• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Bir takım günahlara girildi 🥰 ilk alisverisimizi yaptık ❤️ ben iki tane fermuarlı tulum bir alt üst. Takım (kısa kollu) bir de çıtçıtlı tulum aldım. Yaz bebeği olacak diye de bil bol bol atlet ❤️

Bebek arabası nasıl verimli kullanılır adlı çalışmam 😂
IMG_20250315_114609.webp

Yulafff nasıl bir şey tercih ettin kafayı yememe minnacık kaldı 😂
Kampanya vardı. Anne yanı Park yatak aldım, valla beşik almadım 10-12 yaşına kadar kullanabileceği tarzda oda aldım canım. Oda yapmasam e eşyalar için dolap lazımdı ve komidin geriye zaten yatak kalıyordum seti bozunca dah pahalı zaten bilirsin canım. Bebek arabası aldım travel sistem pusetli, işte ıvır zıvırlar var bi de paketin içinde nevresim takımı anne çantası vs aldım gitti 😁
:halay: :halay: :halay:

Bir takım günahlara girildi 🥰 ilk alisverisimizi yaptık ❤️ ben iki tane fermuarlı tulum bir alt üst. Takım (kısa kollu) bir de çıtçıtlı tulum aldım. Yaz bebeği olacak diye de bil bol bol atlet ❤️

Eki Görüntüle 3560329
Çok iyi yapmışsın bende güzel şeyler gördükçe aldım. Bir iki bir iki 😀 uyguna denk geliyor hem böylesi. Allah sağlıklı giydirmek nasip etsin 🤲🏻🌸

Ben temudan alışveriş yapmıştım bir ara çok güzel hamile külotları geldi. İnanılmaz rahatlar ve kumaşları çok iyi. Ve oğlum içinde daha cinsiyet tam belli değildi 😅 bu sarı takımı aldım hastane çıkışı 240 tl. Bir de müslin önlük seti vardı 100 tl bile değildi. İşin garibi 8 günde elime ulaştı galiba. Ve kaliteleri çok güzel. Birkaç bir şey daha beğendim onları da bir ara almayı planlıyorum 😆

Eki Görüntüle 3560329

Eklentiler

• IMG_7625.webp
    IMG_7625.webp
    100,8 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_7626.webp
    IMG_7626.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 6
Ben çok normal yazana kadar sen hissetmissin bile 😂 biraz daha büyümesi lazım düzenli olarak hissetmek için ❤️
Ah canım sorma ikinci çocukta olsa unutuyoruz galiba araya cok zaman girince geceden beri kendini hatırlatıyor senin gibi pinpirikli ile ugrasacagima al sana hareket diyor 😂😂ben 4 zıbın 2 tulum aldım daha başlamadım Nisan sonu gibi başlamayı düşünüyorum aslında yine almazdım ama çok uygundu😂😂😂 kız bebeklerin renkleri iç açıyorgüzel günlerde saglikla.mutlulukla giydir canım 😂

Back
X