• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Benim dün aşırı hareketliydi gece uyurkende sürekli uykumdan uyandım hareketleriyle . Dediğiniz gibi çok hareket edince de endişeleniyornuş insan😂 ama bugünde misafirim vs vardı çok ayakta kaldım ve bebek çok az hareket etti arada 1-2 tekme atıp sonrasında hep sessiz kaldı. Bu kezde neden hareketsiz diye moralim bozuldu😄

Annelik sonsuz endişe demekmiş gerçekten 😅 ayaktayken hareketleri daha az hissediliyor gibi belki ondan öyle geliyordur

Trendyolda çok güzel mart indirimleri varsı bir bakın isterseniz. Aslında almadıysanız geç falan değil zaten alınacaklar belli 1 ay kala da topluca hepsğ alınabilir. Ama ben daha çok maddi açıdan zorlanmamak için hep indirim kovaladım . Ürünleri favorilerime ekledim, indirime düşeni alıyorum . Çünkü cidden pahalı her şey . Pişik kremi , şampuan ıslak mendil vs bunlar hep çok pahalı😂
Bizim evde hali hazırda hepsi olduğu için herhalde bu kadar rahatım ilki gibi olmuyomuş ikinciler 😅 yani deterjanına kadar var bebeklikten beri değişmediğim için yaş 3 🤗 notta aldim eksikler bi hastane cikisi alcam oda ona ozel olsun die. Gerisi sadece bana ozel pijama depend falan. Duzenlemek bebek esyalarini makineleri cikarmak hepsi is gozumde 😅 sifirdan duzen kurmak daha kolay 👍

Demek kasılma için veriyorlar canım anladım. Benim nst de çok az çıkmıştı ama ben hiç hissetmiyordum hastanede yattım. Makattan fitil verdiler öyle durdu. Yalancı doğum sancısı olabiliyormuş. Senin kasılmalar nasıl bir histi?
Evet evet kasilma icin braxton hicks mi neydi adi aratabilirsin googleda da, Boyle bebek toplandi bi yerde derler ya nasil ifade ediim bilemedim karnimda bi bolum hafif kasilip geciodu anlik araba kullanirken falan hissediyodum 3-4 gun surdu dr zamaniydi zaten hemen magnezyumla rahatladi.

Kızlar doktorum en son magnezyum vitamin verdi bana. Kasılmaları engelliyormuş galiba. Multivitamin içinde de var ama ayrıca daha etkili herhalde. Size de verdimi doktorunuz ç?
Evet kullanıyordum tabii. İlk gebeliğimde her şey yolundaydı ama gece bacak krampı ile uyanıyordum, o da çok feci bir ağrı. Magnezyumla düzelmişti. 2. Gebeliğimde zaten erken doğum riski oluşur oluşmaz kasılma vs olmadan doktor direkt magnezyuma başlattı, hiç olmasın diye. Şu an gebeliğim normal seyrinde ilerliyor, herhangi bir riskim yok çok şükür, ama bacak krampı da yaşamadığım için demek ki magnezyum değerlerim iyi diye düşünüyorum. Eksilirse zaten direkt ilk bacağa vurur. Erken doğum riskinde zamansız sancı kasılma vs tetikleme yapmasın diye magnezyum çok önemli bir ihtiyaç.

Kızlar bazen insan hamileyken tuvalete sıkıştığını farkedemeyebiliyor. "Bebek alttan alttan ittiriyor niye acaba" ya da "iyice şiştim gerildim heralde çok yedim" vs gibi düşünüyorum bazen, ama aslında tüm ihtiyacım tuvalete çıkmak oluyor, tuvaletten sonra "aaaa meğerse derdim buymuş oh be rahatladım" dediğim çok oluyor. Aklınızda bulunsun. Bol su için ve tuvalete sık uğrayın, ufak bir tavsiye. 😘

Benim dün aşırı hareketliydi gece uyurkende sürekli uykumdan uyandım hareketleriyle . Dediğiniz gibi çok hareket edince de endişeleniyornuş insan😂 ama bugünde misafirim vs vardı çok ayakta kaldım ve bebek çok az hareket etti arada 1-2 tekme atıp sonrasında hep sessiz kaldı. Bu kezde neden hareketsiz diye moralim bozuldu😄
Çok değişik durumlar. sanırım zamanla alışacağız 🥰 bende sizin gibiyim hareket etmiyor neden etmiyor. Ediyor ee neden bu kadar ediyor bir sıkıntısı mı var diyorum. Analık çoktan yüklenmiş bizlere 😂

Back
X