• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar çok sağolun çok korktum acile gittim baktı ultrasonla kalbi atıyor mu dedim atıyor dedi düşük belirtisi olabilir bunun da tek çaresi prpgesteron takviyesi dedi zaten iğne vurunuyosun yapcak bişey yok istirahat et dedi işten izin alıcam bir süre yatak istirahati pazrtesi de kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek akıntı şeklinde gelmişti şimdi yok çok şükür ama kahverengi değil kırmızı görünce şok oldm ağlamamak için zor tutuyom kendimi ona zarar gelmesin diye
Cok gecmis olsun Elif! Cok sevindim bebegin iyi olmasina cok sukur

Soran, ilgilenen herkese cok tesekkur ederim. Ben de simdi dondum acilden. Cok sukur bebek iyi kalp atisi normal ama doktor cok ilginc bir sey soyledi bana yumurtaliginda kist var 2.5 cm lekelenme ondan geliyor doktorunuz size soylemedi mi dedi! Ben sok!. Bebege bir zarari yokmus kendiliginden erir dedi. Ya nasil oluyor, iki ayri doktora gittim son 3-4 haftadir onlarin gormedigini bu doktor nasil gordi! Bana da gosterdi hatta! Yani anlamiyorum. Sanirim 4. Doktora da gidicem teyit icin bu nasil is anlamadim! Benzer bir sey yasayan varsa paylasirsa tecrubesini sevinirim. Tekrar tesekkur ederim ilgilenenlere herkese. Allah hepimizin bebislerimizi Ocak 2022'mizde kucagimiza almamizi nasib etsin saglik ve huzurla🍀🍀

Gece wcye kalktim peceteye leke seklinde kananam geldi. Sabah nasil olacak bilmiyorum. Haftalardir yoktu neyin nesi bu simdi...Yarin pazar doktoruma gidemem mecbur acilden.
Çok korkuyorum ya lekelenme şeklinde kanamam oldu acile geldim şimdi doktoru bekliyorum dua edin kalp atışını da gördük ya bişey olmasın
ben de geçen hafta bugün yaşadım tam 9.haftayı bitirip 10.haftaya girmişken, cidden şok oluyor insan. Ama progestan ile hemen durdurduk. Ben ilk acile gittim pazar olduğu için, çok negatif bi doktordu can sıktı, ama sonra kendi doktoruma gittiğimde progestana devam et, istirahat et dedi. 1 haftadır iş yapmıyorum gelmedi çok şükür sanırım yormuşum kendimi kanama geldiği hafta farkında olmadan.

Kızlar bugün birden bire kanamam oldu . İç çamaşırım kırmızı kan oldu . Acile geldik doktor olmadığı için daha yorumu yapılmadı ama kanamam hala devam ediyor. Nedir sizce düşük mü yapıyorum
Canim cok gecmis olsun. Ultrasona girince belli oluyor. Benzerini gece yasadim az once geldim doktordan. Bugun neden boyle oldu ucuncu kanama haberi Allah sifa versin insallah hersey yolundadir.🍀🍀

Kızlar çok sağolun çok korktum acile gittim baktı ultrasonla kalbi atıyor mu dedim atıyor dedi düşük belirtisi olabilir bunun da tek çaresi prpgesteron takviyesi dedi zaten iğne vurunuyosun yapcak bişey yok istirahat et dedi işten izin alıcam bir süre yatak istirahati pazrtesi de kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek akıntı şeklinde gelmişti şimdi yok çok şükür ama kahverengi değil kırmızı görünce şok oldm ağlamamak için zor tutuyom kendimi ona zarar gelmesin diye
Çok geçmiş olsun canım. Tekrarlamaz inşallah. Doktorda ilaç vermiş hem. Stres yapma sen içini ferah tutmaya çalış. Stres ve üzüntüde bebişlerimizi çok fazla etkiliyormuş.

