• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kasıkta daha çok ağrım var canım. Sağlı sollu ara ara giriyor. Belimde ağrıyor ama kasık kadar değil canım 🤭
Çok erken biliyorum ama bende onu çözmeye çalışıyorum cnm😂kişiden kişiye değişir herhalde ama benim oğlumda direk kasıklarım ağrımıştı ilerleyen günlerde lavoboya girince sanki rahmim çıkacak gibi baskı oluyordu.doğuma gidene kadar bulantı çektim🤭kızımda belim ağrıyordu.3 ay bulantı çektim 😂ama bu çok farlı rahatsız etmeyecek kadar hem bel hem kasık ağrısı var gibi bulantı da nadir sadece ne yesem diye düşünüyorum 🙈diğer hamilelikler böyle gitseydi 5 tane doğururdum herhalde😂😂

Zofer var çok şiddetliyse. En hafifi metpamid canım eczaneden metpamid alabilirsin en masum bulantı ilacıdır
Bulantiya mi iyi geliyor doktorum bulantı için ilaç çözüm yok kusmani engelleyebiliriz ilaçla dedi sadece çok şiddetli bulantılarım en ufak kokuda sırt üstü yatmamda bulantılarım tavan yapiyor
Selam kizlar bende mide bulantısı ve açlıktan muzdariptim. Tüm gün evde kendime yiyecek birşeyler yapmakla geçiyor sabah aşırı aç uyanıp kusmak için lavaboya koşuyordum ve sarı yesil bir su çıkıyordu. Çok acı veriyor kusarken safraymis o. Kahvaltıdan hemen sonra yine acikiyordum sonra çorba içiyordum yada cacık. Benim mideme en iyi gelen şey ayran cacık oldu. Bu sayede rahatladım. Cacigin içine birkaç parça ekmek atıyordum midemi rahatlatıyordu. Yoğurt çorbası da çok iyi gelenlerden taze meyveler komposto mideyi çok rahatlatıyor. Düzgün beslenemiyorum diye Dr a gittim Dr ayakta kaldığın sürece bebeğine hicbirsey olmaz dedi bulantı için prilamdr ilacını yazdı gebelikte içilebilen mide bulantısı ilacı. O zamandır çok rahatım ve hiç kusmadim
Kusma için değil dimi bulantı için verdi prilamdr ilacını ben doktorumla görüştüm bulantı için ilaç yok kusmani engelleyebiliriz ilaçla dedi bana da

Pazartesi randevum var en son iki hafta önce kalp atışlarını dinledik çok heycanliyim inşallah her şey yolundadır bulantı tiksinme devam ediyor bu gün ekstra belim ağrıyor böyle tek bir nokta ara ara giriyor yaşayan oldumu usuttum galiba😩

Camım haftaya kese niyetiyle gidip kalp atışını bile duyabilirsin 😍
İnşallah canım benim, hem kese hem kalp çok iyi olur valla benim için :))) :dua::emir_bebek:
Kızlar mide bulantısından maf oldum bnm gibi olan yok sanırım gecenin bu saati uykumdan uyandım bulantiya istifra etmemek için kndimi zor tutuyorum ne iyi gelir bu duruma lütfen yardımcı olun
Galeta veya etimek yiyebilirsin canım.
Brokoli karnabahar ben normaldede hiç yiyemem aşırı gaz yapar onlardan uzak durmak lazım canım bu ara ben barbunya fasulye falan da tercıh etmıyorum bu ara...Aslında hepımızın bıldiği bariz gaz yapacak şeyleri yeme dedi bide ben tane kimyon katıyorum yemeklere biraz azaltıyor sanki tavsiye ederim
Fasülye Barbunya kimyon da katsam akşam çok gaz oluyor.. Ne yicem şaşırdım bu aralar, en iyisi tost geliyor :) Yanında tuzlanmış salatalık..
Yukarıda silik birşey var onu mu diyorsun canım eşimde aynısını diyor inşallah sağlıklıdır ve ordadır canım dua et bana 🥰❤️❤️
Ben de gördüm canım :) Orada işte :))

Yukarıda silik birşey var onu mu diyorsun canım eşimde aynısını diyor inşallah sağlıklıdır ve ordadır canım dua et bana 🥰❤️❤️
Evet canım daha önceki gebeliğim boş gebelikti embriyo oluşmamıştı o zaman çok araştırdım biliyorum. Burada minik bir bebiş var☺️ Sadece kalp atışı oluşmamıştır henüz o zaman şimdi inşaallah gittiğinde onu da duyarsın☺️

Evet canım daha önceki gebeliğim boş gebelikti embriyo oluşmamıştı o zaman çok araştırdım biliyorum. Burada minik bir bebiş var☺️ Sadece kalp atışı oluşmamıştır henüz o zaman şimdi inşaallah gittiğinde onu da duyarsın☺️
İnşallah canım güzel şeyler duyunca daha bı umutlaniyorum eşime diyorum keşke bı pencere olsa arada açıp baksak bebeğimiz ne yapıyor 🤣🤣🤣

İnşallah canım benim, hem kese hem kalp çok iyi olur valla benim için :))) :dua::emir_bebek:

Fasülye Barbunya kimyon da katsam akşam çok gaz oluyor.. Ne yicem şaşırdım bu aralar, en iyisi tost geliyor :) Yanında tuzlanmış salatalık..

İnşallah o görülen benim tatlı minik bebegimdir canım ❤️❤️❤️

Canım ne zaman gidiyorsun görmeye ? Artık bitsin hasretin :) gör bebişini ya 😍

Ben baktım ya aslında inanmam böyle şeylere ama 3 çocugumda da dogru çıktı bu kadar tesadüf olabilir mi bilmiyorum ama eger bu seferde tutarsa artık yüzde yuz inanıcam 😁
Yaaaa ikisinde cıkmıs daha nolsun valla benim cevremdede coğu kişi doğru diyo ama bakcam bende :))

Back