• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çin takvimine inanmiyorum ama bende erkek gösteriyor.Fakat birlikte olduğumuz günler yumurtlama günlerinden oldukça uzakta o nedenle kız ihtimali yüksek bakalım 😂😂😂 merakla bekliyoruz sonucu
Ben şimdi baktım japon takvimine göre de erkek gösteriyor iki milletten hangisi haklı çıkacak bu konuda merak içindeyim 😂ama çinlilere hiç güvenim yok 🤣

Çin takvimine inanmiyorum ama bende erkek gösteriyor.Fakat birlikte olduğumuz günler yumurtlama günlerinden oldukça uzakta o nedenle kız ihtimali yüksek bakalım 😂😂😂 merakla bekliyoruz sonucu
Benim ki tüp bebek olduğu icin hesaplayamıyorum 😂 döllenme tarihini baz alırsak erkek çıkıyor ama 9 tane embriyom var hepsi mi erkek yani. Biraz saçma açıkçası 😂

Kaç hafta kaç günlükken gitmiş olacaksın canım hayırlı olsun insallah duyulur pıtpıt 😍
Canımm 8. Hafta olcak son adet tarihine göre hesaplamada ama doktorların hesaplamalarına göre 9. Hafta içide olabilir insallah duyarız ya çok heycanlıyım😍

Arkadaşlar size bir sorum olacak, ilk günlerde bebek yerleşirken adet sancısı gibi yerleşme ağrıları oluyor ya benim yok denecek kadar azaldı bu normal mi? İki üç gün sonra kalbini dinlemeye gidicez ama ağrıların neredeyse sıfırlanması beni gerdi acaba ikinci gebelik olduğu için mi azaldı yoksa bir yerden sonra sizde de azaldı mı?

Arkadaşlar size bir sorum olacak, ilk günlerde bebek yerleşirken adet sancısı gibi yerleşme ağrıları oluyor ya benim yok denecek kadar azaldı bu normal mi? İki üç gün sonra kalbini dinlemeye gidicez ama ağrıların neredeyse sıfırlanması beni gerdi acaba ikinci gebelik olduğu için mi azaldı yoksa bir yerden sonra sizde de azaldı mı?
Azaldi. Agri yok. hafif tiksinme var yemeklerden, mide kazinmasi, uyku gibi seyler var

Bulantiya mi iyi geliyor doktorum bulantı için ilaç çözüm yok kusmani engelleyebiliriz ilaçla dedi sadece çok şiddetli bulantılarım en ufak kokuda sırt üstü yatmamda bulantılarım tavan yapiyor

Kusma için değil dimi bulantı için verdi prilamdr ilacını ben doktorumla görüştüm bulantı için ilaç yok kusmani engelleyebiliriz ilaçla dedi bana da
İlacı içince bulantım olmuyor yemek yiyebiliyorum kusma da olmuyor bu sayede

anladım canım sağol bilgilendirdiğin için, benimde bulantı devam ediyor ama kasık ağrısı benimde yok denecek hale geldi ilkinde nasıldı hatırlamıyorum korktum bi an ama normali bu belki de
Benim de ilkine gore farkli ilerliyor. Ayaktayken basim donuyor, cabuk yoruluyorum, daha cok uyuyorum gibi gibi..Kanama, ates, siddtli agri olmadigi surece hrr sey normal sanirim.👍

Bende hiç olmadı canım

5-6 haftalarda kasıklarımda sancı oluyordu. Şu an öyle sancılarım yok.

Back