Canim cok gecmis olsun. Ultrasona girince belli oluyor. Benzerini gece yasadim az once geldim doktordan. Bugun neden boyle oldu ucuncu kanama haberi Allah sifa versin insallah hersey yolundadir.🍀🍀
Çok teşekkür ederim, baya bir şekilde açık renk kırmızı kanamam var .şuan hastanede müşahade altındayım . Alttan muayene de ettiler orada da lekelenme şeklinde dedi . Ultrasona girmedim henüz

Kızlar bugün birden bire kanamam oldu . İç çamaşırım kırmızı kan oldu . Acile geldik doktor olmadığı için daha yorumu yapılmadı ama kanamam hala devam ediyor. Nedir sizce düşük mü yapıyorum
İnşaAllah düşük değildir ebeler yokmu muayene edecek

Cok geçmiş olsun insallah kötü birsey degildir 😔

Selam kızlar dondurulmuş çift embriyo transferi 9.günü beta değerim 437 doktorum 4 gün sonra tekrar baktır demişti 993 çıktı yüzde 60 artış oranının altında olduğu için endişeliyim. Değeri az artıp sonuç alan var mı ?
Canm şuan durumun nedir gebeliğin nasıl benimde değerim başta iyiydi şimdi yavaşladı korkuyorum 😔

Canım kızlar noluyor yaaa hepınızın haberını uzuntu ve endıse ıle okudum. Dualarım sızınle ınsallah yasayacagınız butun korku bukadardır cabuk gecer:(
Saron benım dr sol yumurtalıgımda 3.5 cm kıst var sukur bır sorun yasamadım dr lar da bır sey olur demedıler zaten tup brnrk yontemı ıle hamıle kaldım tehlıkelı olsa baslamazdı sanırım tedavıye. Insallah sen de sorun yasamazsın canım

Soran, ilgilenen herkese cok tesekkur ederim. Ben de simdi dondum acilden. Cok sukur bebek iyi kalp atisi normal ama doktor cok ilginc bir sey soyledi bana yumurtaliginda kist var 2.5 cm lekelenme ondan geliyor doktorunuz size soylemedi mi dedi! Ben sok!. Bebege bir zarari yokmus kendiliginden erir dedi. Ya nasil oluyor, iki ayri doktora gittim son 3-4 haftadir onlarin gormedigini bu doktor nasil gordi! Bana da gosterdi hatta! Yani anlamiyorum. Sanirim 4. Doktora da gidicem teyit icin bu nasil is anlamadim! Benzer bir sey yasayan varsa paylasirsa tecrubesini sevinirim. Tekrar tesekkur ederim ilgilenenlere herkese. Allah hepimizin bebislerimizi Ocak 2022'mizde kucagimiza almamizi nasib etsin saglik ve huzurla🍀🍀
Oğlumda benimde kistim vardı ama kese büyüdükce eriyip gitti. Belki ondan dememişlerdir önemsenecek birşey değildir diye 🤷🏻‍♀️ Bilemedim. Ama söyleselerdi bu kadar stres olmazdın. Valla doktorlarda bi tuhaf. Son zamanlarda İnsanlıkta bi tuhaf 😅

Arkadaşlar size bir sorum olacak, ilk günlerde bebek yerleşirken adet sancısı gibi yerleşme ağrıları oluyor ya benim yok denecek kadar azaldı bu normal mi? İki üç gün sonra kalbini dinlemeye gidicez ama ağrıların neredeyse sıfırlanması beni gerdi acaba ikinci gebelik olduğu için mi azaldı yoksa bir yerden sonra sizde de azaldı mı?
İlk başlarda bende de adet ağrılarından bi hayli vardı. Şimdi yok ağrı falan. Ani hareket ettiğimde biraz kasıklarım da düğümlenme hissediyorum o kadar

Ben baktım kız gösteriyor 😊İlk hamileliğimde doğru çıkmıştı bunda bakalım 🤔
Çin takvimini bnde yaptım kız çıktı. Birde japon ve rus takvimi var onlarda da erkek çıktı. Hangisine inanayım😂😂
Sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet hiç önemli değil🤗🙏🏻

Arkadaşlar size bir sorum olacak, ilk günlerde bebek yerleşirken adet sancısı gibi yerleşme ağrıları oluyor ya benim yok denecek kadar azaldı bu normal mi? İki üç gün sonra kalbini dinlemeye gidicez ama ağrıların neredeyse sıfırlanması beni gerdi acaba ikinci gebelik olduğu için mi azaldı yoksa bir yerden sonra sizde de azaldı mı?
Bulantı baş dönmesi halsizlik vs varmı

Oğlumda benimde kistim vardı ama kese büyüdükce eriyip gitti. Belki ondan dememişlerdir önemsenecek birşey değildir diye 🤷🏻‍♀️ Bilemedim. Ama söyleselerdi bu kadar stres olmazdın. Valla doktorlarda bi tuhaf. Son zamanlarda İnsanlıkta bi tuhaf 😅
Gercekten oyle kime guvenecegimizi sasirdik.. yarin yine kendi doktoruma gidecegim icime sinmiyor boyle

Back