• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Soran, ilgilenen herkese cok tesekkur ederim. Ben de simdi dondum acilden. Cok sukur bebek iyi kalp atisi normal ama doktor cok ilginc bir sey soyledi bana yumurtaliginda kist var 2.5 cm lekelenme ondan geliyor doktorunuz size soylemedi mi dedi! Ben sok!. Bebege bir zarari yokmus kendiliginden erir dedi. Ya nasil oluyor, iki ayri doktora gittim son 3-4 haftadir onlarin gormedigini bu doktor nasil gordi! Bana da gosterdi hatta! Yani anlamiyorum. Sanirim 4. Doktora da gidicem teyit icin bu nasil is anlamadim! Benzer bir sey yasayan varsa paylasirsa tecrubesini sevinirim. Tekrar tesekkur ederim ilgilenenlere herkese. Allah hepimizin bebislerimizi Ocak 2022'mizde kucagimiza almamizi nasib etsin saglik ve huzurla🍀🍀

Çok çok gecmis olsun canım çok sevindim bebeğine bisey olmamasına valla doktorun dediginede bende şaşırdım nasıl oluyo bu anlamadım yani diğer 2 doktor nasıl göremesinki

2bucuk yaşında teyzesi şuan acayip aktif fazlası ile hareketli ona yetişmeye çalışırken belkide yorgunluk dinlenememekten bu sekilde oluyorumdur
Maşallah Canım Allah bağışlasın 🥰ilk çocuğunun da zor dönemleri yoruyordur seni bir sene sonra çok daha rahatlayacak inşallah çok ara vermemekle iyi yapmışsın bence ben pişmanım mesela şu an 1 yaşında olsaydı keşke

Cinsiyeti merak ediyoruz ama ortaya atılan bilimsel olmayan plasenta yönü, Çin takvimi gibi şeylere inanmıyorum. Zaten iki cinsiyet var %50 ihtimal. tuttuğunda aaa ne kadar doğru deniliyor😀. Oyun için bakılmasında sakınca yok bence de . Ama bilimsel değil.

Sadece yumurtlama döneminden 2-3 gün önce ilişki olduysa kız bebek olma ihtimali daha yüksek. Bu da x kromozomu taşıyan spermlerin, y kromozomu taşıyanlara göre daha uzun süre hayatta kalmasıyla alakalı. Y kromozomu taşıyanlar daha hızlı yumurtlama gününde ya da 1 gün önce ilişki olduğunda erkek olma ihtimali artıyor.

Yaaa olabilir bakalım 😍, şu ramzi teoriside varmış ona baktınızmı, plasentanın yönüne göre cinsiyet tahmin ediyorlar, tutan da çok varmış
Onu bilmiyorum usg resmini karnıma koyduğumda kese sağ tarafta duruyor cinsiyete göre fark ediyormu bilmiyorum

Ay eşim oğlak bazı huyları yavaş olması miy miy beni sinir ediyor cimri evet kesinlikle inadı allahm akıllara zarar inşallah 20si sonrasında doğum olurda kova olur diyenlerdenjm ben 😀
amanın ben sezeryan doğum yapacağım ona göre alayım tarihi kova olsun o zaman😂Annem kova Burcu benim dünyada en çok sevdiğim insan annem olduğu için kova Burcu çok özel benim için

Bakın bakalım benimkine ilk olunca merak etmiyor değilim cinsiyeti sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez ama çoook merak ediyorum 🙈🤗

Eklentiler

• 16229775023891250001376631358539.jpg
    16229775023891250001376631358539.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 45
Benim de annem oğlak burcu, çok sakin, kurallara uyan, disiplinli, mantıklı, tutumlu birisi 😄 ama biraz taktı mı takıyor birşeylere 😄 bana çok duygusal gelmiyor. ben aslan olarak orta halli anlaşıyorum. Tanıdığım oğlak burçlarının bi karizması var mesela.
ama erken doğurursam yay olacak ve hiç istemiyorum 😂

Kızlar canınız ne çekiyor ben hamile olduğumu Canım yeşil erik isteyince farkedip test yaptım hayatta sevmem yeşil erik yemem gece rüyamda sabaha kadar yeşil erik yedim uyandım manava koştum 😃Bu hafta da çilek istiyor Canım

Kızlar canınız ne çekiyor ben hamile olduğumu Canım yeşil erik isteyince farkedip test yaptım hayatta sevmem yeşil erik yemem gece rüyamda sabaha kadar yeşil erik yedim uyandım manava koştum 😃Bu hafta da çilek istiyor Canım
Bulantılar izin vermiyor ki aşerelim biz de. 😔

Bakın bakalım benimkine ilk olunca merak etmiyor değilim cinsiyeti sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez ama çoook merak ediyorum 🙈🤗
Ay bilemedim ki anlayamadım su görsele gore anlayabilen var mi

Eklentiler

• 8F825B05-CF42-42AD-8E52-72D300886CFC.jpeg
    8F825B05-CF42-42AD-8E52-72D300886CFC.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 60
A
Benim de annem oğlak burcu, çok sakin, kurallara uyan, disiplinli, mantıklı, tutumlu birisi 😄 ama biraz taktı mı takıyor birşeylere 😄 bana çok duygusal gelmiyor. ben aslan olarak orta halli anlaşıyorum. Tanıdığım oğlak burçlarının bi karizması var mesela.
ama erken doğurursam yay olacak ve hiç istemiyorum 😂
Ay yaydan güzel burç mu var 🤪
Ben hep yay ya da kova olsun istiyordum ama ikisinin ortası olacak 🤣
Kızım yay burcu kıpır kıpır, hiç yerinde durmaz, meraklı, hemen öğrenir 😍

Back