- 27 Şubat 2012
- 15.117
- 25.416
- 798
İyi yapmışsın canım önlem almakta fayda varPazartesiye randevu aldım hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışsın canım önlem almakta fayda varPazartesiye randevu aldım hemen
Yarini bekle bari ahsjdjdjAy napcam ben ahajsjsb
Yarın napcaz ahajsjsYarini bekle bari ahsjdjdj
yarin belki akintin olmayacak ve unutucaz bu mevzuyu ahshshsYarın napcaz ahajsjs
Dimi çok mantıklı yarını bekleyim benyarin belki akintin olmayacak ve unutucaz bu mevzuyu ahshshs
Aynı bende bugün günlük ped taktım.Ben de özellikle ped kullanıyorum ışığın altında falan tam rengine bakıyorum bi ara fotoğraflarını çekip karşılaştırıyordumcidden doğurana kadar kafayı yicez
Benmde aynı günde 3 kere kusuyorum geri kalanı yatarak kusmayı beklemekle geçiyor prilam a başladm bakalm fayda eder inşallahBenimde midem çok bulanıyor o acı suyu çıkarmadan rahat edemiyorum sabahları ve bugün bütün gün yediğim tek şey bi paket tuzlu kraker ve havuç![]()
Ya üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Kan testi haricinde bi belirtin falan varmıydı ki.Kızlar merhaba size kötü haberlerle geldimdeğerim bir gün arayla 444 den 166 ya düştü kimyasal gebelik dediler evde kanamamın gelmesini bekliyorum
değerim iki katı artmadı ve biranda düşüşe geçti ve az miktarda kanama lekelenme devam ediyor bu şekilde ama çok yıprandım çok ağladım şimdi herşeye alışıyor insan kendimi toparlamaya çalışıyorumYa üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Kan testi haricinde bi belirtin falan varmıydı ki.
Neden böyle oluyor ya![]()
Anladım canım ağla içine atma sakın aksın gitsin tutma kendini. Çok zor evet ama bir daha nasip olur inşallah vardır Allah’ın bir bildiği canım bol bol dua etdeğerim iki katı artmadı ve biranda düşüşe geçti ve az miktarda kanama lekelenme devam ediyor bu şekilde ama çok yıprandım çok ağladım şimdi herşeye alışıyor insan kendimi toparlamaya çalışıyorum
Hayırlı bir vakitte sağlıklı bebeklerin olur insaAlah.Kızlar merhaba size kötü haberlerle geldimdeğerim bir gün arayla 444 den 166 ya düştü kimyasal gebelik dediler evde kanamamın gelmesini bekliyorum
teşekkür ederim canım Allah sizin bebeklerinize sağlık versin hepinizin hamileliği ve bebekleriniz sağlık ve kolaylıkla gelsin en içten dileklerimle hepinize kocaman sarılıyorum ve aranızdan ayrılıyorum hoşça kalınAnladım canım ağla içine atma sakın aksın gitsin tutma kendini. Çok zor evet ama bir daha nasip olur inşallah vardır Allah’ın bir bildiği canım bol bol dua et![]()
Amin canım çok teşekkür ediyorum. Kendini fazla yıpratma lütfen herşey olacağına varıyor bu hayatta.teşekkür ederim canım Allah sizin bebeklerinize sağlık versin hepinizin hamileliği ve bebekleriniz sağlık ve kolaylıkla gelsin en içten dileklerimle hepinize kocaman sarılıyorum ve aranızdan ayrılıyorum hoşça kalın![]()
Ekstra bir olumsuzluk yoktu ama doktor yasakladı yine deBen daha eşime bile söylemedim. Kalp atışını duyup sürpriz yapmak istiyorum ama çok halsiz düşüyorum. Bir de bugün rüyasında ona hamileyim demişim. Resmen malum oldu adama:) Bu akşam söylerim heralde. Bu arada cinsel hayatınızda bi erteleme yaptınız mı kızlar doktoru birşey diyen oldu mu
Çok üzüldüm Allah en kısa zamanda gönlüne ferahlık ve sağlıklı bir evlat versinKızlar merhaba size kötü haberlerle geldimdeğerim bir gün arayla 444 den 166 ya düştü kimyasal gebelik dediler evde kanamamın gelmesini bekliyorum
Bol bol dua edelim inşallah en hayırlı zamanda en sağlıklısını kucağına alır üzüntünü unutursunteşekkür ederim canım Allah sizin bebeklerinize sağlık versin hepinizin hamileliği ve bebekleriniz sağlık ve kolaylıkla gelsin en içten dileklerimle hepinize kocaman sarılıyorum ve aranızdan ayrılıyorum hoşça kalın![]()
Geçen yalnızdım hiç yemek yapasım gelmediKelle paça yenir mi diye arattım meğer bir restoranın açıklaması çıkmış faydalı yazıyordu
Sonra sipariş yoldayken gerçek doktor açıklamalarını okudum. Kelle ok ama paça sıkıntılı diyordu. Kurye gelince kuryeye ben bunu yiyemeyeceğim isterseniz siz alın dedim şaşırdı gitti
![]()
SolgarKızlar folik asit olarak ne kullanıyosunuz