Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir sorum olacak bebek hareketlerini çok altda hiss eden varmı?.Bazen vaginada bile tekmeliyor hissi veriyor. Sanki İlk gebelik gibi soruyorum ama benim hatırladığım bu son aylarda olur. Dün kaburgamda yukarıya vuruyordu başı aşağı döndü diye düşündüm ama vaginaya vuran neresi oluyor
Bende de 1 haftadır aynı durum var. Bazen aşağıdan aşağıdan tekme yiyorum. Sonra sola sağa geçiş yapıyoruz Bu dönemlerde alanları büyük olduğu için sanırım rahat rahat yer değişikliği yapıyorlar .
Geçmiş olsun umarım zamanında sağlıkla alırsınız kucağınıza.Kesinlikle doktor seçimi çok önemli bende değiştireceğim.ozel hastane de kilo kontrolü tansiyon ölçümü bunların hepsinin yapılması lazım devlet hastanesi belki zaman bulamiyor ama özeller dünya para alıyor 5 dk muayene sürmüyor çok değişik.(Hepsi için geçerli değil tabi) Umarım herkes enerjisi uyan güvendiği bir doktorda doğum sürecini tamamlar.
Ben bir fark olduğunu düşünmüyorum benimki daha yayvan,göbeğimde toplanmadı yani. Ama doktorum göbeğimin 2 hafta büyük olduğunu söyledi. Benim 6 ay yarın bitiyor.
Bir sorum olacak bebek hareketlerini çok altda hiss eden varmı?.Bazen vaginada bile tekmeliyor hissi veriyor. Sanki İlk gebelik gibi soruyorum ama benim hatırladığım bu son aylarda olur. Dün kaburgamda yukarıya vuruyordu başı aşağı döndü diye düşündüm ama vaginaya vuran neresi oluyor
Bir oğlum bir kızım var benim. Kızımda karnım daha öndeydi yandan belli oluyordu. Karnım büyüktü son ayda kızım 2800 doğdu. Bu bebeğim erkek nasıl anlatsam , sanki içten dolu karnım ilk oğlumdada böyleydi aynı karnım.
Bir oğlum bir kızım var benim. Kızımda karnım daha öndeydi yandan belli oluyordu. Karnım büyüktü son ayda kızım 2800 doğdu. Bu bebeğim erkek nasıl anlatsam , sanki içten dolu karnım ilk oğlumdada böyleydi aynı karnım.