- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Ya düşündüm de cinsiyeti erkek belirliyor ama takvimde kadının doğum tarihini istiyor biraz garip geldi açıkcası çıkacak mı bakalım bakalımBenim ailemdede cok bakan tutan var bende baktım benimde kız cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya düşündüm de cinsiyeti erkek belirliyor ama takvimde kadının doğum tarihini istiyor biraz garip geldi açıkcası çıkacak mı bakalım bakalımBenim ailemdede cok bakan tutan var bende baktım benimde kız cıktı
Eve alınıyor mu ciddi misin kocam duyarsa kesin benden önce o alırEve usg cihazı alma hayallerin var mı senin de
Ben şimdi baktım japon takvimine göre de erkek gösteriyor iki milletten hangisi haklı çıkacak bu konuda merak içindeyim ama çinlilere hiç güvenim yokÇin takvimine inanmiyorum ama bende erkek gösteriyor.Fakat birlikte olduğumuz günler yumurtlama günlerinden oldukça uzakta o nedenle kız ihtimali yüksek bakalım merakla bekliyoruz sonucu
Kaç hafta kaç günlükken gitmiş olacaksın canım hayırlı olsun insallah duyulur pıtpıtEvet beeeen 15 hazirannnn
Eve alınanı yok ama hayal işte el doppleri var sadece istediğinde kalp atışlarını dinleyebildiğin bi cihazEve alınıyor mu ciddi misin kocam duyarsa kesin benden önce o alır
Benim ki tüp bebek olduğu icin hesaplayamıyorum döllenme tarihini baz alırsak erkek çıkıyor ama 9 tane embriyom var hepsi mi erkek yani. Biraz saçma açıkçasıÇin takvimine inanmiyorum ama bende erkek gösteriyor.Fakat birlikte olduğumuz günler yumurtlama günlerinden oldukça uzakta o nedenle kız ihtimali yüksek bakalım merakla bekliyoruz sonucu
Canımm 8. Hafta olcak son adet tarihine göre hesaplamada ama doktorların hesaplamalarına göre 9. Hafta içide olabilir insallah duyarız ya çok heycanlıyımKaç hafta kaç günlükken gitmiş olacaksın canım hayırlı olsun insallah duyulur pıtpıt
Duyarsın canım tabii o zamana kocaman olur bileCanımm 8. Hafta olcak son adet tarihine göre hesaplamada ama doktorların hesaplamalarına göre 9. Hafta içide olabilir insallah duyarız ya çok heycanlıyım
Benimki bunda çin takvimine gore erkek bakalım dogrumuYaaaa ikisinde cıkmıs daha nolsun valla benim cevremdede coğu kişi doğru diyo ama bakcam bende :))
Azaldi. Agri yok. hafif tiksinme var yemeklerden, mide kazinmasi, uyku gibi seyler varArkadaşlar size bir sorum olacak, ilk günlerde bebek yerleşirken adet sancısı gibi yerleşme ağrıları oluyor ya benim yok denecek kadar azaldı bu normal mi? İki üç gün sonra kalbini dinlemeye gidicez ama ağrıların neredeyse sıfırlanması beni gerdi acaba ikinci gebelik olduğu için mi azaldı yoksa bir yerden sonra sizde de azaldı mı?
anladım canım sağol bilgilendirdiğin için, benimde bulantı devam ediyor ama kasık ağrısı benimde yok denecek hale geldi ilkinde nasıldı hatırlamıyorum korktum bi an ama normali bu belki deAzaldi. Agri yok. hafif tiksinme var yemeklerden, mide kazinmasi, uyku gibi seyler var
İlacı içince bulantım olmuyor yemek yiyebiliyorum kusma da olmuyor bu sayedeBulantiya mi iyi geliyor doktorum bulantı için ilaç çözüm yok kusmani engelleyebiliriz ilaçla dedi sadece çok şiddetli bulantılarım en ufak kokuda sırt üstü yatmamda bulantılarım tavan yapiyor
Kusma için değil dimi bulantı için verdi prilamdr ilacını ben doktorumla görüştüm bulantı için ilaç yok kusmani engelleyebiliriz ilaçla dedi bana da
Benim de ilkine gore farkli ilerliyor. Ayaktayken basim donuyor, cabuk yoruluyorum, daha cok uyuyorum gibi gibi..Kanama, ates, siddtli agri olmadigi surece hrr sey normal sanirim.anladım canım sağol bilgilendirdiğin için, benimde bulantı devam ediyor ama kasık ağrısı benimde yok denecek hale geldi ilkinde nasıldı hatırlamıyorum korktum bi an ama normali bu belki de
Evet ilaci içinde yiyip icebiliyorumCok.gecmis olsun peki ilac tiksinme ve icinizim kalkmasina da iyi geldi mi? Yani normal yiyip icebiliyor musunuz?
Ben inanmıyorum bakılcaksada babanın yaşına bakılarak yapılmalı bana göre yani cinsiyeti o belirliyo sonuçta Bazıları tutuyor tabi %50Kızlar bu arada Çin takvimini bilen bakan var mı cinsiyet için
Bende hiç olmadı canımArkadaşlar size bir sorum olacak, ilk günlerde bebek yerleşirken adet sancısı gibi yerleşme ağrıları oluyor ya benim yok denecek kadar azaldı bu normal mi? İki üç gün sonra kalbini dinlemeye gidicez ama ağrıların neredeyse sıfırlanması beni gerdi acaba ikinci gebelik olduğu için mi azaldı yoksa bir yerden sonra sizde de azaldı mı?
5-6 haftalarda kasıklarımda sancı oluyordu. Şu an öyle sancılarım yok.Arkadaşlar size bir sorum olacak, ilk günlerde bebek yerleşirken adet sancısı gibi yerleşme ağrıları oluyor ya benim yok denecek kadar azaldı bu normal mi? İki üç gün sonra kalbini dinlemeye gidicez ama ağrıların neredeyse sıfırlanması beni gerdi acaba ikinci gebelik olduğu için mi azaldı yoksa bir yerden sonra sizde de azaldı mı?