• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim de ilkine gore farkli ilerliyor. Ayaktayken basim donuyor, cabuk yoruluyorum, daha cok uyuyorum gibi gibi..Kanama, ates, siddtli agri olmadigi surece hrr sey normal sanirim.👍
Ay inş canım ya gayet umarsız başlamıştı hamileliğim ama doktora gitme aralıkları açıldıkça korkular başladı
Bende hiç olmadı canım
bunu duymam da iyi oldu zaten herkesin belirtisi farklı olabilirmiş içime biraz su serpildi herşeyden nem kapar oldum
5-6 haftalarda kasıklarımda sancı oluyordu. Şu an öyle sancılarım yok.
valla içimi rahatlattınız arkadaşlar sağolun böyle şeyleri kıstas almamak lazım ama elimde olmadan kaygılandım iyi ki yazmışım baya iyi geldi

Arkadaşlar size bir sorum olacak, ilk günlerde bebek yerleşirken adet sancısı gibi yerleşme ağrıları oluyor ya benim yok denecek kadar azaldı bu normal mi? İki üç gün sonra kalbini dinlemeye gidicez ama ağrıların neredeyse sıfırlanması beni gerdi acaba ikinci gebelik olduğu için mi azaldı yoksa bir yerden sonra sizde de azaldı mı?
Bende de aynısı şuan korkma bişey olmuyor perşembe ultrasona girdim tekrar sorun yoktu gün içersinde 3-5 kere oluyordu şuan yok tabi öyle bi kasılma olmuyor

Çok korkuyorum ya lekelenme şeklinde kanamam oldu acile geldim şimdi doktoru bekliyorum dua edin kalp atışını da gördük ya bişey olmasın
Cok geçmiş olsun. Kırmızı renkli miydi? İcini ferah tut. Bizi de habersiz birakma insallah kotu birsey yoktur

Gece wcye kalktim peceteye leke seklinde kananam geldi. Sabah nasil olacak bilmiyorum. Haftalardir yoktu neyin nesi bu simdi...Yarin pazar doktoruma gidemem mecbur acilden.

Gece wcye kalktim peceteye leke seklinde kananam geldi. Sabah nasil olacak bilmiyorum. Haftalardir yoktu neyin nesi bu simdi...Yarin pazar doktoruma gidemem mecbur acilden.
Yaa inşaallah önemli bir şey değildir içini ferah tut. Biliyosun hamilelikte kanamaların çok azı olumsuz belirti. Progestan kullanıyodun değil mi

Muhtemelen normal lekelenmelerdendir progestan başlatır doktor. Korkacak bir şey yok bence. Benim kanamam lekelenmem hiç yok ama yine de kullanıyorum.
Insallah. Ilk.gebeligimde boyle seyler hic yasamadim. Dumduz bir hamilelik gecirmistim. Boyle.seyler olunca geriliyorum.. Insallah her sey yolundadir..yarin acile nasil gidicem ben yasak var.

Insallah. Ilk.gebeligimde boyle seyler hic yasamadim. Dumduz bir hamilelik gecirmistim. Boyle.seyler olunca geriliyorum.. Insallah her sey yolundadir..yarin acile nasil gidicem ben yasak var.
Sonuçta acil canım. Yasak olsa da gidebilirsin. Daha önce gitmiştim ben. Kontrol noktasında hastaneye gidiyorum dersin bir şey demezler.

Saron ve Elif ne durumdasınız kızlar? Insallah dogru tedaviyle sıfa bulursunuz. Haber verın nolur dualarım sızınle... Hepımız vaktnde saglıkla alırız yavrularımızı kucagımıza ınsallah

Back