanmıyo bazen içim bi tuhaf oluyo o kadar.Doktora sordum herkesin midesi bulancak diye bişey yok dedi.Yani burası herkese açık bir platform burda benim gibi midesi bulanmayan bi çok arkadaşımız bu yazılanı okuyup evham yapabilir meselaHayır yaaMidesi bulanmayan şanslı bence. Benim bazen bulanıyor bazen bulanmıyor. Herkeste aynı olacak diye bişey yok. Bunlar nerden çıkıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?