• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
değerim iki katı artmadı ve biranda düşüşe geçti ve az miktarda kanama lekelenme devam ediyor bu şekilde ama çok yıprandım çok ağladım şimdi herşeye alışıyor insan kendimi toparlamaya çalışıyorum
Canım ben de bir süre önce kimyasal geçirmiştim. Üzülmemek elde değil ama sonra bunun ne kadar yaygın olduğunu öğrendim ve kadınların çoğu kimsayal geçirdiğini fark etmiyormuş bile. Biz erken testlerle durumun farkına varıyoruz, genelde kadınlar adetleri bir hafta gecikti sanıyor. Ve tutunamadıysa düşmesi gereken bir yapıdadır muhtemelen. İnş tez zamanda atlatıp yeniden daha güzel bir süreçle başlar ve tamamlarsın🙏🏼🤗

1000040188.webp

Kızlar folik asit olarak ne kullanıyosunuz
Folbiol kullanıyorum ben canım

Kızlar merhaba size kötü haberlerle geldim 😔 değerim bir gün arayla 444 den 166 ya düştü kimyasal gebelik dediler evde kanamamın gelmesini bekliyorum
Canım çok üzgünüm 😞 en doğru zamanda en güzeli seni bulsun inşallah gönülden diliyorum dualarım seninle 🙏

Kizlar bende birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı.cok değişik bir hamilelik geçiriyorum.😔 Acil doktoru bana penfloks 500 verdi antibiyotik kullanmalı mıyım yoksa pazartesi kendi dr kontrole gidene kadar kalsın mi. Ne kadar cocgmunuzun olduğunun bir önemi yok hamilelik çok değişik bir dururm her biri farklı oluyor. Tecrübeliyim dediğim an bilmediğim o kadar çok şey yasadim ki bu hamileligimde bakalım sağlıkla ilerlesin İnsaAllah hepimizinki
Bence kendi doktoruna mutlaka danış canım nedense ben acil doktorlarına pek güvenemiyorum

Kızlar bu arada ben bu folikasiti kullanıyorum doktorum cok iyi bi folikasit dedi, sizde kendi doktorunuza sorabilirsiniz isterseniz önerirse, benimki önerdi diye sizede söyliyim dedm🙏🏻♥️

Eklentiler

• c11bfcb2-d72c-49dd-8a3d-e3a9ed69627c.webp
    c11bfcb2-d72c-49dd-8a3d-e3a9ed69627c.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar merhaba size kötü haberlerle geldim 😔 değerim bir gün arayla 444 den 166 ya düştü kimyasal gebelik dediler evde kanamamın gelmesini bekliyorum
Çok ğzgünüm..inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelsin beklediğin bebek canım🙏🏻

Benim kokulu değil geldiği anda bakıyorum beyaz çamaşırda sarıya dönüyor ağrı sancı da yok doktora da aynen böyle dedim ama ilaç yazdı
Benimde oluyorr, akıntı . Kokulu değil yanma idrarda kötü kokuda yok canm. Ama doktorum herhangi bir İlaç vermedi bol su dedi

Günaydın kızlar mutlu pazarlar bugün mide bulantısı ile uyandım biraz yatıyorum biraz ev işi yapıyorum kalktığım an kusacagm sanki

Progestan bulantı mı yapıyormuş? Ben 4 farklı doktora gittim ikisi günde 1 ikisi günde 2 dedi. Ben iki kez kullanıyorum ama ağız yoluyla alınınca yan etkisi çok oluyor ben kafamı kaldıramıyordum. Doktor vajinal almazsan lekeni geçirmez dedi öyle kullanmaya başladım daha iyiyim şimdi
Evet bulantı yapıyormuş. Benim de azaldı ama tamamen bitmiş değil hala bakalım :(

Back
X