Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bazen yürürken giriyor bugün de oldu sol kasık ağrısı. Ani yataktan kalkarsam da oluyor. Bence normal canım büyüyorlar bir şey olmaz.Kızlarr öksürünce sol kaşığıma çok sert kramp girdi çok korktum birşey olurmu
Merhaba öncelikle çok ama çok geçmiş olsun umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben de daha önce 1 kayıp yaşadım. Bende de kan pıhtılaşması var. Ben hem oksapar 4000 lik hem de ecopirin 100 lük kullanıyorum. Doz düşürmeyi konuşmadınız mı? Eğer fazla geliyorsa kilo endeksine göre doz ayarlaması yapıyorlar.hanımlar merhaba şu an 8+6 hamileyim daha önce iki kere kürtaj oldum bu üçüncü gebeliğim kan pıhtılaşması testimde 2 tane heterozigot gen vardı ben de 5+2de enox 6 binlik kan sulandırıcı kullanmaya başladım tam 7. haftamda kanamam oldu doktorum kesen asagı kaymış dedi hastaneye yattım kan sulandırıcıyı bıraktırdı 2 gece kaldım iğne ilaç dinlenmeyle kanamam lekeye döndü 8+3de doktor kontrolünde her şey güzel dedi kese yukarı çıkmış kalp atışları normaldi büyümüstü kese düzgündü ama kan sulandırıcı kullanmıyorum ve bu yüzden aşırı korkuyorum kalbi duracak diye düşünüyorum bu şekilde olup da sağlıklı doğum yapan var mı aranızda acaba kan sulandırı mı fazla geldi bilgisi olan yazabilir mi günlerim zehir gibi geçiyor![]()
Ben de 1 kere kürtaj oldum ve aspirin kullanırken kanama olduğu için doktor bıraktırdı. Hatta sonra perinatolog bana aspirin ve iğne vermiyoruz dedi. Ben de çok tedirginim şuan o yüzdenhanımlar merhaba şu an 8+6 hamileyim daha önce iki kere kürtaj oldum bu üçüncü gebeliğim kan pıhtılaşması testimde 2 tane heterozigot gen vardı ben de 5+2de enox 6 binlik kan sulandırıcı kullanmaya başladım tam 7. haftamda kanamam oldu doktorum kesen asagı kaymış dedi hastaneye yattım kan sulandırıcıyı bıraktırdı 2 gece kaldım iğne ilaç dinlenmeyle kanamam lekeye döndü 8+3de doktor kontrolünde her şey güzel dedi kese yukarı çıkmış kalp atışları normaldi büyümüstü kese düzgündü ama kan sulandırıcı kullanmıyorum ve bu yüzden aşırı korkuyorum kalbi duracak diye düşünüyorum bu şekilde olup da sağlıklı doğum yapan var mı aranızda acaba kan sulandırı mı fazla geldi bilgisi olan yazabilir mi günlerim zehir gibi geçiyor![]()
ya aslında özel bir perinatologa gidecektim ama kanamam yüzünden hep yatıyorum iğneyi bile sağlık personeli gelip vurdu o yüzden gidemedim, mthfr 12 ile başlayan diğeri de 4g5g paı yazıyordu annemde kalıyorum sonucum evde kaldı bakamıyorum şu anBen de 1 kere kürtaj oldum ve aspirin kullanırken kanama olduğu için doktor bıraktırdı. Hatta sonra perinatolog bana aspirin ve iğne vermiyoruz dedi. Ben de çok tedirginim şuan o yüzdenhangi genler heterozigot? Faktör 2 ve faktör 5i önemsiyorlarmış
çok teşekkür ederim yani evet sordum ısrarla her gittiğimde ama yok diyor perinatologa randevu alıp gideyim diyorum dozunu zaten kiloma göre ayarlamıştı doktorum da 92 kiloyumMerhaba öncelikle çok ama çok geçmiş olsun umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben de daha önce 1 kayıp yaşadım. Bende de kan pıhtılaşması var. Ben hem oksapar 4000 lik hem de ecopirin 100 lük kullanıyorum. Doz düşürmeyi konuşmadınız mı? Eğer fazla geliyorsa kilo endeksine göre doz ayarlaması yapıyorlar.
