• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
hanımlar merhaba şu an 8+6 hamileyim daha önce iki kere kürtaj oldum bu üçüncü gebeliğim kan pıhtılaşması testimde 2 tane heterozigot gen vardı ben de 5+2de enox 6 binlik kan sulandırıcı kullanmaya başladım tam 7. haftamda kanamam oldu doktorum kesen asagı kaymış dedi hastaneye yattım kan sulandırıcıyı bıraktırdı 2 gece kaldım iğne ilaç dinlenmeyle kanamam lekeye döndü 8+3de doktor kontrolünde her şey güzel dedi kese yukarı çıkmış kalp atışları normaldi büyümüstü kese düzgündü ama kan sulandırıcı kullanmıyorum ve bu yüzden aşırı korkuyorum kalbi duracak diye düşünüyorum bu şekilde olup da sağlıklı doğum yapan var mı aranızda acaba kan sulandırı mı fazla geldi bilgisi olan yazabilir mi günlerim zehir gibi geçiyor 😞
Aynı bende de oluyor banada hipor 7500 vermişti kalp damar doktoru ama kanama başladı kadın doğumcu iğneyi yapma 1 hafta ara ver dedi kanamam durdu kanama bitince tekrar başladım yeniden kanamam başladı fazla geliyor sanırım bebek küçük olduğu için ben kalp damara randovi aldım tekrardan bakalım başka iğne verir mi
Benim de genlerimi normalde önemsemiyorlardi her doktor farklı düşünce de

Kızlar bol bol duanızı edin ve iyi düşünün. Başınızı ne gelirse gelsin eğer o çocuğun nasibi varsa yaşayacak. Siz elinizden geleni yapın sadece gerisi nasip. Stres en olumsuz olan şey. Stres yapmamaya çalışın daha yolumuz çok uzun inşalalh sağlıkla alacağız kucağımıza.
Amin canım inşAllah 😍

Ben de 6. Haftada yakalandım o salgına, influenza oldum 42 derece ateşlerle gezdim. Ama yapabileceğim tek şey kuşburnu içmekti tabii ki siz doktorunuza sorun ben sordum öyle içtim. Başka da hiçbir şey yapamadım. Burnuma da çok az okaliptus yağı sürdüm böyle ucuna anca öyle açıldı ama varla yok arası, zararlı mıydı değil miydi bilmiyorum bende panik atak var nefes alamayınca daha kötü olduğum için kimseye sormadan sürdüm. Siz sorun ya da araştırın isterseniz. Geçmiş olsun 🎀❤️
Çok geçmiş olsun baya ağır atlamışsınız ama neyse ki geçmiş, tekrarı olmaz inşallah ♥️ önerilerinizi doktora danışıp yapabilirim çok teşekkür ederim 🌸

Çalışıyorsan direkt uzun süreli bir rapor iste, dinlenerek geçiyor. Bana parol, bilaxten ve burun damlası verdiler.
Kanama alanımdan dolayı bayadır raporluydum tekrar rapor kullanamayacak gibiyim, çok geçmiş olsun geçti mi sizinki

Yok canım şişkinlik değil, her zamanki göbeğimden daha büyük yani eşim de fark etti. Ve ben çalıştığım için gün içinde hep dışarıdayım ve giydiğim kıyafetler sıkıyor şimdiden, sadece evde rahat ediyorum. Bildiğin çıktı yani benim karnım
Kaç haftalıksınız benimde çok hafif alt karında gerginlik mini bir şişlik var

Kizlar pantolonları genişletmek için aparatlar oluyor ya hani ondan alan varmi hic bir arkadaş h&m de var demisti sanki yanlis hatirlamiyorsam

Ayyy içim rahatladı şuan sancılar çekilebilir düzeyde gibi geliyor artık 🥲 aman o büyüsün yeterki ❤️ çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Bende 8+6 dayım aynı ağrılarım 1-2 gün oluyor sonraki 3 4 gün bayağı hafifliyor hatta hiç yok denecek kadar az oluyor haftası dönünce yeniden oluyor bende büyüme gibi düşünüyorum her büyüdüğünde sancı verip gidiyo çünkü ve hep aynı dalgalanma şeklinde benimki

Ben de gecirdim o salgından çok ağır geçti öksürük çok oldu ama doktor parol dışında hiç bişey vermedi
Maalesef bende 2 gündür böyleydim Almanya’da da Türkiye’de de sadece parol alınabiliyor başka ilaç yok bende sıcak su papatya çayı içerek, kantaronla bogazıma masaj+ sıcak tutarak atlatmaya çalışıyorum bayağı hafifletti ama çok zormuş gerçekten

Aynı bende de oluyor banada hipor 7500 vermişti kalp damar doktoru ama kanama başladı kadın doğumcu iğneyi yapma 1 hafta ara ver dedi kanamam durdu kanama bitince tekrar başladım yeniden kanamam başladı fazla geliyor sanırım bebek küçük olduğu için ben kalp damara randovi aldım tekrardan bakalım başka iğne verir mi
Benim de genlerimi normalde önemsemiyorlardi her doktor farklı düşünce de
evet kesiyorlar aslında kesmek mantıklı, kanama varken kullanmasanız daha iyi değil mi bilemiyorum doktor daha iyi bilir tabi

Kanama alanımdan dolayı bayadır raporluydum tekrar rapor kullanamayacak gibiyim, çok geçmiş olsun geçti mi sizinki
Ben 6. Günümdeyim hala öksürüyorum ve burun tikanikligim var ama iyileştim sayılır

Kızlar selam en son sağlık ocağına gittiğimde gebelik bildirmek için tansiyon bizim için çok önemli her gün tansiyonunu takip et demişti hemşirem. bir süredir takip ediyorum sürekli 10’a 7 çıkıyor internette bazı yerlerde normal yazıyor bazı yerlerde düşük diyor siz tansiyon takibi yapıyor musunuz annem düşük tansiyon babam da yüksek tansiyon hastası 🤣 onlara soruyorum biri çok düşük biri çok yüksek diyor 🤣🤣

Kızlar selam en son sağlık ocağına gittiğimde gebelik bildirmek için tansiyon bizim için çok önemli her gün tansiyonunu takip et demişti hemşirem. bir süredir takip ediyorum sürekli 10’a 7 çıkıyor internette bazı yerlerde normal yazıyor bazı yerlerde düşük diyor siz tansiyon takibi yapıyor musunuz annem düşük tansiyon babam da yüksek tansiyon hastası 🤣 onlara soruyorum biri çok düşük biri çok yüksek diyor 🤣🤣
Banada dediler bak diye sanırım önlem. Amaçlı çıkarsa diye gebelerin genelde düşük olur tansiyon

Maalesef bende 2 gündür böyleydim Almanya’da da Türkiye’de de sadece parol alınabiliyor başka ilaç yok bende sıcak su papatya çayı içerek, kantaronla bogazıma masaj+ sıcak tutarak atlatmaya çalışıyorum bayağı hafifletti ama çok zormuş gerçekten
Geçmiş olsun canım ben hayatım da ilk kez böyle grip gecirdim corona zamanı gebeydim hiç anlamamıştım geçirdiğimi bu farklı biseydi

Kizlar pantolonları genişletmek için aparatlar oluyor ya hani ondan alan varmi hic bir arkadaş h&m de var demisti sanki yanlis hatirlamiyorsam
Bende var canım trednyoldan bulursun sanırım bir arkadaşım vermişti bana da

Eklentiler

• IMG_3722.webp
    IMG_3722.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 10
Benm tum gebeliklerimde 9-6 olur bir sknti yasamadim tansiyonla alakali olabiliyor

Back
X