• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Işte bende bunu anlamıyorum canım benim benim de bulanmıyo bazen içim bi tuhaf oluyo o kadar.Doktora sordum herkesin midesi bulancak diye bişey yok dedi.Yani burası herkese açık bir platform burda benim gibi midesi bulanmayan bi çok arkadaşımız bu yazılanı okuyup evham yapabilir mesela
Olur mu öyle şey buradan çok güzel faydalanıyorum çoğu zaman ama bilgi kirliliği de bir o kadar var maalesef. Bende ara ara oluyor kesilince doktora mı koşayım napayım o zaman 🤦🏼‍♀️ Saçma geliyor bana şahsen. Hiç evhama gerek yok. Sevinmelisiniz☺️

Benim midem bulanmıyor ama koku hassasiyeti çok fazla kusmuyorum ama iğrenme başladı mesela.Hepsi bünye meselesi sağlıklı sağlıksız olmasıyla alakası yok herkesin hamileliği kendine mahsus kimseye benzemiyor

Kızlar benim ilk hamileliğimde inanır mısınız yumurta döllenirken yerleşirken tüm aşamaları hissettim o kadar belirgindi ki kimse inanmadı bu hamileliğimde kesinlikle öyle değil farkedemedim bile🙁İlk hamileliğimde bir sabah uyandım daha önce almadığım bir koku var hiç geçmeyen kendimi çok çok farklı hissediyordum hemen anladım hamile olduğumu doktor bakmıştı kese boş dedi 2 gün sonra akşam uzandığımda kasıklarımda çok kötü bir ağrı oldu sonra çamur gibi lekelenme oldu ertesi gün gittik kalp atışını duyduk mesela o kadar belirgindi

Csnım maden suyu, erik, cacık az soğuk süt bunlar iyi geliyor bana. Hamd olsun bugünleride atlatacağız tatlı rahatsızlık bunlar. Birde bu durum gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyor 😊
Her hamilelik kendine özel kimseyle kıyaslamayın kendinizi lütfen kardeşler bile birbirine benzemiyor
Evet erik inanilmaz rahatlatıyor ama anlık sonrası gene başa dönme

Kesinlikle kızımda hiç bu şekilde yaşamadım hamile olduğumu bile hissetmiyordum bunda beni hem kızım hem bulantı hem halsizlik çok yoruyor her hamilelik kendine özgü sağlıkla gelsinde minislerjmiz çekeceğiz mecburen

Kızlar aranızda daha önce ocak ayında doğum yapmış olan var mı :) merak ediyorum oğlak bebekleri nasıldır 🙂
Ben kendim oglagim ☺️ Valla bazen inat tarafı oluyor oğlakların ama genelde mantıksal, kurallara riayet eden sorumluluk bilen insanlarız

Evet erik inanilmaz rahatlatıyor ama anlık sonrası gene başa dönme

Kesinlikle kızımda hiç bu şekilde yaşamadım hamile olduğumu bile hissetmiyordum bunda beni hem kızım hem bulantı hem halsizlik çok yoruyor her hamilelik kendine özgü sağlıkla gelsinde minislerjmiz çekeceğiz mecburen
Kızınız kaç yaşında benimde ilk çocuğum kız 5 yaşına girecek inşalalh 🥰

Benim tanıdığım erkek oğlak burçları çok cimri 😃Kadınlar sakin ama çok inatçı
Ay eşim oğlak bazı huyları yavaş olması miy miy beni sinir ediyor cimri evet kesinlikle inadı allahm akıllara zarar inşallah 20si sonrasında doğum olurda kova olur diyenlerdenjm ben 😀

Back