Aynı bende de oluyor banada hipor 7500 vermişti kalp damar doktoru ama kanama başladı kadın doğumcu iğneyi yapma 1 hafta ara ver dedi kanamam durdu kanama bitince tekrar başladım yeniden kanamam başladı fazla geliyor sanırım bebek küçük olduğu için ben kalp damara randovi aldım tekrardan bakalım başka iğne verir mihanımlar merhaba şu an 8+6 hamileyim daha önce iki kere kürtaj oldum bu üçüncü gebeliğim kan pıhtılaşması testimde 2 tane heterozigot gen vardı ben de 5+2de enox 6 binlik kan sulandırıcı kullanmaya başladım tam 7. haftamda kanamam oldu doktorum kesen asagı kaymış dedi hastaneye yattım kan sulandırıcıyı bıraktırdı 2 gece kaldım iğne ilaç dinlenmeyle kanamam lekeye döndü 8+3de doktor kontrolünde her şey güzel dedi kese yukarı çıkmış kalp atışları normaldi büyümüstü kese düzgündü ama kan sulandırıcı kullanmıyorum ve bu yüzden aşırı korkuyorum kalbi duracak diye düşünüyorum bu şekilde olup da sağlıklı doğum yapan var mı aranızda acaba kan sulandırı mı fazla geldi bilgisi olan yazabilir mi günlerim zehir gibi geçiyor![]()
Benim de genlerimi normalde önemsemiyorlardi her doktor farklı düşünce de