Philips bg 1024/15 , koyu mavi-siyah renkte. Pilli bir aletBaktım biraz ama tam hangisi alacağım bilemedim. Adını yazar mısınız rica etsem![]()
Doz evet kilonuza göre uyumlu bildiğim kadarıyla. Benim de paı 4g/5g heterozigot bu arada. Bir de daha farklı bilinmeyen bulunamayan bir pıhtılaşma var. Bence perinatologla görüşün ben yine de kullanılması gerekiyor diye biliyorum 2 düşüğünüz olduğu için de bence kullanılmalı. Sadece nasıl bir yol izlenir onu bilemedim.çok teşekkür ederim yani evet sordum ısrarla her gittiğimde ama yok diyor perinatologa randevu alıp gideyim diyorum dozunu zaten kiloma göre ayarlamıştı doktorum da 92 kiloyum
haklısınız bir perinatologla görüşmemde fayda var çok teşekkür ederimDoz evet kilonuza göre uyumlu bildiğim kadarıyla. Benim de paı 4g/5g heterozigot bu arada. Bir de daha farklı bilinmeyen bulunamayan bir pıhtılaşma var. Bence perinatologla görüşün ben yine de kullanılması gerekiyor diye biliyorum 2 düşüğünüz olduğu için de bence kullanılmalı. Sadece nasıl bir yol izlenir onu bilemedim.
Sen ne hissediyorsun ben mesela hep kız hissediyorumEşim kızımı da oğlumu da bilmişti bakalım bunu da bilecek mi erkek diyor![]()
Merhaba aynı şeyleri yaşamışız be de iki kez kürtaj oldum şu an 12. Haftama girdim coraspin ve oksapar kullanıyorum bu konuda doktorlar iki ayrı fikirdeler bazıları heterezigot durumunda gerek yok diyor bazıları da kullanılmalı diyor benim de mthfr heterozigot tu sadecehanımlar merhaba şu an 8+6 hamileyim daha önce iki kere kürtaj oldum bu üçüncü gebeliğim kan pıhtılaşması testimde 2 tane heterozigot gen vardı ben de 5+2de enox 6 binlik kan sulandırıcı kullanmaya başladım tam 7. haftamda kanamam oldu doktorum kesen asagı kaymış dedi hastaneye yattım kan sulandırıcıyı bıraktırdı 2 gece kaldım iğne ilaç dinlenmeyle kanamam lekeye döndü 8+3de doktor kontrolünde her şey güzel dedi kese yukarı çıkmış kalp atışları normaldi büyümüstü kese düzgündü ama kan sulandırıcı kullanmıyorum ve bu yüzden aşırı korkuyorum kalbi duracak diye düşünüyorum bu şekilde olup da sağlıklı doğum yapan var mı aranızda acaba kan sulandırı mı fazla geldi bilgisi olan yazabilir mi günlerim zehir gibi geçiyor![]()
merhaba haklısınız doktorlar çok farklı şeyler söylüyor bu konuda ben de ne yapsam bilemiyorum kanamam olmasa kullanmaya devam ederdim zaten ama kanama olur yine kesesi asagı kayar diye korkuyorum kullanmıyorum teşekkür ederim bilgi içinMerhaba aynı şeyleri yaşamışız be de iki kez kürtaj oldum şu an 12. Haftama girdim coraspin ve oksapar kullanıyorum bu konuda doktorlar iki ayrı fikirdeler bazıları heterezigot durumunda gerek yok diyor bazıları da kullanılmalı diyor benim de mthfr heterozigot tu sadece