• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Bir sorum olacak bebek hareketlerini çok altda hiss eden varmı?.Bazen vaginada bile tekmeliyor hissi veriyor. Sanki İlk gebelik gibi soruyorum ama benim hatırladığım bu son aylarda olur. Dün kaburgamda yukarıya vuruyordu başı aşağı döndü diye düşündüm ama vaginaya vuran neresi oluyor :110:
Olabiliyor doktor kendisi ben sormadan dedi bebeğin duruşu ile alakalı aşağıda hissedersen endişelenme demişti 😊

Kızlar doktorum en son magnezyum vitamin verdi bana. Kasılmaları engelliyormuş galiba. Multivitamin içinde de var ama ayrıca daha etkili herhalde. Size de verdimi doktorunuz ç?

Selam kızlar ben de gene hastayım üç aydır kaçıncı hastalığım sayamadım. Bugün acillik oldum üç gün süren ateş sonrası. Neyse antibiyotik yazdı crp 40 😅 bu hamilelikteki ikinci antibiyotiğim allaha emanet diyorum artık ne yapayım 🤲
Çok geçmiş olsun. Bu son olsun bir daha hasta olmayın inşallah 🙏

Hani çok hareketsiz kalsa dert ediyoruz ya. Dün ve bugün aşırı hareketli. Hani bu bebekler 18-20 saat uyurdu 😂 asla durmuyor vuruyor o kadar çok hissediyorum ki korkmalı mıyım ?

Kızlar doktorum en son magnezyum vitamin verdi bana. Kasılmaları engelliyormuş galiba. Multivitamin içinde de var ama ayrıca daha etkili herhalde. Size de verdimi doktorunuz ç?
Evet evet ayrıca içiyorum multivit hariç ben de magnexyum sabah akşam 👍 ilkindede 7. Ay başlamıştım hatta ilk kasılma olmuştu korkudan nst soktu bişi çıkmadı 😅 bunda daha bilinçli hissedince kendim istedim direk

Hani çok hareketsiz kalsa dert ediyoruz ya. Dün ve bugün aşırı hareketli. Hani bu bebekler 18-20 saat uyurdu 😂 asla durmuyor vuruyor o kadar çok hissediyorum ki korkmalı mıyım ?
Hiç korkmayın bundan dolayı bazen ben de içim çekilio böyle abartı bi hareketi oluyo, ama hareketsizlik daha çok geriyo insanı 😀

Bu arada kızlar ben hiç bişey yapmıyorum hiç bişey almıyorum bakmıyorum bile ne olcak bilmem bayramdan sonrası su gibi akcak kesin sonlara kalcam 😅

Evet 24. Haftada hareket etmedi diye doktora gitmiştim şimdi çok ediyor diye korkuyorum. Çok değişik hareketler hissediyorum dönüyor mu ne yapıyor diyorum 😅 elbette doğru diyorsunuz hareketli olması daha iyi 😌

di mi ya bakalım ilerleyen aylarda nasıl olacak? aslında çok şükür sağlığım yerinde ama sürekli çocuk peşinde koşturmak, tuvalete oturttur, boğuş, oyun oyna valla biraz zorlanıyorum bu sefer ya. sizin nasıl? şu an 3,5 yaşında, 4 yaş olacak araları.
Benim oğlum 7 yaşında. Kardeşi doğduğunda 8 olacak. Her işini kendi yapiyor artik o açıdan zorlanmiyorum. Beni de anlıyor hatta bazi şeyleri benim yerime yapiyor ben yorulmayayim diye. Tabii bu beni üzüyor biraz büyümek zorunda kaldi birden, evin bebeği iken

Evet evet ayrıca içiyorum multivit hariç ben de magnexyum sabah akşam 👍 ilkindede 7. Ay başlamıştım hatta ilk kasılma olmuştu korkudan nst soktu bişi çıkmadı 😅 bunda daha bilinçli hissedince kendim istedim direk
Demek kasılma için veriyorlar canım anladım. Benim nst de çok az çıkmıştı ama ben hiç hissetmiyordum hastanede yattım. Makattan fitil verdiler öyle durdu. Yalancı doğum sancısı olabiliyormuş. Senin kasılmalar nasıl bir histi?

Benim dün aşırı hareketliydi gece uyurkende sürekli uykumdan uyandım hareketleriyle . Dediğiniz gibi çok hareket edince de endişeleniyornuş insan😂 ama bugünde misafirim vs vardı çok ayakta kaldım ve bebek çok az hareket etti arada 1-2 tekme atıp sonrasında hep sessiz kaldı. Bu kezde neden hareketsiz diye moralim bozuldu😄

Bu arada kızlar ben hiç bişey yapmıyorum hiç bişey almıyorum bakmıyorum bile ne olcak bilmem bayramdan sonrası su gibi akcak kesin sonlara kalcam 😅
Trendyolda çok güzel mart indirimleri varsı bir bakın isterseniz. Aslında almadıysanız geç falan değil zaten alınacaklar belli 1 ay kala da topluca hepsğ alınabilir. Ama ben daha çok maddi açıdan zorlanmamak için hep indirim kovaladım . Ürünleri favorilerime ekledim, indirime düşeni alıyorum . Çünkü cidden pahalı her şey . Pişik kremi , şampuan ıslak mendil vs bunlar hep çok pahalı😂

Back
X