Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de ilkine gore farkli ilerliyor. Ayaktayken basim donuyor, cabuk yoruluyorum, daha cok uyuyorum gibi gibi..Kanama, ates, siddtli agri olmadigi surece hrr sey normal sanirim.
Arkadaşlar size bir sorum olacak, ilk günlerde bebek yerleşirken adet sancısı gibi yerleşme ağrıları oluyor ya benim yok denecek kadar azaldı bu normal mi? İki üç gün sonra kalbini dinlemeye gidicez ama ağrıların neredeyse sıfırlanması beni gerdi acaba ikinci gebelik olduğu için mi azaldı yoksa bir yerden sonra sizde de azaldı mı?
Bende de aynısı şuan korkma bişey olmuyor perşembe ultrasona girdim tekrar sorun yoktu gün içersinde 3-5 kere oluyordu şuan yok tabi öyle bi kasılma olmuyor
Gece wcye kalktim peceteye leke seklinde kananam geldi. Sabah nasil olacak bilmiyorum. Haftalardir yoktu neyin nesi bu simdi...Yarin pazar doktoruma gidemem mecbur acilden.
Gece wcye kalktim peceteye leke seklinde kananam geldi. Sabah nasil olacak bilmiyorum. Haftalardir yoktu neyin nesi bu simdi...Yarin pazar doktoruma gidemem mecbur acilden.
Insallah. Ilk.gebeligimde boyle seyler hic yasamadim. Dumduz bir hamilelik gecirmistim. Boyle.seyler olunca geriliyorum.. Insallah her sey yolundadir..yarin acile nasil gidicem ben yasak var.
Insallah. Ilk.gebeligimde boyle seyler hic yasamadim. Dumduz bir hamilelik gecirmistim. Boyle.seyler olunca geriliyorum.. Insallah her sey yolundadir..yarin acile nasil gidicem ben yasak var.