- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
- 158
2bucuk yaşında teyzesi şuan acayip aktif fazlası ile hareketli ona yetişmeye çalışırken belkide yorgunluk dinlenememekten bu sekilde oluyorumdurKızınız kaç yaşında benimde ilk çocuğum kız 5 yaşına girecek inşalalh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2bucuk yaşında teyzesi şuan acayip aktif fazlası ile hareketli ona yetişmeye çalışırken belkide yorgunluk dinlenememekten bu sekilde oluyorumdurKızınız kaç yaşında benimde ilk çocuğum kız 5 yaşına girecek inşalalh
Soran, ilgilenen herkese cok tesekkur ederim. Ben de simdi dondum acilden. Cok sukur bebek iyi kalp atisi normal ama doktor cok ilginc bir sey soyledi bana yumurtaliginda kist var 2.5 cm lekelenme ondan geliyor doktorunuz size soylemedi mi dedi! Ben sok!. Bebege bir zarari yokmus kendiliginden erir dedi. Ya nasil oluyor, iki ayri doktora gittim son 3-4 haftadir onlarin gormedigini bu doktor nasil gordi! Bana da gosterdi hatta! Yani anlamiyorum. Sanirim 4. Doktora da gidicem teyit icin bu nasil is anlamadim! Benzer bir sey yasayan varsa paylasirsa tecrubesini sevinirim. Tekrar tesekkur ederim ilgilenenlere herkese. Allah hepimizin bebislerimizi Ocak 2022'mizde kucagimiza almamizi nasib etsin saglik ve huzurla
Aynen sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun kız erkek ne farkederÇin takvimini bnde yaptım kız çıktı. Birde japon ve rus takvimi var onlarda da erkek çıktı. Hangisine inanayım
Sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet hiç önemli değil
Maşallah Canım Allah bağışlasın ilk çocuğunun da zor dönemleri yoruyordur seni bir sene sonra çok daha rahatlayacak inşallah çok ara vermemekle iyi yapmışsın bence ben pişmanım mesela şu an 1 yaşında olsaydı keşke2bucuk yaşında teyzesi şuan acayip aktif fazlası ile hareketli ona yetişmeye çalışırken belkide yorgunluk dinlenememekten bu sekilde oluyorumdur
Onu bilmiyorum usg resmini karnıma koyduğumda kese sağ tarafta duruyor cinsiyete göre fark ediyormu bilmiyorumYaaa olabilir bakalım , şu ramzi teoriside varmış ona baktınızmı, plasentanın yönüne göre cinsiyet tahmin ediyorlar, tutan da çok varmış
amanın ben sezeryan doğum yapacağım ona göre alayım tarihi kova olsun o zamanAnnem kova Burcu benim dünyada en çok sevdiğim insan annem olduğu için kova Burcu çok özel benim içinAy eşim oğlak bazı huyları yavaş olması miy miy beni sinir ediyor cimri evet kesinlikle inadı allahm akıllara zarar inşallah 20si sonrasında doğum olurda kova olur diyenlerdenjm ben
Canım sende kalp atışı duymadın henüz değil miNormal canım benimde öyle oldu
Bakalım heyecanla bekliyorum 7. HaftayıBenim 7.haftada yoğunlaştı bulantım. Daha erken bekle sen
Ben de bekliyorum bulantıların başlarsa bu heyecan yerini neye bırakacakBakalım heyecanla bekliyorum 7. Haftayı
Bulantılar izin vermiyor ki aşerelim biz de.Kızlar canınız ne çekiyor ben hamile olduğumu Canım yeşil erik isteyince farkedip test yaptım hayatta sevmem yeşil erik yemem gece rüyamda sabaha kadar yeşil erik yedim uyandım manava koştum Bu hafta da çilek istiyor Canım
Allah yardımcınız olsun Benim aşerme ilkinde bir kez olmuştu bunda çok belirgin yeşil eril istedi Canım hiç sevmem normaldeBulantılar izin vermiyor ki aşerelim biz de.
Bulantı olayı zor ya kilo kaybı oldu muBulantılar izin vermiyor ki aşerelim biz de.
Canım sen tam kaç haftalıksın ?Bakın bakalım benimkine ilk olunca merak etmiyor değilim cinsiyeti sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez ama çoook merak ediyorum
Yok zorla yiyorum ben midem bulana bulana. Sonra geçiyor gün boyu bi daha olacak diye atıştırıyorum. Kilo almadım da vermedim de. Sen kaç haftalıksın bu arada yeni galibaBulantı olayı zor ya kilo kaybı oldu mu
Ay bilemedim ki anlayamadım su görsele gore anlayabilen var miBakın bakalım benimkine ilk olunca merak etmiyor değilim cinsiyeti sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez ama çoook merak ediyorum
Ay yaydan güzel burç mu varBenim de annem oğlak burcu, çok sakin, kurallara uyan, disiplinli, mantıklı, tutumlu birisi ama biraz taktı mı takıyor birşeylere bana çok duygusal gelmiyor. ben aslan olarak orta halli anlaşıyorum. Tanıdığım oğlak burçlarının bi karizması var mesela.
ama erken doğurursam yay olacak ve hiç istemiyorum