- 23 Temmuz 2024
- 1.180
- 830
- 38
- 22
- Konu Sahibi mutlutablo
- #9.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkiler de böyle güle güle sağlıkla giysinler bebeklerimiz inşallahTeyzeler cicilerimiz geldiler biz aşık olduk yumoş yumoşlar yaa![]()
AminBenimkiler de böyle güle güle sağlıkla giysinler bebeklerimiz inşallah![]()
Bende de 1 haftadır aynı durum var. Bazen aşağıdan aşağıdan tekme yiyorum. Sonra sola sağa geçiş yapıyoruzBir sorum olacak bebek hareketlerini çok altda hiss eden varmı?.Bazen vaginada bile tekmeliyor hissi veriyor. Sanki İlk gebelik gibi soruyorum ama benim hatırladığım bu son aylarda olur. Dün kaburgamda yukarıya vuruyordu başı aşağı döndü diye düşündüm ama vaginaya vuran neresi oluyor![]()
Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah. Evet sakin güven veren samimi bir doktor iyi oluyor.Geçmiş olsun umarım zamanında sağlıkla alırsınız kucağınıza.Kesinlikle doktor seçimi çok önemli bende değiştireceğim.ozel hastane de kilo kontrolü tansiyon ölçümü bunların hepsinin yapılması lazım devlet hastanesi belki zaman bulamiyor ama özeller dünya para alıyor 5 dk muayene sürmüyor çok değişik.(Hepsi için geçerli değil tabi) Umarım herkes enerjisi uyan güvendiği bir doktorda doğum sürecini tamamlar.
Güle güle kullanın canım imşallah.Teyzeler cicilerimiz geldiler biz aşık olduk yumoş yumoşlar yaa![]()
Benim de oğlumun ismi kismet olur ise Göktürk olucak. İlk oğlum da Göktuğ. Sizin de isim çok güzel ismiyle yaşasın inşallah.Benimkiler de böyle güle güle sağlıkla giysinler bebeklerimiz inşallah![]()
Hafta hafta kolaj yapıyorum farkı görmek için desemAy benim üzerinden o kadar çok geçti ki hatırlamıyorum9 sene
hiç fotoğrafım da yok doğru düzgün.
Sizin cinsiyet aynı mı peki? Ben biraz kendimle kıyaslıyorum aslında, ama doktora da sorayım hafta içi kontrolüm var.Ben bir fark olduğunu düşünmüyorum benimki daha yayvan,göbeğimde toplanmadı yani. Ama doktorum göbeğimin 2 hafta büyük olduğunu söyledi. Benim 6 ay yarın bitiyor.
Ayakları vuruyor canım.Bir sorum olacak bebek hareketlerini çok altda hiss eden varmı?.Bazen vaginada bile tekmeliyor hissi veriyor. Sanki İlk gebelik gibi soruyorum ama benim hatırladığım bu son aylarda olur. Dün kaburgamda yukarıya vuruyordu başı aşağı döndü diye düşündüm ama vaginaya vuran neresi oluyor![]()
Allah razı olsun canım teşekkür ederimGüle güle kullanın canım imşallah.
Amin inşallah canım benimBenim de oğlumun ismi kismet olur ise Göktürk olucak. İlk oğlum da Göktuğ. Sizin de isim çok güzel ismiyle yaşasın inşallah.
Bir oğlum bir kızım var benim. Kızımda karnım daha öndeydi yandan belli oluyordu. Karnım büyüktü son ayda kızım 2800 doğdu. Bu bebeğim erkek nasıl anlatsam , sanki içten dolu karnım ilk oğlumdada böyleydi aynı karnım.Hafta hafta kolaj yapıyorum farkı görmek için desem
Sizin cinsiyet aynı mı peki? Ben biraz kendimle kıyaslıyorum aslında, ama doktora da sorayım hafta içi kontrolüm var.
Bu arada benim bildiğim ikinci üçüncü bebek ilk bebekten daha düşük kilolu olurBir oğlum bir kızım var benim. Kızımda karnım daha öndeydi yandan belli oluyordu. Karnım büyüktü son ayda kızım 2800 doğdu. Bu bebeğim erkek nasıl anlatsam , sanki içten dolu karnım ilk oğlumdada böyleydi aynı karnım.
Benim ikisi de erkek, ilkinde de karnım top gibiydi sivriydi yine öyle.Bir oğlum bir kızım var benim. Kızımda karnım daha öndeydi yandan belli oluyordu. Karnım büyüktü son ayda kızım 2800 doğdu. Bu bebeğim erkek nasıl anlatsam , sanki içten dolu karnım ilk oğlumdada böyleydi aynı karnım.
Kesinlikle benim de cok daha büyük. İlk hamilelikte bu haftalarda göbeğim var saniyordum, yaniliyormuşum meğer :)Tecrübeli anneler, sizin de göbek ilk hamileliğe göre daha büyük mü? Benzer haftalar benzer kilo, göbeğim bariz daha büyük :)
di mi ya bakalım ilerleyen aylarda nasıl olacak? aslında çok şükür sağlığım yerinde ama sürekli çocuk peşinde koşturmak, tuvalete oturttur, boğuş, oyun oyna valla biraz zorlanıyorum bu sefer ya. sizin nasıl? şu an 3,5 yaşında, 4 yaş olacak araları.Kesinlikle benim de cok daha büyük. İlk hamilelikte bu haftalarda göbeğim var saniyordum, yaniliyormuşum meğer :)