- 27 Şubat 2012
- 15.117
- 25.416
- 798
Yani bende anlamadım güvenli değil diyor sordum gerçi problem olmaz dedi amaHimm bizim grupta hiç kullanan görmedim bunu, neden bunu yazdı ki o kadar muadil varken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bende anlamadım güvenli değil diyor sordum gerçi problem olmaz dedi amaHimm bizim grupta hiç kullanan görmedim bunu, neden bunu yazdı ki o kadar muadil varken
Enfeksiyon için dimi buYani bende anlamadım güvenli değil diyor sordum gerçi problem olmaz dedi ama
Yarın pazar kuzu ya benim ağrı sancı yanma kaşıntı falan da yok kokulu da değil şimdi bide bu ilacı verince bilemedim grupta sarı akıntısı olan da çokYarin tahlil verip sonuca gore mi baslasan acaba
EvetEnfeksiyon için dimi bu
yani doktor bir sey olmaz diyorsa olmuyordur benceYani bende anlamadım güvenli değil diyor sordum gerçi problem olmaz dedi ama
İdrar tahlili vermiştim ben temiz çıkmıştı o kültür vs yaptırmadım vajinal enfeksiyon olduğunu da sanmıyorum çünkü kaşıntı vs olurdu bence yada yoğun kokulu akıntıyani doktor bir sey olmaz diyorsa olmuyordur benceama detaylica baktirmadan da icmekte tereddut etmen normal bence
Evet ben de bugunku yazismalarda gordum canim ya.Ben beyaz diye umursamiyordum iste ama sari olan da normal sanirim baksana bu kadar kiside varsaYarın pazar kuzu ya benim ağrı sancı yanma kaşıntı falan da yok kokulu da değil şimdi bide bu ilacı verince bilemedim grupta sarı akıntısı olan da çok
En azından gebelik kategorisi B olan verseydi doçente bile inanmıyorum ya ben iflah olmamEvet ben de bugunku yazismalarda gordum canim ya.Ben beyaz diye umursamiyordum iste ama sari olan da normal sanirim baksana bu kadar kiside varsa
İlk üç ayda bende kullandım iki kere fitil farklı marka ama düzelmedi, kokulu ve yeşil en başından beri daha perşembe kontrolde sordum hiç duzelmedi birşey kullanamaz miyim diye iki kere kullandın çok zorunda kalmadikca bunlari tavsiye etmiyorum dedi vermedi birşey, bol su iç ekstra birşey kullanmayalım dedi
Yok vajinal enf degildir bence de o cok baska oluyormus sanirim semptom olarak. Ay valla sinir hastasi olduk napcaz boyle yaİdrar tahlili vermiştim ben temiz çıkmıştı o kültür vs yaptırmadım vajinal enfeksiyon olduğunu da sanmıyorum çünkü kaşıntı vs olurdu bence yada yoğun kokulu akıntı
Her seyi fazla sorguluyoruz bence sorunumuz buEn azından gebelik kategorisi B olan verseydi doçente bile inanmıyorum ya ben iflah olmam![]()
Benim kokulu değil geldiği anda bakıyorum beyaz çamaşırda sarıya dönüyor ağrı sancı da yok doktora da aynen böyle dedim ama ilaç yazdıİlk üç ayda bende kullandım iki kere fitil farklı marka ama düzelmedi, kokulu ve yeşil en başından beri daha perşembe kontrolde sordum hiç duzelmedi birşey kullanamaz miyim diye iki kere kullandın çok zorunda kalmadikca bunlari tavsiye etmiyorum dedi vermedi birşey, bol su iç ekstra birşey kullanmayalım dedi
Ay gerçekten ya napcaz bende bilmiyorum böyle geçer mi 8 ayYok vajinal enf degildir bence de o cok baska oluyormus sanirim semptom olarak. Ay valla sinir hastasi olduk napcaz boyle ya
Bilemedim ya geçmiş olsunBenim kokulu değil geldiği anda bakıyorum beyaz çamaşırda sarıya dönüyor ağrı sancı da yok doktora da aynen böyle dedim ama ilaç yazdı
Of sure cok uzun bir de ahahahaAy gerçekten ya napcaz bende bilmiyorum böyle geçer mi 8 ay![]()
Valla yeşil için iyi değil diyorlar canım bi doktora git istersenYa kızlar bende de 2 gündür yeşilimsi bi akıntı var baya korkuttu bu beni.yaşayanınız var mı
Ay napcam ben ahajsjsbOf sure cok uzun bir de ahahaha
Pazartesiye randevu aldım hemenValla yeşil için iyi değil diyorlar canım bi doktora git istersen
Ben de özellikle ped kullanıyorum ışığın altında falan tam rengine bakıyorum bi ara fotoğraflarını çekip karşılaştırıyordumO zaman korkulacak bi durum yok gibi aman ya ben kızım da hiç hatırlamıyorum bile belki o zaman da geliyordu ama önemsememiştim bilmiyordum bile ne olduğunu cahillik mutluluk gerçekten![]()