• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
Merhaba,
14. haftadayız doktorum net bir cinsiyet tahmini söylemedi ikizlerime ben bir erkek bir kız hissediyorum sizin yorumlarınız ne çok merak ediyorum🙏

Eklentiler

• c1e059f1-82f1-4496-a1b7-d66261dd4e27.webp
    c1e059f1-82f1-4496-a1b7-d66261dd4e27.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_3117.webp
    IMG_3117.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 30
Kızlarrrrr günaydın, çıktık biz kontrolden. Doktor büyük ihtimalle kız dedi 😍 16. Haftada netleşir dedi ama o açıya bakarak kız dedi. şaşırmadım desem yalan olur hep erkekmiş gibi gelmişti. Sağlıklı olsunlar hiç önemli değil

Kızlarrrrr günaydın, çıktık biz kontrolden. Doktor büyük ihtimalle kız dedi 😍 16. Haftada netleşir dedi ama o açıya bakarak kız dedi. şaşırmadım desem yalan olur hep erkekmiş gibi gelmişti. Sağlıklı olsunlar hiç önemli değil
Belirtileriniz nasıldı kız bebek hurafelerine uyuyor muydu☺️

Aynen öyle canım ama bu bebikomun çok zor açı olarak anlayamadım hep dedim kesin tahmin ederim diye ama yok 😅😂
Belki kızdır 😁 benimde 11 haftalıkken videosu var esim cekmis muayenede. Doktorun bacakları burda dediği yerde bişey görünmüyor erken daha dedi bilmiyorum 🤷‍♀️

Hayırlı olsun canım😍 Sağlıkla gelsin prenses🌸💕

Neyseki grupta kız bebişte çok herkes erkek senesi deyip korkutuyor 😂 sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Hayırlısı olsun canim ne güzel yaa sağlıkla gelsin prenses😍

Kızlar 13+5 teyim bakar mısınız doktoe büyük ihtimalle kız dedi çıkıntı göremedi

Eklentiler

• IMG_8811.webp
    IMG_8811.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_8812.webp
    IMG_8812.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 20
Devlete gidiyorum canim 2 gebelikte özele gidip ozelde dogum yapmıştım kizimi 14 haftalikken oğlumu 13 haftalikken ogrenmistim🙃 bu bize surpriz oldu eşimle maddi sknti yaşamayalım diye devlete gitmeye karar verdik ondan cinsiyet icin bi kere gideyim dedim ama kabul etmiyor böyle anlasmadik ama diye mecbur bekleyeceğim o yuzden😅
Özeller aldı başını gidiyor canım haksızda sayılmaz eşin ben antalyada yaşıyorum geçen ay hem oğlumun 1 yaş kontrolü vardı birlikte gidelim dedik 10 binden fazla para ödedik tahliller falan yapıldı Allah herkese kolaylık versin imkanı olmayanlarıda iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah 🤲🥰

Kızlar günaydın ben bir prenses dünyaya getirecekmişim
Gözünüz aydın kızlar sağlık sıhatle doğsunlar bahtları açık olsun prenseslerin 🤲🌸😍

Hayırlı günler kızlar 🌸💜

Merhaba herkese,

Herkesin hamileliği yolundadır umarım, benim de 16. haftaya yaklaştım ama karnımda hep bi sancı var, sürekli soldan veya sağdan, değişik bi batma hissi, daha önce hiç bilmediğim türden bi sancı, bi an oluuyor, geçiyor, yeniden oluyor, doktor bir sıkıntı görmedi, büyümeye çalışırken olur dedi, bunu yaşayan var mıdır?

Özeller aldı başını gidiyor canım haksızda sayılmaz eşin ben antalyada yaşıyorum geçen ay hem oğlumun 1 yaş kontrolü vardı birlikte gidelim dedik 10 binden fazla para ödedik tahliller falan yapıldı Allah herkese kolaylık versin imkanı olmayanlarıda iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah 🤲🥰
Öyle canım valla ben kızımın hep özele götürmüştüm oğlumda 6 aya kadar ozel sonra devlete götürüyorum inan ki boşuna vermişim dedim onca parayı hem tahlilleri yapılıyor hemde güzel kapsamlı bi şekilde rutin kontrolleri yapılıyor bende izmirdeyim canim büyüksehirde olmanın avantajı bu sanırım devlet hastanesinin seçeneği de fazla ama iyi doktor bulmak zor şükür ki cocuk doktoru buldum 🙏 umarım dogumda da ovdukleri kadar vardır yorumlara göre gittim çünkü ikili konusunda anlaşamadık ama gorcez😂

Saglikla gelsin prensesler 🩷😍🌼

Back
X