• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Saron ve Elif ne durumdasınız kızlar? Insallah dogru tedaviyle sıfa bulursunuz. Haber verın nolur dualarım sızınle... Hepımız vaktnde saglıkla alırız yavrularımızı kucagımıza ınsallah
Sagol cnm. Ben gozlerim acik sabahin olmasini bekliyorum. Wcye gitmeye korkuyorum..

Çok korkuyorum ya lekelenme şeklinde kanamam oldu acile geldim şimdi doktoru bekliyorum dua edin kalp atışını da gördük ya bişey olmasın
Gece ayni ayni yasadim. Artik boyle seyler olmaz derken senin de msjini gordum. Insallah sen de bebek de iyisinizdir. Ben de sabahi bekliyorum acile gidicem

Benim ki tüp bebek olduğu icin hesaplayamıyorum 😂 döllenme tarihini baz alırsak erkek çıkıyor ama 9 tane embriyom var hepsi mi erkek yani. Biraz saçma açıkçası 😂

Tüp bebek ile bebek sahibi olan tanıdıklarımin hepsinin kızı oldu 😂😂😂 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kızlar ne yaptınız? E Elif0614 Saron Saron haber edin gelişme oldukça

Tüp bebek ile bebek sahibi olan tanıdıklarımin hepsinin kızı oldu 😂😂😂 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kızlar ne yaptınız? E Elif0614 Saron Saron haber edin gelişme oldukça
Ay hadi insallah hayırlı sağlıklı olsun da hiç önemli değil 😍 ama insan yine de merak ediyo tabi sırada kalp atışı var 😍

Kızlar 😀 rüyasında bebek gören oldu mu cinsiyetini yani. İnanıyormusunuz buna? Ben oğlumda görmüştüm tıpkı gördüğüm gibi doğmuştu. Bunuda gördüm. Şimdi içimde bi mutluluk var ki anlatamam yani 🙈
Ben dün gece erkek çocuğu gördüm rüyamda ama eltim doğum yapacak Çarşamba günü oğlu oluyor ikinci oğlu kucağıma aliyorum ay nekadr da abisine benziyor maşallah ne tatlı tombiş kurban olurum seni verene ne güzelsin diyorum bebek gülüyor bu nasıl gülüyor diyorum uyaniyorum nasıp kısmet sağlıkla gelsinler de çin takvimine gelince ben pek inanmıyorum kızımda tutmadı birde yumurtlamaya göre bakılması gerektiği aslında söyleniyor son adete göre bakarsam erkek yumurtlamaya göre bakarsam kız bakalım ne olacak

Kızlar 😀 rüyasında bebek gören oldu mu cinsiyetini yani. İnanıyormusunuz buna? Ben oğlumda görmüştüm tıpkı gördüğüm gibi doğmuştu. Bunuda gördüm. Şimdi içimde bi mutluluk var ki anlatamam yani 🙈
Rüyamda geçen gün ultrasondan gördüm bebeğimi. 😊 ultrasondan bakılıyormusum çok net görünüyor ama yanakları tombiş tombiş dudaklarını büzmüş kız dı galiba rüyamda 😂 daha gerçeğini göremedim hayırlı sağlıklı olsunda 😍

Aaa bu gece bende gördüm vallahi 🙈

Kızlar bnde bsey sorcam kasıklarım ağrımaya başladı durup dururken batma var şiddetli otururken anı birden acı oluyor normal mi bu

Ben ptesi gününe randevum var çok endişeliyim inşallah sağlıklı bir gebelik ilerliyordur

😀😀😀 Ayy bnde güldüm çok iyi tam kızım o koltuktan o koltuğa atlıyor sandalyeleri ters çevirip parkur yapıyor içinden geçiyor

Kızlar mide bulantısından maf oldum bnm gibi olan yok sanırım gecenin bu saati uykumdan uyandım bulantiya istifra etmemek için kndimi zor tutuyorum ne iyi gelir bu duruma lütfen yardımcı olun
Ben varım bazen kafamı hiç kaldıramıyorum uyurken alttaki komşunun yemek kokusuna uyanıyorum öğürmektek boğazım yara oldu. Allahım eşimden tiksindirme beni diye dua ediyorum sigara içiyor bende kokusuna tahammül edemiyorum 😁🙈

Ben dün gece erkek çocuğu gördüm rüyamda ama eltim doğum yapacak Çarşamba günü oğlu oluyor ikinci oğlu kucağıma aliyorum ay nekadr da abisine benziyor maşallah ne tatlı tombiş kurban olurum seni verene ne güzelsin diyorum bebek gülüyor bu nasıl gülüyor diyorum uyaniyorum nasıp kısmet sağlıkla gelsinler de çin takvimine gelince ben pek inanmıyorum kızımda tutmadı birde yumurtlamaya göre bakılması gerektiği aslında söyleniyor son adete göre bakarsam erkek yumurtlamaya göre bakarsam kız bakalım ne olacak

Rüyamda geçen gün ultrasondan gördüm bebeğimi. 😊 ultrasondan bakılıyormusum çok net görünüyor ama yanakları tombiş tombiş dudaklarını büzmüş kız dı galiba rüyamda 😂 daha gerçeğini göremedim hayırlı sağlıklı olsunda 😍

Aaa bu gece bende gördüm vallahi 🙈
Hadi hayırlısı 😆 ben hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda bi komşumu gördüm karnı burnunda erkek mi kız mı diye sordum erkek dedi sonra o komşumu aradım hamilemisin diye yok dedi öğrenincede dedim herhalde kendimi gördüm. Dünde kız gördüm eşimin kucağına veriyorum 😆 doktorada gitmedim henüz diyorum Allah Allah ikiz mi ki acep 😂😂 ailede felan ikizde yok dalgasına diyorum ama Allahın işi olur mu olur 😀

Kızlar çok sağolun çok korktum acile gittim baktı ultrasonla kalbi atıyor mu dedim atıyor dedi düşük belirtisi olabilir bunun da tek çaresi prpgesteron takviyesi dedi zaten iğne vurunuyosun yapcak bişey yok istirahat et dedi işten izin alıcam bir süre yatak istirahati pazrtesi de kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek akıntı şeklinde gelmişti şimdi yok çok şükür ama kahverengi değil kırmızı görünce şok oldm ağlamamak için zor tutuyom kendimi ona zarar gelmesin diye

Ben cinsiyeti değil de renk olarak gördüm bakalım doğru çıkacak mı ? Doğru çıkarsa kız olacak pembe pembe zibinlar asmışım balkona 😂😂😂

Kızlar çok sağolun çok korktum acile gittim baktı ultrasonla kalbi atıyor mu dedim atıyor dedi düşük belirtisi olabilir bunun da tek çaresi prpgesteron takviyesi dedi zaten iğne vurunuyosun yapcak bişey yok istirahat et dedi işten izin alıcam bir süre yatak istirahati pazrtesi de kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek akıntı şeklinde gelmişti şimdi yok çok şükür ama kahverengi değil kırmızı görünce şok oldm ağlamamak için zor tutuyom kendimi ona zarar gelmesin diye

Çok geçmiş olsun bazen kırmızılar bile tehlike yaratmıyor ama dinlen mutlaka . Çok geçmiş olsun tekrarını yaşamaman dileğiyle 🙏

Canım gelmıs gecmıs olsun ınsallah okadar saglıklı hamılelık gecırısın kı unutursun bu yasadııklarını

Back